shirin_902
عضو جدید
اگه جمع ضریب های درس هات 10 می شه ، آره
.
.
چون اکثرا مثل خودم تو همپاهن شما هم که احتمالا پارسه هستی چرا نمیای اونجا! در باره همه سوالا هم میتونی بحث کنی
با سلام خدمت بچه های ارشدراستش نمی دونستم کجاسوالم روبپرسم .سوالم اینه که من این ترم ارتعاشات داشتم و افتادم حالا می تونم ترم بعدفقط کنترل روبردارم یعنی ارتعاشات برندارم؟( ممنون میشم جواب بدین)
ببخشیدا این آمار و ارقامی که میدین رو از کجا میدونین؟واسه چه گرایشاتی صادق؟؟؟راستی در مورد میانگین درصد ها یه چیزی بگم ( احتمالا بعضیا می دونن)
اگه رتبه زیر 100 می خواید بیارید حتما میانگین بالای 40% باید باشه.
و برای رتبه های پایین 500 اکه اشتباه نکنم بالای 35-30 % باید باشه ( البته دقیق نیستن اما برای تقریب زدن خوبه )
میانگین گیری هم که مجموع درصد هر درس * ضریبش ، و کل این عبارت تقسیم بر 10 .
چون اکثرا مثل خودم تو همپاهن شما هم که احتمالا پارسه هستی چرا نمیای اونجا! در باره همه سوالا هم میتونی بحث کنی
خیلی ممنون نه منظورم ازنظرپیش نیاز واین جورچیزاست آخه این دودرسو تو چارت زده هم نیازهمنارتعاشات تو کنترل بیشتر در فصل شبیه سازی سیستم های مکانیکی ( که حجم کمی در مقایسه با سایر فصل های مهم کنترل داره ) بدرد می خوره و با یه مرور روی اون مباحث از ارتعاشات ، مشکلی در کنترل پیش نمیاد.
ببخشیدا این آمار و ارقامی که میدین رو از کجا میدونین؟واسه چه گرایشاتی صادق؟؟؟
من درصدام تو ازمون 100 درصد اول پارسه
ریاضی 32 سوالاش خوب بود
سیالات 15 بسیار غیر استاندارد
جامدات 35 نسبت به کنکور اسون بود
دینامیک 16 نظری ندارم
رتبه ام 590 تبدیل و 400 طراحی____بازم کسی هست بزنه تو پاره یا اکسین خجالت نکشین.
من شنیدم هرکی تو پارسه یه رتبهای بیاره تو کنکر 2 برابرشو میاره.
راسته؟؟؟؟؟ اخه کنکور 20000 نفرن ولی پارسه 2401 نفر.اگه به این نسبت حساب کنیم رتبه ی کنکور داغون باید بشه؟؟
نه همیشه اینجوری نبوده ، چند نفر رو دیدم که رتبشون نزدیک رتبه پارسشون بوده و کسایی هم دیدم که خیلی با رتبه پارسه فرق داشته .
آخه خیلی از این متقاضیا اصلا نمی خونن برایه کنکور و هویجوری شرکت می کنن
من سیالات رو بالا تر از شما زدم ، اما دینامک و جامدات رو کمتر ، رتبه تبدیل690 شد.
خیلی ممنون نه منظورم ازنظرپیش نیاز واین جورچیزاست آخه این دودرسو تو چارت زده هم نیازهمن
آورده اند روزي ميان يك ماده شتر و فرزندش گفت وگويي به شرح زير صورت گرفت: ** * *بچه شتر: مادر جون چند تا سوال برام پيش آمده است. آيا مي تونم ازت بپرسم؟ *** *شتر مادر: حتما عزيزم. چيزي ناراحتت كرده است؟ *** *بچه شتر: چرا ما كوهان داريم؟ * *شتر مادر: خوب پسرم. ما حيوانات صحرا هستيم. در كوهان آب و غذا ذخيره مي كنيم تا در صحرا كه چيزي پيدا نمي شود بتوانيم دوام بياوريم. * *بچه شتر: چرا پاهاي ما دراز و كف پاي ما گرد است؟ * *شتر مادر: پسرم، براي راه رفتن در صحرا داشتن اين نوع دست و پا ضروري است. * *بچه شتر: چرا مژه هاي بلند و ضخيم داريم؟ بعضي وقت ها مژه ها جلوي ديد من را مي گيرد. * *شتر مادر: پسرم ، اين مژه هاي بلند و ضخيم يك نوع پوشش حفاظتي است كه چشم ها ما را در مقابل باد و شن هاي بيابان محافظت مي كنند. * *بچه شتر: فهميدم. پس كوهان براي ذخيره كردن آب است براي زماني كه ما در بيابان هستيم. پاهايمان براي راه رفتن در بيابان است و مژه هايمان هم براي محافظت چشمهايمان در برابر باد و شن هاي بيابان است... . * *بچه شتر: فقط يك سوال ديگر دارم... .. * *شتر مادر: بپرس عزيزم. * *بچه شتر: **پس ما در اين باغ وحش چه غلطي مي كنيم؟** * *نتيجه گيري: * *مهارت ها، علوم، توانايي ها و تجارب فقط زماني مثمرثمر است كه شما در جايگاه واقعي و درست خود باشيد... پس هميشه از خود بپرسيد الان شما در كجا قرار داريد؟ |
شیرین خانوم شما نمیدونین شبانه ویا روزانه شیراز حدودا تا چه رتبه ای میگیره؟؟؟من کنکور اخرین انتخابمو شیراز میزنم.حالا شبانه ام باشه میرم(اگه قبول بشم)من کارشناسی رو تو دانشگاه گیلان گفتم استادای تبدیلش اصلا جالب نیستن منم که فقط میخوام تبدیل برم.
کنکور مکانیک هر سال صبح آخرین چهارشنبه بهمن ماههپارسال جمعه صبح بود.
اينا مال چه ساليه؟؟90؟اینارو ببین . یه صفحه دیگه هم هست آپلود نشد که رتبه 460 روزانه تبدیل شیراز آورده بود
مشاهده پیوست 82338مشاهده پیوست 82339
اینارو ببین . یه صفحه دیگه هم هست آپلود نشد که رتبه 460 روزانه تبدیل شیراز آورده بود
مشاهده پیوست 82338مشاهده پیوست 82339
ممنونم
اینا واسه سال 90 هستش؟!
نا امید شدم که ! من رو این حساب که یکی از دوستام با 850 شبانه خواجه(تبدیل) قبول شده بودو یکی دیگه با 500 شبانه امیرکبیر(طراحی) قبول شده بود زندم !!!
منظورت از همپاهن چیه؟ ادرسشو بذارچون اکثرا مثل خودم تو همپاهن شما هم که احتمالا پارسه هستی چرا نمیای اونجا! در باره همه سوالا هم میتونی بحث کنی
همپاهن چیه؟ همه میتونند بیان؟منظورتون تو تب گروهها هستش ؟؟ تازه الان این قسمت رو دیدم ، ممنون
همپاهن چیه؟ همه میتونند بیان؟
تا رتبه مدد ۷۰۰ روزانه شیراز رو اورد ۴۵۰ تربیت مدرس.شیرین خانوم شما نمیدونین شبانه ویا روزانه شیراز حدودا تا چه رتبه ای میگیره؟؟؟من کنکور اخرین انتخابمو شیراز میزنم.حالا شبانه ام باشه میرم(اگه قبول بشم)من کارشناسی رو تو دانشگاه گیلان گفتم استادای تبدیلش اصلا جالب نیستن منم که فقط میخوام تبدیل برم.