masoud612
عضو جدید
اگه ایشالا امشب زدن خوب خدارو شکر اگه نزدن دیگه با خیال راحت بخوابین ایشالا فردا صبح ساعت 9 دیگه 100% باید زده باشنشون توکل به خدا.
من ميترسم 9 صبح بشه بازم نتايج نياد
اگه ایشالا امشب زدن خوب خدارو شکر اگه نزدن دیگه با خیال راحت بخوابین ایشالا فردا صبح ساعت 9 دیگه 100% باید زده باشنشون توکل به خدا.
من ميترسم 9 صبح بشه بازم نتايج نياد
من اومدم اینجا دیدم هیچ کی نیست! بعد دیدم همه آی دی دادن! گفتم همه اونجان! رفتم همه رو اد کردم دیدم جز یه نفر هیچ کی نیست!
نتیجه ها 2 صبح میاد یعنی؟!
من عمرا بیدار نمی شم!
کلا خیلی لوس شد این ارشد! از دهن افتاد!
یه نفر اومد همه بچه ها رو پارو کرد با خودش برد....
ولی من از چت اصلا خوشم نمیاد و فضای چت رو اصولا نمیپسندم و همینجا تا اعلام نتایج میمونم. حتی اگه تک و تنها بمونم. ولی خواهشا هر کی نتیجه اش رو دید واسه بقیه هم درصد و رتبه هاشو اینجا بزاره برای آیندگان....
شاید تا فردا شب هم نیاد، اگه از همون اول میگفتن شنبه دیگه ما این همه علاف نمیشدیم!کی گفته 2 میاد؟؟؟؟
کی گفته 2 میاد؟؟؟؟
زنده باد شخص شما! فقط قبل اینکه نتیجه خودتون رو ببینی اینجا اعلام کنین،لطفاشخص شخیص خودم!
شاید تا فردا شب هم نیاد، اگه از همون اول میگفتن شنبه دیگه ما این همه علاف نمیشدیم!
آقا ای شکلک چیه؟! چرا تبلیغات غیر اخلاقی میکنی؟!دیگه ارشد از مزه افتاد . حالش به این بود الان نتایج بیاد و با دیدن رتبه دپرس بشیم و بریم بیرون یه جای خلوت
دیگه ارشد از مزه افتاد . حالش به این بود الان نتایج بیاد و با دیدن رتبه دپرس بشیم و بریم بیرون یه جای خلوت
کو برنامه؟!ًبچه ها این برنامه انتخاب رشترو ببینید
خیلییییییییییییییییییییچند نفر مضطرب اینجا هستن؟
منم به لیست اضافه کنید
سلام. آیا نوع روزانه یا شبانه دانشگاه در نوع مدرک ارشد تفاوتی می کنه؟ یا در مدرک درج می شه که روزانه بوده یا شبانه؟
نه به هیچ وجه!سلام. آیا نوع روزانه یا شبانه دانشگاه در نوع مدرک ارشد تفاوتی می کنه؟ یا در مدرک درج می شه که روزانه بوده یا شبانه؟
آخه کو برنامه؟!برنامش چیز خاصی نداشت فقط جالبش همون آموزش محور و پژوهش محور بود.
من نديدم ميشه توضيح بدي يعني چي؟ مرسيبرنامش چیز خاصی نداشت فقط جالبش همون آموزش محور و پژوهش محور بود.
من نديدم ميشه توضيح بدي يعني چي؟ مرسي
آخه کو برنامه؟!
خلاصه بگم.گفت از نظر ارزش مدرک هیچ فرقی باهم ندارن.من نديدم ميشه توضيح بدي يعني چي؟ مرسي