ممنون از توجه شما
تحلیل مدرسان رو دیده بودم.زیاد جالب نگفته و به صورت کلی گفته.
اگه غیر از مدرسان پیدا کردید بزارید تا همه استفاده کنند
سلام . بله من این ترم تموم میشه درسم
تقریبا میشه گفت میخام تازه از پس فردا شروع کنم براش ( یعنی اینکه به صورت جدی )
شما چطور؟؟
اینجا ایرانه ابو الفضل خانمن قرار بود از اسفند جدی شروع کنم هی انداختم عقب خخخخ ، الان اصلا دچار شک شدم که بتونم تو تابستون بخونم تو این همه داوطلب بعد اگه جای خوب در نیام 2 سال دیگه عمرم تلف شده ست رسما چون اگه بخوام جای بیخود در بیام جز اتلاف وقت چیزی نداره...
اصلا مهندس مکانیک بشیم که مثلا چی رو طراحی کنیم ؟؟؟؟؟ همه چی وقتی طراحی شده و تو کنفرانسا دارن میگن مکانیک منسوخ شده !!!!!!
جان من یکی یه مشاوره ای بده منو قانع کنه برای خوندن ارشد وگرنه احتمالا بزنه به سرم برم خدمت بعدشم شغل ازاد...
سعید جان من الان درسای اصلی رو همه ش رو پاس کردم ولی هیچی بلد نیستم ، اخه کی با پاس کردن کتاب شیگلی طراح شده من دومیش باشم مثلا
ضمنا خودت گفتی اینجا ایرانه ، ما الان کلی از تکنولوژی جهان عقبیم و مسئولین اگه فکر تولید سریع و حل سریع مشکل باشن باید تکنولوژی و طراحی رو وارد کنن چون زمان کافی برای سعی و خطا ندارن...
الان مهندسای ایران خودرو مثلا چیکار میکنن ؟؟؟؟؟؟؟ هیییییییییچچچچچچچچیییییییییی درحالی که همشون از بهترین دانشگاه های ایران بودن در سال زحمتشون اینه که طراحی چراغ خودرو رو تغییر میدن که از بچه ابتدایی هم بر میاد
من خیلی میخوام خودمو قانع کنم درس بخونم برای ارشد و مهندسی ولی....
من خودم تا حالا آزمون ندادم اما چندتا دوستام دادن سوالاتا بگو تا ازشون بپرسمسلام
بچه ها کسی هست که ازمون پارسه رو سال پیش داده باشه ؟؟
مهمه برام . اگر کسی هست بهم بگه ازش چند سوال دارم فوری
من در خدمتمسلام
بچه ها کسی هست که ازمون پارسه رو سال پیش داده باشه ؟؟
مهمه برام . اگر کسی هست بهم بگه ازش چند سوال دارم فوری
دوستان عزیز سلام
بنده سوالی مطرح کردم و به این تاپیک ارجاع داده شدم ، ممنون از ایجاد تاپیک و همفکری دوستان
من سال فارغ التحصیل سال 87 هستم ارشد همان سال دانشگاه آزاد قبول شدم و در ترم دوم بدلیل شرایط کاریم انصراف دادم، رتبه سراسری هم نسبتا خوب بود ولی بخاطر اینکه تنها امکان ادامه تحصیل در تهران را داشتم انتخاب رشته نکردم در آن سال جزوه های کلاسی پارسه رو خوندم که از یکی از دوستام گرفته بودم و الان هم ترجیح میدهم از همین جزوات بخونم چون تقریبا سریعتر میتونم دروس رو تمام کنم.
و اما سوالم
همانطور که عرض کردم در مورد رفرنس هام مشکلی ندارم ولی ترجیح میدم کنکور های آزمایشی با کیفیت بالا رو شرکت کنم (لطفا راهنماییم کنید کدام موسسه برای من مناسب است)
یک سری کتاب های نمونه سوالات می خوام که تعداد سوال هاش زیاد باشه و جواب های تشریحی مناسبی داشته باشه (لطفا کتاب های مناسب را نیز راهنمایی کنید)
جزوه های ماهان و پارسه و... و نمونه سئوال خالی برای ارشد خوندن، بزرگترین اشتباهی هست که یک داوطلب میتونه انجام بده.
اگر حس میکنید برای خوندن وقت چندانی ندارین، میتونین یکسری دروس رو حذف کنین.
مثل دینامیک و کنترل و طراحی اجزا و ...
اما به هیچ وجه جزوه خوانی رو تعقیب نکنین.
این تاپیک بهترین منابع رو معرفی کرده، اینهارو بگیرید و بخونید ارشد جای خوبی قبول بشین بعدا پشیمان نشین.
بهترین منابع ارشد مکانیک
من فکر کنم بهترین آزمون سنجش باسه و خودم سنجشا ثبت نام میکنم اگه تونستم آزموناشا براتون میزارم تا خودتون کامل برسیش کنید به نظر من باروزی 2ساعت مطالعه روش اول بهتره باشهممنون از راهنمایی
ببینید زمان من برمیگرده به اینکه از چه منابعی استفاده کنم اگر از جزوه های کلاسی پارسه استفاده کنم خیلی زود میتونم درس ها رو دوره کنم چون روزهای اخیر که بعد سالها مروری به این جزوه ها داشتم دیدم تقریبا تمامی مطالب رو به یاد دارم و صرفا باید مرور کنم ولی اگر بخوام منابع دیگری بخونم واقعا برام وقت گیره
حالا نظر شما چیه
1- استفاده از جزوه های پارسه (بهمراه جزوه های دانشگام و تا حدودی کتاب های مرجع) و حل مسئله
2- استفاده از منابعی که معرفی شده و حذف چند درس (من در هر روز بیشتر از دو ساعت وقت مطالعه ندارم)
لطفا به سوال قبلی هم پاسخ بدید (آزمون های کدام موسسه؟)
من خودم تا حالا آزمون ندادم اما چندتا دوستام دادن سوالاتا بگو تا ازشون بپرسم
همه دوستام میگفتند سنجش بهتره چه اونایی که پارسه دادند چه اونایی که سنجش دادند . هفته آینده قراره که همه 8 مرحله آزمون سنجش 93 را از یکی از دوستام بگیرم اگه شد اسکنش میکنم و براتون آپلود میکنم
من در خدمتم
ممنون از راهنمایی
ببینید زمان من برمیگرده به اینکه از چه منابعی استفاده کنم اگر از جزوه های کلاسی پارسه استفاده کنم خیلی زود میتونم درس ها رو دوره کنم چون روزهای اخیر که بعد سالها مروری به این جزوه ها داشتم دیدم تقریبا تمامی مطالب رو به یاد دارم و صرفا باید مرور کنم ولی اگر بخوام منابع دیگری بخونم واقعا برام وقت گیره
حالا نظر شما چیه
1- استفاده از جزوه های پارسه (بهمراه جزوه های دانشگام و تا حدودی کتاب های مرجع) و حل مسئله
2- استفاده از منابعی که معرفی شده و حذف چند درس (من در هر روز بیشتر از دو ساعت وقت مطالعه ندارم)
لطفا به سوال قبلی هم پاسخ بدید (آزمون های کدام موسسه؟)
ببخشید چند جا اشتباه تایپی بود من متوجه نشدم!میخواستم درباره ازمونای حضوری و نتیشون بپرسم
به نظرتون اگر کسی ازمون حضوری رو هم جوری انتخاب کنه که نتی بدش . تاثیری داره ؟؟
من خودم تا حالا آزمون ندادم اما چندتا دوستام دادن سوالاتا بگو تا ازشون بپرسم
همه دوستام میگفتند سنجش بهتره چه اونایی که پارسه دادند چه اونایی که سنجش دادند . هفته آینده قراره که همه 8 مرحله آزمون سنجش 93 را از یکی از دوستام بگیرم اگه شد اسکنش میکنم و براتون آپلود میکنم
ببخشید چند جا اشتباه تایپی بود من متوجه نشدم!
آزمون های اینترنتی شبیه آزمون های حضوری نیستببنید دوستم اشتباه تاپیپی نبود
نتی یعنی اینترنتی یا همون ازمون های pes
به نظرتون سطح ازمون هایی که اینترنتی هستن چقدره ؟؟
اگر کسی تمام 13 مرحله ازمونشو اینطوری برداره ضرر میکنه ؟؟
سلام
دوتا سوال داشتم
1-ميخامم دوتا ورق در نرم افزار ABAQUS جوش اصتحكاكي بدم.كسي ميتونه كمكم كنه؟
2-ورقي كك جوش خورده بلافاصله تحت بار گذاري قرار بدم.اين كار شدنيه؟يني ميخام جوشكاري كه تمام شد قطعه بار گذاري بشه
خيلي گيرم كمك كنيد
آزمون های اینترنتی شبیه آزمون های حضوری نیست
به این صورت هستن که 1 سوال از مثلا دینامیک بهت میده بعد هر چی سوال بعدش هست ربط داره به همون سوال اول
این همون pse هستش
دقیقا"pse مسخره ترین آزمونیه که دیدم...
خواهشا یکی به من کمک کنه.
ریاضی یک از بین معتقدی و حاجی جمشیدی کدوم رو بخرم.
در ضمن ریاضی من ضعیفه.