سلام ممنونم ازجواباتون
به نظرم اصلا نگرن رتبه تون نباشید
اونطور که پیداس همه از بس فکر میکردیم آسونه یه جاهایی رو اشتباهی رفتیم
به نظرم همه به یه نسبتی ازکنکورشون راضی نیستن یا بهتره بگم درصد خیلی کمی هستن که بعد محاسبه درصداشون 100درصد راضی باشن
نمونه اش همین تاپیک ؛همه ما که عضو اینجاییم خیلی تلاش کردیم اما تا حالا پستی رو دیدید که 100درصد راضی باشه؟!
وقتی از دید همه کنکوری ها نگاه کنیم میبینیم پس کل درصدها به یه نسبتی تغییر میکنه و من مطمئنم شما رتبه تون عالی میشه
اما یه سوال مطمئنید 105میشه 3؟من 2رو زدم فک کنم چون فکر میکردم طبق رابطه که شعاع بزرگتر به کوچکتره وقتی شعاع کوچکتر زیاد بشه کسر کوچیکترمیشه پس وقتی از یک کم میشه عدد بزرگتری در میاد استدلالم غلطه نه؟!چون اینجا صورت کسربزرگتر از مخرج کسره اما اگه استدلال من غلطه پس باید گزینه یک هم درست باشه متوجه منظورم میشید؟!
ممنون ، درسته ولی واسه من دیگه خیلی اختلاف داره اون چیزی که میخواستم و اون چیزی که شد ، ولی حتما خدا خواسته ، شاید شریف رفتن به ضررم باشه و خودم نمیدونم ، شاید دانشگاه تهران صد برابر واسه پیشرفت بهتر باشه ، توکل بر خدا ...
ببخشید ، اینقد تند تند زدم که این اشتباه شد جواب همون گزینه 2 هستش :
شتاب نقطه p :
a _p = a_c2 + a p/c2 = (R2 ^2 * w^2 ) / (R1-R2) + R2 * w^2 = (R1*R2 * w^2 ) / (R1-R2) l
واضح هستش با افزیش R2 شتاب ، افزایش پیدا میکنه ، و چون R1 هم همیشه از R2 بزرگتر هستش ، پس به نسبت R هم بستگی نداره !!!!!!!
آخرین ویرایش: