Hooladi
عضو جدید
واسه ما هم شروع شده...درسم دادن...ولی من هنوز نتونستم برم...ان شالله هفته ی بعد
کدوم دانشگاه؟
واسه ما هم شروع شده...درسم دادن...ولی من هنوز نتونستم برم...ان شالله هفته ی بعد
کدوم دانشگاه؟
شما موقع ثبت نام باید معدل تا ترم 6 رو وارد کنی یه برگه هم باید ببری دانشگات معدل تا ترم شیش رو تایید کنه...بعد میتونی اصلاح کنی معدل ترم 7 رو تا قبل نتایج...ولی دوست عزیز زیاد ذهنت رو درگیر این مسئله نکن...شما هر چقدر معدل بهتر یا بدتر بیاری نهایتن یه نیم نمره تو معدلت تغییر حاصل میشه که تاثیرش فکر نکنم در حدی باشه که بخوای اینقدر برنامه ریزی عجیب و غریب کنی...البته ترم 7رو سبک برداشتن برای اینکه فرصت مطالعه ارشد داشته باشی خوبه ولی واسه معدل؟؟؟سلام دوستان
یک سوال
من ترم 7 کنکور دارم .معدل موثرش رو چجوری حساب میکنن؟میدونم مهلت اصلاح معدل تا 15 خرداده که تا اون موقع فقط معدل 7 ترمم رو دارم. چون ترم های زوج دانشگاه ازاد تا اخر تیر هم برگه ها صحیح نمیکنن.
الان اگه این ترم رو اسون بردارم ومعدلم رو بالا بکشم و تا ترم 7 رو وارد کنم بعدا مشکلی پیش نمیاد؟
شما موقع ثبت نام باید معدل تا ترم 6 رو وارد کنی یه برگه هم باید ببری دانشگات معدل تا ترم شیش رو تایید کنه...بعد میتونی اصلاح کنی معدل ترم 7 رو تا قبل نتایج...ولی دوست عزیز زیاد ذهنت رو درگیر این مسئله نکن...شما هر چقدر معدل بهتر یا بدتر بیاری نهایتن یه نیم نمره تو معدلت تغییر حاصل میشه که تاثیرش فکر نکنم در حدی باشه که بخوای اینقدر برنامه ریزی عجیب و غریب کنی...البته ترم 7رو سبک برداشتن برای اینکه فرصت مطالعه ارشد داشته باشی خوبه ولی واسه معدل؟؟؟
حذف اضطراری...آخرای ترم یه درس میشد خذف کرد تو کارشناسی
نه تو ارشد حذف اضطراری نداریم.مشکلی نداره
مثل کارشناسیه، فرقی نمیکنه
3 تا از دوستای خودم روز امتحان به بهانه حذف پزشکی حذف کردن
مثل کارشناسیه تمام کاراش
سلام دوستان
یه pdf توپ واسه ریاضی پیشرفته میخوام
میگن ریاضی ارشد خیلی سخته خیلی.....!!!!!
قبولی کان لم یکن میشه!!!سلام
یکی از دوستان برای فارغ التحصیل شدن به مشکل خورده
اگه تاریخ فارغی بعد 31 شهریور بخوره داستانش چی میشه؟
سلام خیلی بیکارید شماها بخونید خوبه خیلی خوبه خداکنه که هیچ وقت پشیمون نشید!!!!!