چه جوری باید ثبت نام کنیم؟ برا ثبت نام چی میخواد تو اینترنت؟ ما که یوزرنیم یا پسورد نداریم و بریم ثبت نام کنیم. به نظرت از هفته بعد کلاسا شروع میشه؟
همه چی رو تو سایت میزنن بعدا همکلاسی
چند تا مطلب همکلاسی:
1) تو دفترچه نوشته حداکثر 3 ترم خوابگاه پس باید بدن
2) من نفهمیدم تونل باد به تبدیل انرژی چه ارتباطی داره چون سایتو دیدم رشته هوافضا هم نداشت
3)تبریک بابت قبولیتون( رتبتون چند و شب یا روز قبول شدی؟)
4)چرا شهر ارواحه؟
5)کسی حکیم بخونه برا خارج رفتن به مشکل نمیخوره برا دکترا؟
6) به نظرم دانشگاه با نظمیه چون خیلی سریع تو سایت برا ثبت نام ارشد اقدام کرد.
راستس ازمایشگاه سیالاتم داره.اون چه جوری به نظرت؟
7) من میتونم تو تکمیل ظرفیت شرکت کنم؟ اینجا روزانه قبول شدم.تکمیل ظرفیت کلاساش از کیه؟
همیشه خوشبین باشین،من بچه شمالم از شما باید بیشتر تو فشار باشم،چون آب و هواش امیدوارم به من بسازه؛راستی خوابگاهاشون کولر دارن؟؟؟
به نظرت خود کنکور عادلانه است؟ بدتر از معدل میدونی چیه ؟ سهمیه شاگرد اولیه که بدتر از اون که دانشگاه آزادی ها این سهمیه رو ندارن.طرف با رتبه داغون میره دانشگاه های خوب میشنه و دلیلشم اینه که شاگرد اول بوده.خوب به درک بوده/منم تو مدرسمون همیه شاگرد اول بودم.تازه نمره انظباطمم 20 بود.ناخن هاممم میگرفتم.ی سهمیه دیگه هم میتونن برا دانشگاه سرسری بزارن به غیر از معدل و شاگرد اولی و اون اینکه هر کی میزه جلو بشینه بهش رتبه بهتری بدن.تازه من طرح های بهتری هم دارم.ی مبصر انتخاب کنن.ناخنن های دستو چک کن.دست به سینه بشینن.دخترا لاک نزنن.همه اینا میتونه تو رتبه کنکور بچه های سراسری تاپیر بزاره. تو رو خدا جمع کن این مسخره بازی هارو سازمان سنجش
آره اینو خوب گفتی همکلاسی