SET@RE
عضو جدید
جان؟نیگا توروخدا الکی الکی عضو شدیمهمون دیگه تازه واردی؟جواب بدید دیگه ، اصلا من قهرم با همتون، من رفتم، هیچ کس جواب منو نمیده ، بابا من دل دارمآ.دلمو شکوندید،
جان؟نیگا توروخدا الکی الکی عضو شدیمهمون دیگه تازه واردی؟جواب بدید دیگه ، اصلا من قهرم با همتون، من رفتم، هیچ کس جواب منو نمیده ، بابا من دل دارمآ.دلمو شکوندید،
حدودن 6.452978373*10^69 (10 به توان69)65467547654876487436594750145798695869571در 98567589679586794387309873094 چند میشه؟؟
حدودن 6.452978373*10^69 (10 به توان69)
ابر سرمایش چیه؟
چی؟؟!!!!!!!!!!!!!!زیباس مخصوصا تو شب
خب اینی که شما پرسیدی!آدم قاط می زنه تعجب نداره که!چی؟؟!!!!!!!!!!!!!!
ابرسرمایش(abar sarmayesh ) تو شب قشنگه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟!!!!!!!!!!!!!!!!!!![]()
گفتنی است مرز مشترک ایران با افغانستان به طول حدود 945 کیلومتر، در طول خطی از دهانه ذوالفقار (نقطه مرزی مشترک بین ایران، افغانستان و ترکمنستان) در شمال تا کوه ملک سپاه در جنوب (نقطه مرزی با پاکستان) امتداد دارد. طول این خط مرزی شامل 709 کیلومتر مرز خشکی و 236 کیلومتر مرز آبی است.
و زبان رسمی آنها فارسی دری و پشتو است
دبیرستانی قدیمی در تبریز که قدمت آن به دوره پهلوی بر میگردد؟
![]()
![]()
1- مدرسه اکبريه : اين مدرسه عمارت دو طبقه مفصلي داشت که در سال 1266 ه. ق در ضلع غربي و شمالي صحن بقعه صاحب الامر از طرف ميرزاعلي اکبرخان مترجم و دبير کنسولگري روسي بنيان نهاده شد.
سوال:بسپار چیست؟
سوالم سخت نیست علمیه.....................لازم نیس سوال سخ سخ بپرسی که!!!!!!!
وزنت با 15رقم اعشار دقیق بگو و 15همی رو گرد کن؟!
لازم نیس سوال سخ سخ بپرسی که!!!!!!!
وزنت با 15رقم اعشار دقیق بگو و 15همی رو گرد کن؟!
75.296584935695145
سوال خیلی اسونی بود امااااااااااااا
چرا وقتی فوت میکنیم سرده ولی وقتی حوووووووووووووووووو میکنیم گرمه؟!؟!؟!؟!؟!؟
چطوری میشه دهن چند نفرو بست که سکوت کنن/؟
سلام دوست عزیزسلام
به نظر من سوالاتی رو که با یک سرچ ساده میشه جوابشو گرفت چیزی به اطلاعت اضافه نمی کنه و کسل کننده است
سوالاتی بکنید که ممکن خیلی از وقتها بهش فکر کردین و واقعا به جوابی هم نرسیدین و شاید واسه بقیه هم جذاب باشه.
در هر حال ممنون
اون کسی میخوام دهنش بسته بشه یه دختر 15ساله استبستگی به این داره که طرف مذکر باشن یا مونث!!!
اگه مذکر باشن با یک بار گفتن سکوت میکنند.
حالا سوال من:
چطور میشه دهن خانمارو بست؟
اون کسی میخوام دهنش بسته بشه یه دختر 15ساله است
حالا چطوری؟
سلام
به نظر من سوالاتی رو که با یک سرچ ساده میشه جوابشو گرفت چیزی به اطلاعت اضافه نمی کنه و کسل کننده است
سوالاتی بکنید که ممکن خیلی از وقتها بهش فکر کردین و واقعا به جوابی هم نرسیدین و شاید واسه بقیه هم جذاب باشه.
در هر حال ممنون
نمیدونم
نظرت راجع به مثلث برمودا چیه؟
ممنون از جوابتون
اما ایا دلیلش همهون خاصیت جاذبی بیش از حد اون منطقه هست؟
یا نه فکر میکنین که یه منطقه عجیبی هست که اسراری در اون منطقه وجود داره؟
راستش میگن اونج محل زندگی امام زمانه...!!سلام دوستان
از علاقمندان به برمودا دعوت میکنم به تایپیک :
http://www.www.www.iran-eng.ir/showthread.php/290165-مثلث-برمودا?p=3856124#post3856124
مراجعه کنند و با نظر دادن و بحث کردن کمک کنند به جواب برسیم.
با تشکر![]()
سلام دوست عزیزازت عاجزانه خواهش دارم به این شایعات و مهملات دامن نزنی.متاسفانه این روزا هرکی صب از خواب پا میشه بحث امام رمونو میکشه وسط :که خواب دیدمشو ...........................................از این حرفا..........افرادی که چنین مهملاتی رو انتشار دادن حتمن غرضی داشتن مراقب باشید.با تشکرراستش میگن اونج محل زندگی امام زمانه...!!
اول کلمات شمال و جنوب و شرق و غرب هست . البته به صورت لاتین .خوب قبلي سوال نپرسيده من مي پرسم
حروف كلمه News مخفف 4 تا كلمه هستش، اين 4 تا چه كلماتي هستند؟
اول کلمات شمال و جنوب و شرق و غرب هست . البته به صورت لاتین .
sin 0?
سینوس 0 درجه = 0
www حروف اول 3 تا کلمه اس . چه کلماتی ؟
اخه اینم شد سوال علمی World Wide Web شبکه وسیع جهانی
میم شیشمیاش بیان وسط
ما یه لیوان آب داریم که یه قطعه یخ روی آب شناوره. مقداری از یخ از سطح آب بالاتره. حالا سوال اینه که اگه صبر کنیم یخ کامل ذوب بشه چه اتفاقی میفته؟
الف) سطح آب بالاتر میره
ب) سطح آب تغییری نمیکنه
ج) سطح آب پایین میاد
و یک سوال محاسباتی دیگه ( چه مقدار از حجم یک کوه یخ بیرونه )
Thread starter | عنوان | تالار | پاسخ ها | تاریخ |
---|---|---|---|---|
![]() |
اگه بخوای براساس تجربه خودت نفر بعدیت رو یک نصیحت کنی چی بهش می گفتی؟؟ | زنگ تفريح | 127 | |
![]() |
از نفر بعدیت یه درخواستی بکن | زنگ تفريح | 188 | |
![]() |
میزان زرنگی نفر بعدیت چقدره؟؟؟؟؟ | زنگ تفريح | 2 | |
![]() |
دلت میخواد نفر بعدیت کی باشه ؟؟؟ | زنگ تفريح | 15 | |
![]() |
به نفر بعدیت چی هدیه میدی؟ | زنگ تفريح | 14 |