فک کنم شهرکردروز شهرکرد بهتره یا روز حکیم سبزواری؟
میشه منو راهنمایی کنید نمی دونم چیکار کنم؟تبدیل یا طراحی؟فک کنم شهرکرد
دوستان یکی از دوستام می خواد انتخاب کنهدوسان این پردیس خودگردان هزینه هر ترمش حدود چقدر میشه ؟
فک کنم شهرکرد
دوستان یکی از دوستام می خواد انتخاب کنه
هزینش با شبانه خیلی تفاوت داره ؟
تبدیل 876 طراحی 1229دلیلت چیه؟
google سرچ کن ولی بعید بدونم منم پارسال دنبالش بودم پید نکردم پارسال دانشگاه های غیرانتفاعی بین الملل بیشتر مازندران و بابل و پیام نور تهران طراحی بود بودسلام
بچه ها لیست دانشگاه هایی که پارسال و پیارسال تو مکانیک تکمیل ظرفیت داشتن رو از کجا میشه گیر آورد ؟؟ دفترچه اش رو کسی داره ؟؟ تو سایت سنجش فقط لینک قبولی های تکمیل ظرفیت هست . خواهشا راهنمایی کنین . زیاد وقتی نمونده .
من فکر کنم سبزوار واسه تبدیل بهتر باشه اگه قبولی های 91 رو اگه دیده باشی با 1400 تبدیل رفتن سبزوار(البته طراحی کاربردیش ضعیفه)روز شهرکرد بهتره یا روز حکیم سبزواری؟
تبدیل 876 طراحی 1229
از روی قبولی های پارسه میگم[/QUOTE
تبدیل بری بهتره جای خیلی بهتری میتونی قبول بشی. به نظز شما شبانه صنعتی اصفهان بهتره یا روزانه تبریز؟؟؟؟؟؟
آره الان دیدم ولی رتبه های بدتر سبزوار بودنمن فکر کنم سبزوار واسه تبدیل بهتر باشه اگه قبولی های 91 رو اگه دیده باشی با 1400 تبدیل رفتن سبزوار(البته طراحی کاربردیش ضعیفه)
google سرچ کن ولی بعید بدونم منم پارسال دنبالش بودم پید نکردم پارسال دانشگاه های غیرانتفاعی بین الملل بیشتر مازندران و بابل و پیام نور تهران طراحی بود بود
ممنونم اگه هزینش برات مهم نیست صنعتیتبدیل 876 طراحی 1229
از روی قبولی های پارسه میگم[/QUOTE
تبدیل بری بهتره جای خیلی بهتری میتونی قبول بشی. به نظز شما شبانه صنعتی اصفهان بهتره یا روزانه تبریز؟؟؟؟؟؟
من میتونم تبریز قبول شم؟صنعتی چی؟از لحاظ دکتری کدوم بهتره؟
آره مطمئنم ولی هر سال فرق داره خوب شما میتونی دانشگاه هایی که بهتره الان بزنی بعد تکمیل ظرفیت شرکت کنتو گوگل هم سرچ کردم کلی . هیچی پیدا نکردم . پس یعنی پارسال مثلا شبانه های دانشگاه سمنان یا شاهرود چیزی توش نبود اصلا ؟؟ شما مطمئنی ؟؟
من پرسیدم بوعلیتبدیل شاهرود بهتره یا بوعلی؟
ممنونم اگه هزینش برات مهم نیست صنعتی
من میتونم تبریز قبول شم؟صنعتی چی؟از لحاظ دکتری کدوم بهتره؟
شما شبانه صنعتی اصفهان و روزانه تبریز و عباسپور صد درصد قبولی. واسه دکترا هم معلومه اصفهان.
ممنونمشما شبانه صنعتی اصفهان و روزانه تبریز و عباسپور صد درصد قبولی. واسه دکترا هم معلومه اصفهان.
به نظرشما بعد تبدیل دانشگاه های خوب طراحی دانشگاه های خوبو بزنم یا نه کلن اول تبدیل باشه؟
آره مطمئنم ولی هر سال فرق داره خوب شما میتونی دانشگاه هایی که بهتره الان بزنی بعد تکمیل ظرفیت شرکت کن
ممنونم
به نظرشما بعد تبدیل دانشگاه های خوب طراحی دانشگاه های خوبو بزنم یا نه کلن اول تبدیل باشه؟
شما هر دانشگاه رو می زنی اول تبدبل بعدش طراحیش رو هم بزن . اقا به نظرت تبریز دانشگاه خوبیه؟
90 رو نمیدونم ولی پارسال اگه بود میزدم 91 نداشتآخه رتبم یه جورایی رو مرزه . شاید روزانه سیستم سمنان رو قبول بشم . شانسش کمه ولی خب احتمالش هست . میخام ببینم اگه سال 91 یا 90 طراحی شبانه دانشگاه سمنان تکمیل ظرفیت گرفتته ، سیستم روزانه رو نزنم .
90 رو نمیدونم ولی 91 نداشت برای سالای قبل بازم بپرسآخه رتبم یه جورایی رو مرزه . شاید روزانه سیستم سمنان رو قبول بشم . شانسش کمه ولی خب احتمالش هست . میخام ببینم اگه سال 91 یا 90 طراحی شبانه دانشگاه سمنان تکمیل ظرفیت گرفتته ، سیستم روزانه رو نزنم .
من تعریفشو زیاد شنیدم این چند روزه درمورد صنعتی و تبریز زیاد پرسیدم شهر خوبیم هستشما هر دانشگاه رو می زنی اول تبدبل بعدش طراحیش رو هم بزن . اقا به نظرت تبریز دانشگاه خوبیه؟
آخه رتبم یه جورایی رو مرزه . شاید روزانه سیستم سمنان رو قبول بشم . شانسش کمه ولی خب احتمالش هست . میخام ببینم اگه سال 91 یا 90 طراحی شبانه دانشگاه سمنان تکمیل ظرفیت گرفتته ، سیستم روزانه رو نزنم .