من همین الان فهمیدم شما شاگرد اول بودی و سهمیه داشتی ورتبتون شده 2200 که خود این تا حدودی مطلب سبز رنگ منو تایید میکنه
اون 2 مین که میگی برا کسی هست که 100 میزنه نه برا شما. به قول شما 20 تا سوال باکس دینامیک داره و هر سوال 2 مین که میشه 40 مین.اگه 40 رو به 5(تعداد سوال دینامیک) تقسیم کنی میشه 8 دقیقه برا هر سوال دینامیک که وقت مناسبی هست.پس شما با نمره 19.65درس دینامیک باید به 5 سوال جواب میدادی که به یک سوا.بالاخره اون نمره 19.5 باید ی جایی خودشو نشون بده وگرنه جای شک داره.
من با سهمیه شاگرد اولی مشکلی ندارم به شرط اینکه برا بچه های دانشگاه آزاد هم باشه.مشکلم اینه و اینکه این یعنی نابرابری و ضایع شدن حق بچه ها
کنکور شرایطی هست که برا همه یکسانه.عادلانه هست ولی نمیتونه بار علمیو بسنجه
شما کدوم دانشگاه خوندی؟
به نظر من رتبه 2200 حقش نیست که بره شریف
بابا اين بحث شاگرد اولي رو ول كنيد ديگه
حالا شما اينجا ميايد همديگه رو ميزنيد، تاثيري داره تو اين قضيه؟!

در ضمن من با مقداري از لحن صحبت كردن ايشون هم مشكل دارم ولي اين ديگه حق نيست اين تاپيك رو اينقدر واسه اذيت ايشون ادامه داد!
ايشون هم گفتند، 20 درصد به جامداتشون اضافه شده و 10 درصد هم به رياضي كه ميتونه از رتبه 2200 تا 1000 هم بياره ايشون رو
مثلا من با كسي كه رتبش 139 شده فقط تو اين فرق داشتيم كه اون ديناميك ارتعاشات رو 38 درصد زده بود و رياضي رو 18 درصد، من رياضي رو 36.67 زده بودم و ارتعاشات رو 18.33
درحاليكه ضريب هر دو 2 هست ولي ترازش خيلي تاثير داشته!
سيالات هم هر دو 36.67 و جامدات هم 45 زده بوديم و من شدم 193
پس ميبينيد كه حتي اگه درصداي درساي هم ضريب هم جابجا بشد اينطوري تو رتبه تاثير ميزاره چه برسه به اين 30 درصد!
شاگرد اولي هم خيلي تاثير داره
پس خواهشا ديگه اين بحث رو ادامه نديد
ممنون