سلام
من ریاضی 1و2 از کتاب آقاسی خوندم ولی برای معادلات و ریاضی مهندسی نمیدونم چیکار کنم برای معادلات گاج بهتره یا آقاسی یا کتاب دیگه؟ برای ریاضی مهندسی هم کتاب کریمی خیلی حجیم به نظر میاد ارزش داره بخونیش یا کتاب دیگه ای بگیرم؟؟؟
ممنون میشم راهنمایی کنید
سلام
من ریاضی 1و2 از کتاب آقاسی خوندم ولی برای معادلات و ریاضی مهندسی نمیدونم چیکار کنم برای معادلات گاج بهتره یا آقاسی یا کتاب دیگه؟ برای ریاضی مهندسی هم کتاب کریمی خیلی حجیم به نظر میاد ارزش داره بخونیش یا کتاب دیگه ای بگیرم؟؟؟
ممنون میشم راهنمایی کنید
معادلات نیکوکارم عالیه...
سلام آقا احسان
شما هم تا به الان شروع کردید؟
کدام دانشگاهید؟
کدام آزمونا شرکت میکنید؟
سلام دوستان -من ارشد دارم برای طراحی کاربردی میخونم به نظر شما بهترین منبع برای طراحی اجزا چیه؟
سلام دوست عزیز،بله من شروع کردم، حدود 2 ماه پیش شروع کردم ولی متاسفانه به خاطر مشکلاتی که برام پیش اومد فقط به اندازه یه ماه برنامه رو جلو بردم...تو این مدت هم شاید درس خوندنم خیلی مفید نبوده ولی تجربه های خوبی کسب کردم که در حال حاضر دارم ازشون استفاده می کنم...این که همه درسارو با هم بخونم و برنامه کاملی داشته باشم...
در مورد آزمون هنوز تصمیم قطعی نگرفتم ولی احتمالا آزمون های 25 درصدی-آموزشی موسسه ها رو شرکت نکنم و فقط جامع ها رو شرکت کنم(با چند نفر از قبولی های پارسال که صحبت کردم به این نتیجه رسیدم...)
اگرشما هنوز شروع نکردین الان وقتشه،قبلا هم نوشته بودم اگر یه برنامه جامع با در نظر گرفتن همه موارد تنظیم کنین و بالای 90 درصد هم اجرا کنین؛ می تونین به نتیجه دلخواهتون برسین،شک نکنین.
هم دانشگاهی و دوست من رتبه 800 طراحی اورده بود از 20 مهر شروع کرده بود...! ولی روزی بالای 8 ساعت می خوند
یکی دیگه از هم دانشگاهیام رتبه 1200 اورده بود و از تابستون شروع کرده بود اما وسطای کار 2 ماه ول کرده بود با این وجود این رتبش بود...
یکی دیگه از دوستام از تابستون شروع کرده بود و خوب خونده بود اما 1800 شد...فکر می کنم بی برنامه بوده...اهمیت برنامه خیلی زیاده،اینو من واقعا درک کردم و این که تو هر خطم یه برنامه می بینین به خاطر اینه که دوست دارم کسی که برنامه ش مشکل داره از حالا درستش کنه.
خلاصه که اگر بخوایم میشه ولی باید سختیشو تحمل کنیم...
اینا رو برای دوستانی نوشتم که فکر می کنن اگه حالا شروع کنن دیره.دیر هست ولی اگر مردش باشین میشه.
دوستان قدیمی؛چه خبر؟ باز هم که کم ناپیدا؟؟! بابا روزی 10 دقیقه وقت بذارین بیاین اینجا چیزی نمیشه... ! خوشحال میشم، وقتی که؛ پستی از شما، اینجا ببینم.
موفق باشید.
دوستان زمان ثبت نام ارشد 91 رو میگین؟
سلام دوست عزیز،بله من شروع کردم، حدود 2 ماه پیش شروع کردم ولی متاسفانه به خاطر مشکلاتی که برام پیش اومد فقط به اندازه یه ماه برنامه رو جلو بردم...تو این مدت هم شاید درس خوندنم خیلی مفید نبوده ولی تجربه های خوبی کسب کردم که در حال حاضر دارم ازشون استفاده می کنم...این که همه درسارو با هم بخونم و برنامه کاملی داشته باشم...
در مورد آزمون هنوز تصمیم قطعی نگرفتم ولی احتمالا آزمون های 25 درصدی-آموزشی موسسه ها رو شرکت نکنم و فقط جامع ها رو شرکت کنم(با چند نفر از قبولی های پارسال که صحبت کردم به این نتیجه رسیدم...)
اگرشما هنوز شروع نکردین الان وقتشه،قبلا هم نوشته بودم اگر یه برنامه جامع با در نظر گرفتن همه موارد تنظیم کنین و بالای 90 درصد هم اجرا کنین؛ می تونین به نتیجه دلخواهتون برسین،شک نکنین.
هم دانشگاهی و دوست من رتبه 800 طراحی اورده بود از 20 مهر شروع کرده بود...! ولی روزی بالای 8 ساعت می خوند
یکی دیگه از هم دانشگاهیام رتبه 1200 اورده بود و از تابستون شروع کرده بود اما وسطای کار 2 ماه ول کرده بود با این وجود این رتبش بود...
یکی دیگه از دوستام از تابستون شروع کرده بود و خوب خونده بود اما 1800 شد...فکر می کنم بی برنامه بوده...اهمیت برنامه خیلی زیاده،اینو من واقعا درک کردم و این که تو هر خطم یه برنامه می بینین به خاطر اینه که دوست دارم کسی که برنامه ش مشکل داره از حالا درستش کنه.
خلاصه که اگر بخوایم میشه ولی باید سختیشو تحمل کنیم...
اینا رو برای دوستانی نوشتم که فکر می کنن اگه حالا شروع کنن دیره.دیر هست ولی اگر مردش باشین میشه.
دوستان قدیمی؛چه خبر؟ باز هم که کم ناپیدا؟؟! بابا روزی 10 دقیقه وقت بذارین بیاین اینجا چیزی نمیشه... ! خوشحال میشم، وقتی که؛ پستی از شما، اینجا ببینم.
موفق باشید.
هیچ کس از ساختیا نمیخواد جواب بده؟سلام دوستان
واسه مدیریت تولید (تخصصی ساخت) کدوم سرفصلها رو بخونیم؟؟؟؟؟؟؟
معادلات نیکوکار دو تا کتابه اگه کتاب درسیش منظورتونه که اصلا به درد کنکور نمیخوره پر از قضیه و اثبات و... در واقع یه کتاب مرجعه. کتابای کنکورشم یه عیب بزرگ دارن و اون اینه که تست طبقه بندی شده ندارن و تست ها رو بر اساس سالشون تو اخر کتاب اورده. یعنی صد صفحه اول کتاب فقط درس داده و تست برای هر مبحث نداره.
به نظر من بهترین کار رو میکنی.واقعا ارزش وقت گذاشتن نداره،هم سخته و هم احتمال اومدنش تو کنکور کمهسلام به همه پر تلاشان کنکور چند روز نبودم به علت اینکه اوضاع درس خوندنم کمی بهم خورده(روزی 6 ساعت!!!!!!) و این ترم هم 3 روز در هفته کلاس دارم که فکرمو به هم ریخته بود در آخر به این نتیجه رسیدم که شب ها بیدار بمونم که به برنامه اصلا لطمه نزنه و این چند روز هم تمرین بیداری می کردم!!!!!
از همه دوستان به خاطر پست های مفیدشون تشکر می کنم.
و یک سوال داشتم : در درس ریاضی مهندسی تصمیم گرفتم فصل آخر رو حذف کنم چون تو کنکور های اخیر به ندرت سوال اومده و تمرکز اصلی رو به فصل اول و دوم بدم به نظر شما کار جالبی هست یا نه؟؟؟؟؟؟
موفق باشید.
جزوه شریعت پناهی رو میگن خوبه. چند تا از بچه ها تو سایت هم جزوه رو کپی میکردن میفرستادن واسه هر کی میخواست. من خودم واسه تبدیل میخونم کتاب مدرسان شریف رو گرفتم حجمش کمه و مختصر و مفیده به نظرم کتاب بدی نباشه البته برای کسی که میخواد خوب بخونه کتاب کاملی حساب نمیشه...
سلام به همه پر تلاشان کنکور چند روز نبودم به علت اینکه اوضاع درس خوندنم کمی بهم خورده(روزی 6 ساعت!!!!!!) و این ترم هم 3 روز در هفته کلاس دارم که فکرمو به هم ریخته بود در آخر به این نتیجه رسیدم که شب ها بیدار بمونم که به برنامه اصلا لطمه نزنه و این چند روز هم تمرین بیداری می کردم!!!!!
از همه دوستان به خاطر پست های مفیدشون تشکر می کنم.
و یک سوال داشتم : در درس ریاضی مهندسی تصمیم گرفتم فصل آخر رو حذف کنم چون تو کنکور های اخیر به ندرت سوال اومده و تمرکز اصلی رو به فصل اول و دوم بدم به نظر شما کار جالبی هست یا نه؟؟؟؟؟؟
موفق باشید.
سلام به همگی
من سه تاسوال داشتم:
1-من هنوز دروس ریاضی رو شروع نکردم و میخواستم بدونم این جزوهای معتقدی که همه تعریف میکنن دستنویسن یا همون کتابهای پارسه هستش؟
2-من از 15 تیر شروع کردم و فقط مراجع رو خوندم و خلاصه نویسی کردم بدون هیچ تست زدنی! وتا امروز به این جا یی که پایینه رسیدم و می خواستم نظرتون رو بدونم پیشرفتم خوب بوده ومی تونم با این سرعت تا بهمن تموم کنم؟
1- اواخر ترمو1 هستم
2-سیالات رو تاآخر فصل7 از شیمز تموم کردم
3-مقاومت1 رو هم از جانستون تا 5 تموم شدم
4-استاتیک رو هم تموم کردم
5-دینامیک رو تا آخر بحث ذره خوندم
3-وآخر اینکه کی pdf سیالات شیمز (حل المسایل)رو داره آپلود کنه ممنون میشم
موفق باشید
برای سیالات کتاب راهیان ارشد جلد 1 از خداکرمی ولی جلد 2 از خداکرمی نیست -- برای ترمودینامیک هم 2 تا جلد 2 داره؟؟
کلا برای سیالات-ترمو-انتقال حرارت برای رشته مکانیک از کتابای راهیان ارشد کدومشو باید بگیرم؟؟
سلام به بچه های درسخوان پارسه هم گرونه هم غیراستاندارد هم طبق گفته خودشون آمار قبولی ساله گذشته شون فقط 8 درصد بوده منظور از آزمونهای سنجش چیه؟ سنجش و دانش یا سنجش تکمیلی(اکسین) یا هیچکدام!?
جزوات پارسه تا سال 89 یه سری کتاب کوچیک بودن که بهشون میگن جزوات قدیمی پارسه که بیشترش درسه و تو هر بخش چند تا تست و مثال بیشتر نداره ولی از پارسال پارسه جزوات درس و تستش رو با هم یکی کرد که شد چهار تا کتاب قطور ریاضی یک و ریاضی دو و ریاضی مهندسی و معادلات که هم درس داره هم تست طبقه بندی. تا اونجا که من اطلاع دارم چیزی به اسم جزوه ی دست نویس وجود نداره و منظور از جزوات معتقدی همون کتابای معتقدی موسسه پارسه هستند.
پیشرفتتون خوبه ولی به نظر من اگه میخواید برسید همه ی دروس رو تموم کنید باید کم کم لاقل تو درس هایی که مسلط ترید کتابای مرجع رو کنار بزارید. کتابای مرجع رو باید تو طول دوران تحصیل میخوندین. مراجع رو به یکی دو تا درس که کتاب کنکور خوب نداره محدود کنید وگرنه وقت کم میارید.
یه چیز دیگه اینکه بهتره یه ماه اخر رو کامل به جمع بندی ،مرور کردن خلاصه ها و زدن تست سالهای گذشته اختصاص بدین پس برنامه درس خوندنتون رو حداکثر تا اخر دی بچینید که همه ی دروس تموم بشه و نخواید تو بهمن درس جدید بخونید.