سلام به دوستان
کسی میدونه با رتبه 930 تبدیل انرژی ممکنه روزانه شیراز قبول شد
اقا لطف میکنید رتبه ساختتونو بگید؟سلام به دوستان
کسی میدونه با رتبه 930 تبدیل انرژی ممکنه روزانه شیراز قبول شد
من دانشگاه تهران رو شنیدم 3روزه و امیرکبیرم 4روز!دوستان سوالی داشتم
من رتبم 700 طراحی و تبدیل شده و زنجانم و شاغل و متاهل و بچه دار و کلی مشغله.
می خواستم بدونم کجا رو بزنم بهتره؟ زنجانو پرسیدم استادا همه اینجوری خیلی سختگیر بدنمره با حضور و غیاب کامل روزانه و کلاسهاشم تو کل هفته پخش کردن فکر کنم بیخیال بشم بهتره.
فکر کنم تبریز و یا تهرانو میارم. پیشنهادی دارید؟ جاییکه استادا گلابی تر. حضور و غیاب نکنن و کلاسهاشم آخر هفته باشه مثلا تو 2 روز
و اینکه آموزش محور چیه؟ روزانه اصفهان داره. ارزش داره برم؟ واسه دکترا خوندن مشکلی پیش نمیاد که؟
سلامسال پیش با رتبه 1200 طراحی کاربردی شیراز روزانه قبول شدن. چون ظرفیت روزانه ها خیلی تغییر نکرده پس حتما قبولی
یکی جوابمو بده دیگه روزانه مکاترونیک خوبه؟
سوگند خانم ازوضعیت ساختی های دوروبرتون اطلاع دارین چیکارکردن؟ چه رتبه ای ؟
جالبه ها/ من اصلا به این قضیه توجه نکرده بودم /دنبال اين دوستان رو بايد از تاپيك 92 گرفت(منم اونجام)...منكه چند ور زپيش اينجا خدافظي كردمچطور شما صاف دنبال خانماي تاپيك ميگرديد!!!!از اول تالا فقط چشتون دنبال اين دوتا خانم بوده ها
به نظر من که مکاترونیک خوبه،من خودم ساخت شدم 750،جامدات 1400،مکاترونیک 1700،گرایش خودم ساخته،بعد از ساخت هر شهری که هم مکاترونیک اشته هم طراحی کاربردی ،اول مکا رو زدم.شنیدم آینده کاریش هم خیلی خوبه.
من مكاترونيك 1300 شدم كجارو ميارم بنظرتون
احتمال 80 میدم شبانه خواجه رو بیارین.روزانه هم به نظرم دانشگاه اصفهان و اراک و شاهرود رو میارین.
این شهریه شبانه چطوریه؟ نقدی میگیرن؟ من شنیدم وام میدن.. ولی ازچندتا دانشگاه پرسیدم میگن قبل از هر ترم باید نقدی پرداخت کنی!
اگه وام میدن خواهشا توضیح بدین با چه شرایطی و چقدر؟ نحوه بازپرداخت؟
این شهریه شبانه چطوریه؟ نقدی میگیرن؟ من شنیدم وام میدن.. ولی ازچندتا دانشگاه پرسیدم میگن قبل از هر ترم باید نقدی پرداخت کنی!
اگه وام میدن خواهشا توضیح بدین با چه شرایطی و چقدر؟ نحوه بازپرداخت؟
ولي احتمال داره روزانه تعليق خواجه نصيرو بيارم با 700 ، فقط از آينده شغليش ميترسم. مرسي از جوابتون.
با سلام
من رتبم در مكاترونيك 228 شده ، ميخواستم ببينم مكاترونيك آينده شغلي و تحصيلي دارد يا خير؟ و اينكه كجا مي تونم قبول شم با اين رتبه ؟
و در آخر مكاترونيك بخونم بهتره يا تبديل انرژي (به هر جفتشون علاقه دارم) ؟
مرسی نوید جان ، من شبانه اهواز زدم حالا نمیدونم در میام یا نه؟ مالک اشتر هم نمی تونم بزنم چون شاغل هستم ! اگر بتونم اهواز دربیام دیگه نمیخونم ولی مطمئن نیستم برا همین اگر کسی بتونه راهنماییم کنه ممنون میشم