اکس کلمه جدیدی برام بود😅 اونهارو شنیده بودم ببینم چی میشه عاقبت اینا
پسر بهاری کاربر حرفه ای کاربر ممتاز Oct 25, 2024 #61 plant_biology گفت: اکس کلمه جدیدی برام بود اونهارو شنیده بودم کلیک کنید تا باز شود... ببینم چی میشه عاقبت اینا
plant_biology گفت: اکس کلمه جدیدی برام بود اونهارو شنیده بودم کلیک کنید تا باز شود... ببینم چی میشه عاقبت اینا
junior Engineer کاربر حرفه ای کاربر ممتاز Oct 26, 2024 #62 پسر بهاری گفت: واقعا چ نسلی بودیم ما الان دانش آموزان دختر ۱۳_۱۴ ساله ی کلماتی میگن من هنگ میکنم ی روز از یکی ازشون خواستم برام معنی کنه گفت رل یعنی اونی ک باهاشیم اکس اونی ک قبلا باهاش بودیم و کراش هم اونی ک دوست داریم باهاش باشیم :| کلیک کنید تا باز شود... داش مهدی یه روز همه رو سرچ کردم چون زبون دهه 80 دیگه متوجه نمیشدم
پسر بهاری گفت: واقعا چ نسلی بودیم ما الان دانش آموزان دختر ۱۳_۱۴ ساله ی کلماتی میگن من هنگ میکنم ی روز از یکی ازشون خواستم برام معنی کنه گفت رل یعنی اونی ک باهاشیم اکس اونی ک قبلا باهاش بودیم و کراش هم اونی ک دوست داریم باهاش باشیم :| کلیک کنید تا باز شود... داش مهدی یه روز همه رو سرچ کردم چون زبون دهه 80 دیگه متوجه نمیشدم
پسر بهاری کاربر حرفه ای کاربر ممتاز Oct 26, 2024 #63 junior Engineer گفت: داش مهدی یه روز همه رو سرچ کردم چون زبون دهه 80 دیگه متوجه نمیشدم کلیک کنید تا باز شود... سلام داداش اصغر عزیز واقعاً هم قابل فهم نیستند و متاسفانه با این فضایی که براشون ایجاد شده و دسترسی که دارند به اینترنت به شدت بی راهه میرن
junior Engineer گفت: داش مهدی یه روز همه رو سرچ کردم چون زبون دهه 80 دیگه متوجه نمیشدم کلیک کنید تا باز شود... سلام داداش اصغر عزیز واقعاً هم قابل فهم نیستند و متاسفانه با این فضایی که براشون ایجاد شده و دسترسی که دارند به اینترنت به شدت بی راهه میرن
junior Engineer کاربر حرفه ای کاربر ممتاز Oct 27, 2024 #64 پسر بهاری گفت: سلام داداش اصغر عزیز واقعاً هم قابل فهم نیستند و متاسفانه با این فضایی که براشون ایجاد شده و دسترسی که دارند به اینترنت به شدت بی راهه میرن کلیک کنید تا باز شود... عزیز منی داداش مهدی عزیز
پسر بهاری گفت: سلام داداش اصغر عزیز واقعاً هم قابل فهم نیستند و متاسفانه با این فضایی که براشون ایجاد شده و دسترسی که دارند به اینترنت به شدت بی راهه میرن کلیک کنید تا باز شود... عزیز منی داداش مهدی عزیز
پسر بهاری کاربر حرفه ای کاربر ممتاز Oct 27, 2024 #65 junior Engineer گفت: عزیز منی داداش مهدی عزیز کلیک کنید تا باز شود... سالاری برار عزیزم
Tik TAAk کاربر حرفه ای کاربر ممتاز Oct 29, 2024 #66 plant_biology گفت: اکس کلمه جدیدی برام بود اونهارو شنیده بودم کلیک کنید تا باز شود... ولی من شنیدم قرص اکس قبلنا ی جور ترامادول بود
plant_biology گفت: اکس کلمه جدیدی برام بود اونهارو شنیده بودم کلیک کنید تا باز شود... ولی من شنیدم قرص اکس قبلنا ی جور ترامادول بود
Tik TAAk کاربر حرفه ای کاربر ممتاز Oct 29, 2024 #67 کراش هم اون گرگه بود که توی پلی استیشن بازی می کردیم کراش بندیکوت
ziba 22 کاربر بیش فعال کاربر ممتاز Oct 30, 2024 #68 Tik TAAk گفت: دوست عزیزی که در رنج و عذاب مفرط بودی مشکلت حل شد یا نه ؟ ما رو در غم خودت شریک بدونی کلیک کنید تا باز شود... الان دیگه یه جور دیگه در رنج و عذابه
Tik TAAk گفت: دوست عزیزی که در رنج و عذاب مفرط بودی مشکلت حل شد یا نه ؟ ما رو در غم خودت شریک بدونی کلیک کنید تا باز شود... الان دیگه یه جور دیگه در رنج و عذابه
plant_biology کاربر حرفه ای کاربر ممتاز Oct 30, 2024 #69 Tik TAAk گفت: ولی من شنیدم قرص اکس قبلنا ی جور ترامادول بود کلیک کنید تا باز شود... سلام بله درسته اعتیاد اوره که باعث ترشح دوپامین زیاد میشه حواسم بهش نبود،امان از بچه های الان!
Tik TAAk گفت: ولی من شنیدم قرص اکس قبلنا ی جور ترامادول بود کلیک کنید تا باز شود... سلام بله درسته اعتیاد اوره که باعث ترشح دوپامین زیاد میشه حواسم بهش نبود،امان از بچه های الان!
ALIREZA.F.1988 کاربر حرفه ای کاربر ممتاز Oct 30, 2024 #70 من که دوست دختر ندارم و اصلا هم در رنج و عذاب نیستم
plant_biology کاربر حرفه ای کاربر ممتاز Oct 30, 2024 #71 ALIREZA.F.1988 گفت: من که دوست دختر ندارم و اصلا هم در رنج و عذاب نیستم کلیک کنید تا باز شود... سلام،الان دختر ژاپنی چی حساب میشه؟
ALIREZA.F.1988 گفت: من که دوست دختر ندارم و اصلا هم در رنج و عذاب نیستم کلیک کنید تا باز شود... سلام،الان دختر ژاپنی چی حساب میشه؟
ALIREZA.F.1988 کاربر حرفه ای کاربر ممتاز Oct 31, 2024 #72 plant_biology گفت: سلام،الان دختر ژاپنی چی حساب میشه؟ کلیک کنید تا باز شود... اون نامزده
plant_biology کاربر حرفه ای کاربر ممتاز Oct 31, 2024 #73 ALIREZA.F.1988 گفت: اون نامزده کلیک کنید تا باز شود... عجب ممنون میشم نامزد رو تعریف کنید؟
yas87 کاربر حرفه ای کاربر ممتاز Oct 31, 2024 #74 بزارین من بگم : من اینجوری معنا میکنم مجرد اونیکه اسم هیچکسی داخل شناسنامه اش و عقد نیست ، مثل من نامزد اونیه ک قراره با هم عقد بشن . درست میگم ؟
بزارین من بگم : من اینجوری معنا میکنم مجرد اونیکه اسم هیچکسی داخل شناسنامه اش و عقد نیست ، مثل من نامزد اونیه ک قراره با هم عقد بشن . درست میگم ؟
ALIREZA.F.1988 کاربر حرفه ای کاربر ممتاز Oct 31, 2024 #75 plant_biology گفت: عجب ممنون میشم نامزد رو تعریف کنید؟ کلیک کنید تا باز شود... به کسی که یک نام روی اون میزنند میگن نامزد (نام دختر را روی خودشون میزنن یا نام پسر را روی خودشون میزنن میشه نامزد)
plant_biology گفت: عجب ممنون میشم نامزد رو تعریف کنید؟ کلیک کنید تا باز شود... به کسی که یک نام روی اون میزنند میگن نامزد (نام دختر را روی خودشون میزنن یا نام پسر را روی خودشون میزنن میشه نامزد)
yas87 کاربر حرفه ای کاربر ممتاز Oct 31, 2024 #76 ALIREZA.F.1988 گفت: به کسی که یک نام روی اون میزنند میگن نامزد (نام دختر را روی خودشون میزنن یا نام پسر را روی خودشون میزنن میشه نامزد) کلیک کنید تا باز شود... یعنی چی بیشتر توضیح بده
ALIREZA.F.1988 گفت: به کسی که یک نام روی اون میزنند میگن نامزد (نام دختر را روی خودشون میزنن یا نام پسر را روی خودشون میزنن میشه نامزد) کلیک کنید تا باز شود... یعنی چی بیشتر توضیح بده
ALIREZA.F.1988 کاربر حرفه ای کاربر ممتاز Oct 31, 2024 #77 yas87 گفت: یعنی چی بیشتر توضیح بده کلیک کنید تا باز شود... از خانم معلم بپرس توضیح میده من بیشتر از این بلد نیستم
yas87 گفت: یعنی چی بیشتر توضیح بده کلیک کنید تا باز شود... از خانم معلم بپرس توضیح میده من بیشتر از این بلد نیستم
Persia1 مدیر تالار زبان انگلیسی مدیر تالار Oct 31, 2024 #78 Tik TAAk گفت: الان زندگی ها پیچیده تر شدنا این سناریو شما برای دهه ۸۰ جواب بود کلیک کنید تا باز شود... خب به سلامتی اگه بدتر شده که هیچ
Tik TAAk گفت: الان زندگی ها پیچیده تر شدنا این سناریو شما برای دهه ۸۰ جواب بود کلیک کنید تا باز شود... خب به سلامتی اگه بدتر شده که هیچ