5 تومن کارت+ 2000 تومن شارژ کارت سلف
دانشگاه خوارزمی هم 10 تومن به صورت الکترونیکی گرفتن!
5 تومن کارت+ 2000 تومن شارژ کارت سلف
راستش من این اطلاعاتو از توی سایت اپلای بوورد خوندم کلا هر رشته ای که توش کلمه انرژی باشه تحریمه مثل سیستم های انرژی چون میگن ربط داره به نیروگاه هسته ای و مسائل مربوط به انرژی هسته و کلا از این جور خزعبلات.اگر بچه های طراحی هم توی مقاله یا پایان نامه هاشون ارتباطی با انرژی و تبدیلش پیدا کنن دیپورت، توی همون سایت اپلای بوورد یک بنده خدایی بعد از ۹ ماه درس خوندن توی امریکا یک دفعه دیپورتش کردن حالا مگه میشه به اینا منطقی صحبت کرد حرف بزنی میگن دوست داری بری گوانتانامو،سر همین قضیه پارسال یکی از استادای برق شریف رو گرفته بودن تازه یکی از دانشگاههای خود امریکا ازش دعوت کرده بود برای کنفرانس ،خلاصش سری که درد نمیکنه دستمال نمیبندندسلام مهندس،شما که اطلاعات سیاسیتون خوبه توضیح میدین که چرا تبدیل رو تحریم کردن چرا طراحی رو تحریم نکردن؟
انشاالله که به همه ما خوابگاه بدن تازه از وقتی این سرپرست جدید(م ر دک) توفیقی رو میگم امده، بورسیه ها رو هواس، البته مسئول صندق رفاه دانشجویی گفته بود ماهی ۱۰۰ تومن برای خوابگاه میدن باید منتظر ماند ودید چه میشودیا خدااا،برای من که راهم دوره که خوابگاه میدن؟؟؟
من دوستم سبزوار بود می گفت به همه خوابگاه میدن دور یا نزدیک فرقی نداره همون طور که گفتم از این نظر دانشگاه خیلی خوبیهانشاالله که به همه ما خوابگاه بدن تازه از وقتی این سرپرست جدید(م ر دک) توفیقی رو میگم امده، بورسیه ها رو هواس، البته مسئول صندق رفاه دانشجویی گفته بود ماهی ۱۰۰ تومن برای خوابگاه میدن باید منتظر ماند ودید چه میشود
سلام می دونی شب صنعتی اصفهان با چه رتبه ای قبول شدن انرژی؟من دوستم سبزوار بود می گفت به همه خوابگاه میدن دور یا نزدیک فرقی نداره همون طور که گفتم از این نظر دانشگاه خیلی خوبیه
نه نمی دونم واسه چی میپرسی؟سلام می دونی شب صنعتی اصفهان با چه رتبه ای قبول شدن انرژی؟
سلام می دونی شب صنعتی اصفهان با چه رتبه ای قبول شدن انرژی؟
اگر خوابگاه ندن اون وقت سیاسیش میکنم لیست خوابگاه ها رو نگاه میکردم (لینک)از ۱۰ تا خوابگاه ۸ تاش برای دختراس و ۲تاش برای پسرا خدا وکیلی جون کندم توی خدمت درس خوندم ،کار توی نیروگاه رو قبول نکردم که بیام ارشد بخونم حالا باید برم پولم بدم برای خوابگاه خودگردان یا خونه خداییش زور داره اگر مثل بچه ادم مثل دانشگاه بیرجند گفته بودن خوابگاه نمیدن اون وقت میزدم سیستان تازه هم سطح دانشگاش بهتر بود هم استادی که میخواستم باهاش کار کنم اونجا بود تشکر از شوخی شما
سلام دوست عزیز،با رتبه 1560 پارسال شبانه تبدیل انرزی قبول شده
اطلاعات اشتباه ندید اون شبانه اموزش محور هستش. که داخل فایل 91 پارسه هم هست. ویکی هم با 1160 شبانه خواجه قبول شده ولی اموزش محوره. که اموزش محورش ذکر نشده.
بستگی به این داره قصدت چیه از ارشد خوندنسلام دوستان
به نظر شما بین هوافضا شبانه شاهرود با طراحی کاربردی تهران جنوب ، کدوم یکی بهتره که برم ؟!!!
سلام دوستان
به نظر شما بین هوافضا شبانه شاهرود با طراحی کاربردی تهران جنوب ، کدوم یکی بهتره که برم ؟!!!
سلام دوستان
ممنون از دوستانی که جواب دادن
ولی خب برای ادامه تحصیل ، مدرک دانشگاه آزاد مشکل ساز نیست ؟
علاقه مهمتره یا دانشگاه؟از خودت میپرسم.....خب اگه خیلی برات مهمه و شرایطشو داری سال دیگه بشین واسه دانشگاه های خوب تهران بخون....
خب مطمئنا علاقه مهمتره ولی مثلا با ارشد هوافضا از دانشگاه خوبی مثل شاهرود ، احتمالا راحت تر بشه دکترا رفت . با توجه به نزدیکی هوافضا و مکانیک ، دکترا رو میشه رفت مکانیک . من نظرم اینه ، اگه اشتباهه بگید
من نظرم اینه:
درس های ارشد بدون شک سخت هستن،پس باید سعی کنی به سمت رشته ای بری که علاقه داری،یعنی باید اینطور باشه،نگاه به علاقت کن و نیم نگاهی به اینده شغلی آن رشته،ولی کسی تو هر رشته علاقه داشته باشه مطمئنا پیشرفت میکنه،شما لیسانس چه گرایشی خوندین؟و چه فیلدی علاقه دارین؟اینو بگین بهتر میشه راهنمایی کرد.
من جامدات خوندم و به دروس جامداتی علاقه دارم ؛ بخاطر همین تو هوافضا گرایش سازه رو انتخاب کردم که بیشتر درباره این دروس هست و برای مکانیک هم طراحی کاربردی رو انتخاب کردم
سلام دوستان عزیز نمی دونید کارنامه نهایی کی می یاد؟
بعدش میشه این قبولیمو با جایی که بعدان قبول شدم عوض کنم.
الان روزانه ام شهید مدنی ..فرضا بیام شبانه..
بعد سوال دیگه تو ارشد میشه مهمان شد؟
خبر ندارید کارنامه نهایی کی میاد؟؟؟سال پیش یکی از دوستان خواجه نصیر قبول شده بود. مهمان گرفته بود برای زنجان. البته خانواده ایثارگر بود
خبر ندارید کارنامه نهایی کی میاد؟؟؟
تکمیل ظرفیت چه جوریه؟
راستی شما که تبریزی هستید نمی دونید شهید مدنی چه جوریه؟؟؟؟
دسته گلت درد نکنه لطف می کنی ..سلام رفیق. کارنامه نهایی هفته اول مهر میاد.
شهید مدنی یا با نام قدیمیش تی ام تی مخفف تربیت معلم آذربایجان. در 40 کیلومتری تبریز به سمت آذرشهر هستش. دانشگاه بسیار بزرگی هستش . از لحاظ رفت و آمد . اتوبوس و قطار داره. خوابگاه داخل دانشگاه هستش. دانشگاه شیکی هستش. امد و شد به تبریز خیلی راحته اصلا مشکلی نداره. یکی از دوستام سال پیش ارشد طراحی اونجا قبول شد. الان هم داره میخونی. اگه حال میکنی یه پل ارتباطی بین شما دوتا بزنم تا همه سوالات شرعی و ... رو ازش بپرسی.