من که گفتم قبول شدم . شبانه طراحی کاربردی >
پس خوش به حالتون شده دیگه!!!
من که گفتم قبول شدم . شبانه طراحی کاربردی >
پس خوش به حالتون شده دیگه!!!
سلام به همگی
من با رتبه 790 طراحی، مکاترونیک خواجه نصیر قبول شدم. اصلا انتظارش رو نداشتم. کسی میدونه اساتیدش چه جورین? اگه کسی بخواد اولویت های بعدی رو بره باید چیکار کنه ? آخه با این رتبه صنعتی اصفهان رو میارم.
Sent from my GT-I9500 using Tapatalk
درود بر هم دانشگاهی من ....
منم با رتبه 700 ساخت و تولید دانشگاه کاشان قبول شدم روزانه و اینکه با تلاشی که کردم واقعا راضی هستم،
به دوستانی قبول شدند تبریک میگم،کسایی نشدند ،ناامید نشید تلاش رو بیشتر کنید ، شما قبول میشین خیالتون راحت.
سلام.
زبان 30
ریاضی 15
جامدات 0
ساخت 53.رتبه در ساخت و تولید 346
مکانیک ساخت و تولید.شبانه خواجه نصیر
فقط شبانه بودنش داره اذیتم میکنه واسه شهریش
خدا رو شکر
تبریک میگم
دروددوستان دانشگاه ها کی اعلامیه ثبت نام میزنن؟!
ثبت نام اینترنتی کیه؟!
کسی خبر نداره؟!
درود
واقعا نرفتین سایت دانشگاهی قبول شدین یا میخواین دوستان درجریان بزارین
به سایت دانشگاهی قبول شدین برین اطلاعیه اش رو بخونین مثلا دانشگاه کاشان از 16 تا 20 ثبت نام اینترنتیش بود و از 20 تا 25 هم ثبت نام حضوریش.
که حالا حضوری میشه بعدا هم رفت یه جوری سر و جمعش کرد و صحبت کرد و نامه ها رو داد، اینجا ایرانه ها جای دوری نیست.
سخت نگیرین، بابا، مثلا سازمان سنجش میگه 8 شب نتایج میاد بعد 5 بعدازظهر میزاره ....اینجا ما داریم زندگی میکنیم....
موفق باشید
منظورتون چیه اونم طراحی کاربردی؟!!!!من خودم واقعا به طراحی علاقه داشتمخیلی ممنون ، من هم به شما تبریک می گم خانوم .
به نظرتون شبانه دانشگاه تبریز اون هم طراحی کاربردی ، ارزش داره برم ؟
من با 602 تبدیل 635 طراحی
طراحی کاربردی(کنترل ) شهید بهشتی اوردم
نمیدونم خوشحال باشم یا نه!!!
شهیدبهشتی خوبه؟؟
منظورتون چیه اونم طراحی کاربردی؟!!!!من خودم واقعا به طراحی علاقه داشتم
اگر اهل تبریز باشید خیلی عالی میشه یا اینکه نزدیک تبریز باشید اما درکل طبق چیزی که من شنیدم هزینه شبانه رو میشه با وام های دانشگاه پرداخت کرد
شاید مشکل اسکان داشته باشید که اگر یه سر برید دانشگاه بپرسید بهتر میتونید تصمیم بگیرید
سلام یه سری رتبه هست که دوستام کجا قبول شدن،می نویسم برا سال بعدی ها خوبه.زمان خودمون من کلی می گشتم.
رتبه ۱۰۶ شبانه دانشگاه تهران تبدیل انرژی
رتبه ۱۵۴ و ۱۷۹ روزانه طراحی کاربردی دانشگاه تهران
رتبه ۲۲۳ طراحی امیر کبیر
رتبه ۲۶۰ تبدیل علم و صنعت
رتبه ۴۷۰ تبدیل امام حسین
رتبه ۵۷۰ راه اهن علم و صنعت
رتبه ۶۴۰ طراحی کاربردی صنعتی
رتبه ۷۵۰ طراحی کاربردی صنعتی
رتبه ۹۰۰ طراحی کاربردی صنعتی
رتبه ۷۴۰ تبدیل دانشگاه اصفهان
منظورم خود دانشگاه تبریز هست ؟ به نظرتون ارزش داره از یک شهر دور مانند سبزوار برم تبریز شبانه طراحی درس بخونم ؟
آقا سعید جاتون خیلیم خالیه،دوستانی که طراحی تهران قبول شدن جای مارو خالی کنن...........
اره اول طراحی زدمتبریک میگم بهتون
شاید اگرمن صنعتی اصفهان رو نمیزدم هم کلاس میشدیم
اول طراحی رو زدین بعد تبدیل درسته؟!