مرتضی غفاری
عضو جدید
مدرسان اصلا خوب نیست پارسه بهتره عزیز
ساخت هنوز هم جواباش درست و حسابی نیست ولی احتمالا بالای 35 خوبه
age beshe ke fogholadast... merc dadash aghaeiحدود 2000 میشه
solarisal جان تبریک میگم،خیلی خوشحال شدم درصداتو این جوری دیدم.
ایشالا همون جایی که می خوای قبول شی
من امشب خستم،کلی دود خوردمو اومدم خونه
خواستم درصدارو چک کنم بی خیال شدم،بذار تو همون برزخ بمونم،حالش بیشتره ...می ترسم دپرس شم !
سوال 124 اشتباه .درسته گزينه هردو غلط باهاش جوردر مياد ولي مطمئن باش سنجش اين گزينه رو واسه صحيح بودن اعلام نميكنه چون كليد پارسالو واسش ميده يعني هردو درست!!!!!!!منكه نزدم هردو غلط چون سوالش خيلي ضايس ارزش زدن نداشت124 رو که مدرسان کلید که هیچ مشکلی نداره درسته !!!
تو سايت ماهان هنوز پاسخنامه مجموعه مهندسي مكانيك آماده نشده.ولي يه پاسخنامه پرازغلط غلوط مدرسان شريف آماده كرده بريد توسايتش ببنيدhttp://www.modaresanesharif.ac.ir/بچه اين سوالا رو از كجا گير مياريد به ما هم بگيد ما كل ماهانو زيرورو كرديم چيزي گيرم نيومد؟ اينجا كسي نداره ؟؟؟؟؟؟؟؟
سوال 124 اشتباه .درسته گزينه هردو غلط باهاش جوردر مياد ولي مطمئن باش سنجش اين گزينه رو واسه صحيح بودن اعلام نميكنه چون كليد پارسالو واسش ميده يعني هردو درست!!!!!!!منكه نزدم هردو غلط چون سوالش خيلي ضايس ارزش زدن نداشت
دوست عزیز که پاسخ نامه ماهان رو داری لطف کن اگه زحمتی نیست بزار اینجا بقیه هم استفاده کنن مرسی
کاملا موافقم چون فصل الخطاب کلید سنجشه حتی اگه غلط باشه.ولی این صحبتها و چک کردناهم برا خودش عالمی داره آدم با یه تست درست به عرش میره و با یه تست غلط به فرش.به نظر منم تا سازمان سنجش کلید نده هیچ چیز معلوم نمیشه.پس بهتره تا اون موقع صبر کنیم.......
بچه ها درضداي منم تقريبا اينا شده.البته باتوجه به جوابايي كه بچه ها اين چند روز دادنو پاسخاي رياضي آقاي كريمي موسسه نصير و طراحي اجزا سايت sciend .فقط ساخت طبق معمول به هيچ وجه نميشه بهش اعتمادي كرد
رياضي 21
جامدات 53
ساخت 28![]()
والا من شرط ميبندم اينقدر اتفاقا اين سازمان مسخره خرتو خرو شيرتو شيره كه سوال cnc رو همون 2 اعلام ميكنه!!!!نميدونم والا تا خدا چه خواهد .درضمن گزينه 4 دفترچه c گفته روش مستقيم وغيرمستقيم رو نميشه ازنظر دقت مقايسه كرد درحاليكه اتفاقا از نظر دقت خيلي هم قابل مقايسن به نظر من گزينه 4 هم نميشه جواب درست پس يا حذف بايد بشه يا...حذف بايد بشه!!!درضمن سوال 124 برنامه داده شده اصلا مال اين قطعه نيست اينا ميخاستن برنامه يه قطعه ديگه رو بزنن تو كنكور استباهي زدن اخه g02 g03 كجاش بوده؟!!!!i-50 i-60 مال كجاشه.اگه بخاد غطل باشه بايد فوقش مثلا i-50رو بده مثلا i-25 يا مثلا مختصات مطلق و نسبيو جابجا بدن اين خيلي وحشتناك تابلو!!!آقا ایمان بی ادبی نشه ظاهرا شما معیارتو ن کنکور 90ده!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!سوال 123رو میگید سره جلسه واسه خاطر اینکه اشتباه تایپی داشت زدید گزینه 2 !!!!!!!!!! کاش همه مثل شما فکر می کردند!!!سوال 124 غیر گزینه هر دو غلط چیزه دیگیه ام مگه میشه؟؟؟؟؟دقت کن قطعه شعاع 25 داره در صورتی که یکی R=60 یکی دگه هم I=-60همه منطق دارندسوال 123 بهترین گزینه طبق دفترچه C گزینه 4 میشه البته وقتی تو اندازه گیری سرعت مد نظرمون باشه حتما از انکودر زاویه ای استفاذه می کنیم که اینجا سیستم مسقسم کاربرد نداره.... شاید سوال 123 حذف شه ولی قطعا گزینه 2 نمیشه ربطی به مشکل تایپ نداره
من شنیدم 17ام میاد!حالا کی گفته سازمان سنجش کلید 1شنبه هفته بعد میده؟
آقا ایمان بی ادبی نشه ظاهرا شما معیارتو ن کنکور 90ده!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!سوال 123رو میگید سره جلسه واسه خاطر اینکه اشتباه تایپی داشت زدید گزینه 2 !!!!!!!!!! کاش همه مثل شما فکر می کردند!!!سوال 124 غیر گزینه هر دو غلط چیزه دیگیه ام مگه میشه؟؟؟؟؟دقت کن قطعه شعاع 25 داره در صورتی که یکی R=60 یکی دگه هم I=-60همه منطق دارندسوال 123 بهترین گزینه طبق دفترچه C گزینه 4 میشه البته وقتی تو اندازه گیری سرعت مد نظرمون باشه حتما از انکودر زاویه ای استفاذه می کنیم که اینجا سیستم مسقسم کاربرد نداره.... شاید سوال 123 حذف شه ولی قطعا گزینه 2 نمیشه ربطی به مشکل تایپ نداره
ما ساختيا كه بدبختانه سرنوشتمون گره خورده به اون پاسخنامه لعنتي سنجش.باز بقيه رشته ها تقريبا ديگه از كليدشو باخبرنو تقريبا مطلعن.فوق فوقش دوتا تست اشتباهي داشته باشن واسشون حذف ميكنن.ولي ماچي تا يك فته ديگه بايد تو سرو كله خودمون بزنيم ببينم اين تستايcnc خاك برسر تكليفشون چي ميشه!!!اي خدااااااااااااااااااااااادوستان خودتونو اذیت نکنید. بهتره تا سنجش جوابارو میده بیخیال جوابا شیم.چون یه سوال اینور اونور خیلی تاثیر گذاره.
نه بابا چي چي 17 ام مياد.غلط كردن مگه م امسخره ايم اگه تا 7ام نياد من خودم يه كليد اعلام ميكنم نترسيد!!!!من شنیدم 17ام میاد!
شما که ایشالا یه جای خوب قبول میشی,بی خیال بابا...ما ساختيا كه بدبختانه سرنوشتمون گره خورده به اون پاسخنامه لعنتي سنجش.باز بقيه رشته ها تقريبا ديگه از كليدشو باخبرنو تقريبا مطلعن.فوق فوقش دوتا تست اشتباهي داشته باشن واسشون حذف ميكنن.ولي ماچي تا يك فته ديگه بايد تو سرو كله خودمون بزنيم ببينم اين تستايcnc خاك برسر تكليفشون چي ميشه!!!اي خدااااااااااااااااااااااا