منم دنبال کاراموزی ام الان تو مگاموتور و او1 اشنا پیدا کردم کاراموزیو اونجا برم شاید شانس کارم داشته باشمآآآاره مونا جان قلمچی پشتیبانم توی یه شرکت هم دارم کارآموزی می کنم تا 2 ماه دیگه رسما میرم سر اون کار.
مسافرت رو اگه نرم دیگه رسما قاطی می کنم! خییییلی سختی کشیدم این مدت سر کنکور و ....
کتاب سنجش میشه مثنوی 70 من!
خیلی دلم میخواد ببینمت قرار می ذاریم اگه اکی شد
سلام بعد از 1.5 ماه دوری!
چه بحثای جالبی رو از دست دادم ظاهرا
اشتغال،ماندن یا نماندن،سربازی و...
سربازی رو که ولش کن،هر چی بگی فقط اعصاب خودتو خرد کردی،تو کله ی اونا که چیزی نمیره
شغل،اگه بخوای اینجا دنبالش بگردی فقط باید رو خودت حساب کنی،یعنی زیادی باید به خودت متکی باشی...
ماندن یا رفتن هر دوش مسائل خودشو داره،کلا مواجه شدن با یک محیط جدید شرایط جدیدی رو به وجود میاره که شاید قبلا حتی تصورشو نمی کردی...باید ببینی میخوای چیو بدست بیاری و بابتش چیو از دست بدی... اما یه چیزی اینجا آزار دهنده است،خیلی زیاد: پاداش خوب بودنت (تو هر زمینه ای) رو از جامعه نمیگیری،حالا میخواد از کار باشه، تو روابط اجتماعی باشه و تاسف آورتر این که حتی قانون هم نمیتونه کاری کنه.
مثالش خیلی زیاده،نمیشه گفت...
در آخر،تمدن و فرهنگ رو آدمای یه کشور میسازن.درسته یه زمانی خیلی خوب بودیمو .... ولی الان چی؟خیلی تکیه کردن به گذشته خوب نیست،آدمو متوهم می کنه.اونا درسته نه تاریخ درست حسابی داشتن نه تمدن ما رو،اما اونا رو "هیچی" اومدن الانشونو ساختن اما ما فقط حرف زدیم و با تکبر و غرور به هر پدیده ای غیر از خودمون با دیده تحقیر نگاه کردیم...فقط نگاه کردیم و هیچ کاری نکردیم..
ميگم دم شما گرم!!!عجب پارتي كت و كلفتي داري ميبرتت مگاموتور .من كه دربه در ميخاستم برم مگاموتور ولي رفتم يه جايي كه هنوز سولشم نساختن تازه نمره كارآموزيشم خودم بايد رد كنم!!!!!منم دنبال کاراموزی ام الان تو مگاموتور و او1 اشنا پیدا کردم کاراموزیو اونجا برم شاید شانس کارم داشته باشم
منم همینطور عزیزم خیلی میخام ببینمت تو پیجتم گفتم(این واسه تاکیده)
واسه من شنبه یک شنبه ها خوبه اما شما بگو کی میری شاید بتونیم یطور برنامه رو درست کنیم
ميگم دم شما گرم!!!عجب پارتي كت و كلفتي داري ميبرتت مگاموتور .من كه دربه در ميخاستم برم مگاموتور ولي رفتم يه جايي كه هنوز سولشم نساختن تازه نمره كارآموزيشم خودم بايد رد كنم!!!!!
ميگم اين مگاموتور آشنا داريد ميشه باهاشون يه صحبت كاري انجام داد.من با دو سه تا دوستام شركت فورجينگ زديم يكي از مشترياي پايمون ممكنه همين مگاموتور باشه ميشه يه پل ارتباطي قوي بهم معرفي كنيد؟؟؟
ممنون ميشم
دست شما مرسي!!!بله ایشون بسیارررر اونجا مسئولنددد اما اگرررررررررررررر درست کنند
مهندس شفیعی مدیر مرکز کنترل محصولند من که شک دارم قبولم کنند اما خوب خونواده میگن اینکارو می کنه اگر شد و فریاد رسی بود حتما شماره ای یا یک راهی رو برای ارتباط واستون میذارم
راستش من ترجیح میدم برم o1 درسته خصوصیه اما حرف نداره کاششششششششش بشه
اتفاقا واسه کسایی که خیلی ادعای روشنفکری و دفاع از حقوق بشر و فمنیستو و عضو انجمن حمایت از چی چی ها هستن این مطالب بخونن بد نیست.تاپیک رسماً داره تبدیل میشه به تاپیک فلاسفه.تورو خدا بیخیال.
والله دکتر شریعتی ناراحت میشه انقد توی کارش دخالت کنیم.انصافاً اگه جلال آل احمد بیاد اینجا تست سیالات طرح کنه شما بهتون برنمیخوره؟بذارید حرفای خودمون رو بزنیم.این چیزارو بسپارید به فیلسوفان محترم که امروزه ماشاا... تعدادشون کم هم نیست.
من که اینجا تا الان ندیدم کسی ادعای روشنفکری داشته باشه.شما دیدی؟اتفاقا واسه کسایی که خیلی ادعای روشنفکری و دفاع از حقوق بشر و فمنیستو و عضو انجمن حمایت از چی چی ها هستن این مطالب بخونن بد نیست.
متاسفانه یا خوشبختانه بنده یه بحث جدی درمورد اشتغال کردم که واقعا هم خیلی بی دلیل هم نبودمن که اینجا تا الان ندیدم کسی ادعای روشنفکری داشته باشه.شما دیدی؟
بعدشم یه سوال: روشنفکر یعنی چی؟ یعنی لامپ توی سرش روشن کرده؟![]()
من از حرف خانم مکاترونیک8282 طرفداری نمیکنم خودشون میان جواب شما رو میدن اما دوست عزیز شما یه مطلبی رو نسنجیده توی یه مکان عمومی گذاشتی ولی دقت نکردی که تا حدودی توهین آمیزه.متاسفانه یا خوشبختانه بنده یه بحث جدی درمورد اشتغال کردم که واقعا هم خیلی بی دلیل هم نبود
همه شدن ""طرفدار حقوق زنان و فمنیستو هزار تا مارک زدن به نویسنده و قرون وسطایی بودن و..."
یکی مثل مکاترونیک8282پسر جون، حیفت نمیاد از وقتت، بیای اینجا، اینجوری مثلا معرکه بگیری؟! این بحث های قرون وسطایی چیه آخه پسرم؟!
با این لحن جواب میده:
اصلا نا امید شدم از این انجمن که مثلا ماها تحصیل کرده ها و به اصطلاح "فهمیده ها"" ی این مملکت هستیم و این لحن حرف زدنمون نه با بیگانه واجنبی که با هم کلاسی خودمونه!!!
جالبتر از اون اینکه بعضیا دانسته یا ندانسته میان تشویق و تشکر آفرین وصدآفرین میکنن از ایشون!!!!!!!!!!!!!!!
خلا صهمن از حرف خانم مکاترونیک8282 طرفداری نمیکنم خودشون میان جواب شما رو میدن اما دوست عزیز شما یه مطلبی رو نسنجیده توی یه مکان عمومی گذاشتی ولی دقت نکردی که تا حدودی توهین آمیزه.
من ادعای فمنیست بودن ندارم فقط از حق مادر و خواهر خودم دفاع کردم.حالا اگه شما میخوای برچسب به من بزنی اون دیگه تصمیم خودته.برای من اهمیتی نداره چی بهم نسبت بدی.
من فعلا تمام فکر و ذکرم کنکوره و بس.دلیل اینکه اومدم توی فروم عضو شدم این بود که مثل خیلی جاها بعد از کنکور بحث هاش منحرف از موضوع اصلی نشد.
مطمئنم اگه بچه های این تاپیک قصد بحث و جدل فلسفی داشتن میرفتن توی فیس*نوک.
اتفاقا بايد توش بحث باشه تا بتونيم مشكل كجاست شايد مقصر خود ما باشيم ولي از اين بحثا كه چرا زنا كار ميكنن و از اين حرفاي فمنيستي نباشه بهتره نميشه كه مثل 40 سال پيش زن بشين خونه بچه داري كنه.خلا صه
بیخیال بشیم بهتره چون مطمئنا اینجا جای بحث موضوعات مهم نیست بهتره از "ساسی مانکنو" و"آنجلینا جولی" و...
بحرفیم که فک کنم جذاب تر باشه.
من نه قصد توهین به کسی رو داشتم نه دارم وهیچ وقتم نمی خام از کسی یا چیزی کورکورانه و با حب وبغض دفاع بکنم.
شماها درست میگین
اینجا فقط """ارشد91"" هستش وتمام.
من شرمنده که این بحثو را انداختم.
شما دو تا تاپیک پر از توهین و بی احترامی برای خانم ها داشتین. من بحثی سر مطالبتون نکردم چون به نظرم قصد شما سرگرمی بازار گرمی و شاید هم ایجاد تنش بوده و ارزش وقت گذاشتن نداشته و هنوز هم موندم این همه حرف و بحث دوستانه می تونیم داشته باشیم، اینکه بیاین اینجا و جو بدین و توهین کنی که خانم ها چطور کار پیدا می کنن فقط و فقط ناشی از بیکار بودنه!
جایی که همش بحث سیاسی یا اقتصادی و قبل از اون هم علمی و درسی بوده، کی رغبت داره از آنجلینا جولی صحبت کنه؟؟
شما حرف درست و حسابی و بدون توهین بزن، ببین چقدر هم پایه بحث داری!
کسی به حرف من به به و چه چه نگفت ولی من خودم هزار بار تو دلم به آقای رضا بدری احسنت گفتم. به مردهایی که توهین به زن رو برای تفریح و شاد کردن ملت و ابزار ابراز وجود انتخاب نمی کنن.
به شخصه ترجیح می دم با دیگر دوستان خیییلی خوبی که اینجا دارم خوش باشم نه دعوا داشته باشم نه بدتر از اون توضیح واضحات بدم به کسی که اینجارو برای تفریح انتخاب کرده.
یا علی.
آدرس یه سایتی که شکلک های زیادی داره براتون میذارم لذت ببرید:
http://www.freesmile.ir/
چندتاشو اینجا میذارم:
خوشگلا باید برقصن/ خوشگلا باید برقصن![]()
بی تو زمونه نامهربونه/ بی تو دل من شده باز دیوونه![]()
خندهات سبزه ی عیدن/ خندهاتو دوس دارم/ منو با خنده صدا کن![]()
ای گل رویایی/ ای مظهر زیبایی /تو عروس شهر افسانه هایی![]()
تو مث طلوع خورشید گاهی سرخی گاهی زردی/ تو مث هوا میمونی/ تو خوده زندگی هستی![]()
دلبر شیرین/ مهربون یارم/ بس کن بیش از این نده آزارم![]()
اشکالی نداره حتما هدفی داشته ایشون.اين موضوعات چه ربطي داشت به اين تايپيك؟؟؟ ادم خوبه يه كم جنبه انتقاد داشته باشه.
قرار چی؟ یعنی همه یه روز باهم بریم؟آره اتفاقا آخریه خیلی هم بامزه بود!
بچه ها جدنی دعا کنین افزایش ظرفیت داشته باشیم تو شناورها هم.
من شبانه یا شهرستانم به این افزایش بستگی داره ناجوووووور!
نمایشگاه چی شد قرارمون؟
سلام دوستان ببخشيد من دير به دير ميام مجبورم تو يه پست خيلي چيزا بگم يكم پستش پر بار ميشه:
اول اين خبر رو بشنويد خالي از لطف نيست:
تال دانشگاهی به نقل از خبرگزاری فارس: مشاور عالی سازمان سنجش آموزش کشور از اعلام نتایج اولیه آزمون کارشناسی ارشد 91 در روز 4 خردادماه خبر داد.
حسین توکلی مشاور عالی سازمان سنجش آموزش کشور با بیان اینکه نتایج اولیه آزمون کارشناسی ارشد سال 91 به صورت کارنامه روز 4 خردادماه از سوی سازمان سنجش آموزش کشور منتشر میشود، گفت: داوطلبان مجاز میتوانند از روز 5 خردادماه به مدت 4 روز از طریق سایت سازمان سنجش آموزش کشور نسبت به انتخاب رشته خود اقدام کنند.
به گفته وی در آزمون کارشناسی ارشد 930 هزار و 215 نفر ثبتنام کردهاند که از این تعداد 785 هزار و 13 نفر در جلسه آزمون حضور داشتند.
مشاور عالی سازمان سنجش آموزش کشور درباره تعداد ظرفیت پذیرش دانشجو در آزمون کارشناسی ارشد 91 خاطرنشان کرد: ظرفیت پذیرش دانشجوی آزمون کارشناسی ارشد 91 هنوز مشخص نیست.
--------------
از مونا خانوم بابات توضيحشون راجع اون شركت سپاسگذارم.
در مورد افزايش ظرفيت به نظر من بعيده كه تو اين شرايط مملكت و اينكه ديگه كمتر كسي حاضر با مدرك ليسانس خشك و خالي وارد بازار كار بشه ياازدواج كنه ظرفيت ها زياد نشه.ربطش به اونجاس كه متقاضيان تحصيلات تكميلي به صورت انفجاري زياد شدن و راهي جز افزايش هر ساله ظرفيت تا رسيدن به نقطه سر به سر در پذيرش دانشجوي تحصيلات تكميلي ندارن.پس من حتم دارن امسال هم حتي بيشتر از پارال ظرفيت ها زياد ميشه.
در مورد نمايشگاه كتاب من چند روز پيش يه پيشنهاد دادم خواستم دوباره تكرار كنم:چطوره يه ميتينگ كوچولو اونجا باهم داشته باشيم هر كسي كه دوست داره؟؟؟؟
در مورد سوال آقا مجيد : دانشگاه كاشان در بين دانشگاه هاي درجه 2 شهرستاني رتبه علمي خوبي داره من خودم انتخاب اولم در بين درجه 2 هاي شهرستان كاشان تو ساخت.
در ضمن اون بحث مرد و زنم بيخيالش شين ...وگرنه ارشد 91 كه هيچ در اسنجا كه تخته شد پاش به ارشد 92 هم كشيده ميشه....
مشکل کار چند صفحه پیش حل شد حالا فقط سر تقسیم کار بین زن و مرد گیر کردیم((آخه مگه سر چیزی وجود نداره دعوا می کنند)
اعصاب خودتان را خورد نکنید ، الان چشمتان را ببندید و به آینده زیبایی که وجود نداره فکر کنید
افزایش ظرفیت هم خوبه هم بده
خوبه چون بالاخره چند ماه زحمت کشیدیم قبول میشیم
بده چون ارشد هم فاتحش خوندست با این افزایش ظرفیت های بی حساب کتاب
جدایی از بحث ها
دوستان دانشگاه کاشان از لحاظ علمی خوبه؟؟((چند هفته پیش تویه رتبه بندی دانشگاه ها دیدم رتبه خیلی خوبی داشت ولی من شک کردم((جز 20 دانشگاه ایران بود))البته رتبه به تفکیک رشته نبود که بدونم مکانیکش((ساخت و تولید)) خوبه یانه.
ولی بازم رتبه زیر 20 با اینکه مرکز استان نیست خیلی خوبه(((هر چند بازم میگم خیلی خیلی مشکوکه))
من فقط دانشگاه صنعتی اصفهان هدفم بود و احتمالا شبانه اش هم نمیارم ولی میخوام ببینم کاشان چطوره ارزش فکر کردن بهش را داره چون برام اسم دانشگاه هم مهمه((ظاهر بین هستم))
اااااااا اين كنفرانس شيراز چه ضد حالي زد!!!! كي مقالاشو پذيرش كرد كي داوري كرد كه ما خبر نداشتيم ...كاش زودتر ميگفتيد 4 تا مقاله ميداديم دور هم خوش ميگذشت..یعنی من هی پست های شمارو می خونم هی می خندم!
ای ظاهربین!
بچه ها:
کنفرانس بین المللی مکانیک دانشگاه شیراز:
http://isme.ir/ipaper/isme2012/?f=public&s=home&l=3
هنوز لینک ثبت نام باز هست.
اااااااا اين كنفرانس شيراز چه ضد حالي زد!!!! كي مقالاشو پذيرش كرد كي داوري كرد كه ما خبر نداشتيم ...كاش زودتر ميگفتيد 4 تا مقاله ميداديم دور هم خوش ميگذشت..
چرا اينقد هزينه ثبت نامش بالاس؟؟؟ هتل عباسي اصفهان با اون ابهتش 200000 تومنه؟؟چه خبره؟؟ تازه واسه كسايي كه آزاد ميرن چه قدره؟؟؟
حالا كه اينطور شد:
http://icmeat.com
كنفرانس بين المللي مهندسي مكانيك و فناوري هاي پيشرفته-هتل عباسي اصفهان