reza2124
عضو جدید
باید دروس 1تا 5 رو جواب بدین.
دروس 6و 7و 8 برای رشته های بیو مواد هستش
آقا دستت درد نکنه داشتم پس میوفتادم.
از دیشب تا حالا همش فکر میکردم که کتاباها و رفرنس هاشون رو از کجا گیر بیارم و چطوری باید بخونمشون.
قابل نداشت....آقا دستت درد نکنه داشتم پس میوفتادم.
خوب منم بخاطر همین تعجب کردم دیگه.
توی مواد امتحانی کنکور 90 هست. تو دفترچه سوالات.
اینو ببین. اینا چیه؟
من دومین سالیه که کنکور دادم در صدای امسالم (کنکور 90) هم به ترتیب 35 - 45 - 45 - 60 - 57 هستش! و تا بخوای تجربه استفاده از بیشتر موسسات و جزوه و کتاب رو دارممنم هستم.میخوام اگه خدا بخوادصنعتی شریف قبول شم.فقط زود ناامیدمیشم!! کمکم کنیدمن هرروز میام یه سرمیزنم.منتظر همتون هم هستم.راستی اسمم هم زهراست.منتظرجملات امیدوارکنندتون هستم.دوستون دارم!!!
من دومین سالیه که کنکور دادم در صدای امسالم (کنکور 90) هم به ترتیب 35 - 45 - 45 - 60 - 57 هستش! و تا بخوای تجربه استفاده از بیشتر موسسات و جزوه و کتاب رو دارم
یه ایمیل به vahiddavari89@gmail.com تا حد توان کمکتون می کنم!
من دومین سالیه که کنکور دادم در صدای امسالم (کنکور 90) هم به ترتیب 35 - 45 - 45 - 60 - 57 هستش! و تا بخوای تجربه استفاده از بیشتر موسسات و جزوه و کتاب رو دارم
یه ایمیل به vahiddavari89@gmail.com تا حد توان کمکتون می کنم!
بنده هر روز ایمیل هامو چک می کنم واسه همین احتمالا ایمیل شما دستم نرسیدهعزیز میل زدیم بهت اما پاسخگو نیستی
ممنون از تذکری که دادید!سلام دوست عزیز
لطفا راهنمایی قراره بکنید یا در همین جا مطرح کنید یا اگر ایمیل می دید در پیام خصوصی بدید
ممنون
مرسی امید جان
دقیقا به نظرم باید از زبان و ریاضی شروع کرد مخصوصاً ریاضی چون حجم بالایی داره و الان کم کم بخونیم حداقل استرس نداریم
یه زمانی میگفتن ۶ ماه واسه ارشد بخونیم کافیه ولی الان که کنکور داره به سمت مفهومی شدن پیش میره به نظر من کافی نیست
زینب خانوم بیاد تاپیک رو بیدار کنه؟؟؟!!!!! عجیبا غریبا!!بابا چرا این تاپیکا خوابیده انقدر؟؟ زینب خانم شما مثلا مدیر مواد هستید به فکر اینجا باشید دیگه
زینب خانم و آقا رضا خداحافظی کردن و رفتند والان تالار مواد مدتیه که بدون مدیرهبابا چرا این تاپیکا خوابیده انقدر؟؟ زینب خانم شما مثلا مدیر مواد هستید به فکر اینجا باشید دیگه
چرا؟فقط همینو بگید!بنده کاملا با نظر شما موافقم!
نه باید تابستونو از دست داد خصوصا وقت کافی برای برنامه ریزی برای دروس ریاضی و زبان می تونه باشه!!
من از الآن میخوام شروع کنم برای کنکور بخونم ولی نمی دونم از کجا و چطوری.
از حالا استرس گرفتم،احساس میکنم هیچی بلد نیسم و نمی رسم تموم کنم.
یکی بهم بگه چیکار کنم!!!!
من دومین سالیه که کنکور دادم در صدای امسالم (کنکور 90) هم به ترتیب 43 - 45 - 45 - 71- 57 هستش! و تا بخوای تجربه استفاده از بیشتر موسسات و جزوه و کتاب رو دارم
یه ایمیل به vahiddavari89@gmail.com تا حد توان کمکتون می کنم! http://www.www.www.iran-eng.ir/showthread.php/247830-استارت-برای-کنکور-91/images/smilies/smile.gif
كسي ميدونه تاثير معدل سال بعد تغيير ميكنه يا نه؟بيشتر نميشه؟منم سال بعد كنكور دارم وميخوام زير 100 بشم.با معدل پايينم(حدود 14) اميدي هست؟
nemikham na omidet konam darde khodamam hamine ..........nemisheeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
كسي ميدونه تاثير معدل سال بعد تغيير ميكنه يا نه؟بيشتر نميشه؟منم سال بعد كنكور دارم وميخوام زير 100 بشم.با معدل پايينم(حدود 14) اميدي هست؟
خیلی خوب هم میرسی کافیه فقط با برنامه ها یم اهان 25% 25 % بری جلو. اصلا کاری به کنکور نداشته باش خودتو برای ماهان در پایان هر 2 هفته آماده کن...تابستونم بشین زبان بخون و ریاضی به پیشنهادم.من از الآن میخوام شروع کنم برای کنکور بخونم ولی نمی دونم از کجا و چطوری.
از حالا استرس گرفتم،احساس میکنم هیچی بلد نیسم و نمی رسم تموم کنم.
یکی بهم بگه چیکار کنم!!!!
من ترم هفتم.باید سر کلاسم برم.چیکار کنم؟خیلی خوب هم میرسی کافیه فقط با برنامه ها یم اهان 25% 25 % بری جلو. اصلا کاری به کنکور نداشته باش خودتو برای ماهان در پایان هر 2 هفته آماده کن...تابستونم بشین زبان بخون و ریاضی به پیشنهادم.
Thread starter | عنوان | تالار | پاسخ ها | تاریخ |
---|---|---|---|---|
D | استارت کنکور 93 + اتاق مشورت | کنکوری ها | 12 | |
M | رتبه و درصد کنکور ارشد 95 | کنکوری ها | 18 | |
رتبه و درصد کنکور ارشد 94 | کنکوری ها | 70 | ||
I | درخواست کلاس خصوصی حل تمرین برای کنکور ارشد | کنکوری ها | 0 | |
م | تدریس خصوصی کنکور کارشناسی ارشد مهندسی مواد | کنکوری ها | 0 |