سلام آقا جواد میشه لطف کنی و این استاندارد رو برای من بذاری
IPS-G-SF-900
سلام دوست عزیزبا سلام
از دوستان کسی استانداردIPS-C-PI-350 را نداره؟
ممنون
میگم حالا که زحمت تجهیزات انتقال حرارت رو کشیدی یه لطفی بکن متعلقاتش هم برامون بذارENGINEERING STANDARDاستاندارد مهندسي
FOR
PROCESS REQUIREMENTS
OF
HEAT EXCHANGING EQUIPMENT
براي
الزامات فرآيندي
تجهيزات تبادل حرارت
میگم حالا که زحمت تجهیزات انتقال حرارت رو کشیدی یه لطفی بکن متعلقاتش هم برامون بذار
IPS-E-PR-785
IPS-E-PR-790
IPS-E-PR-775
میگم حالا که زحمت تجهیزات انتقال حرارت رو کشیدی یه لطفی بکن متعلقاتش هم برامون بذار
IPS-E-PR-785
IPS-E-PR-790
IPS-E-PR-775
با سلام و ممنون از همه دوستای که مطالب خیلی مفیدی را در این بخش گذاشته اند. در مورد موضوع این تاپیک چند سوال و درخواست داشتم و ممنون می شم اگه دوستانی بتونن من رو راهنمایی کنن
1- استانداردهایی که توی این تاپیک بود همه از کتگوری فرآیندی بودند (PE)، آیا مجموعه استانداردهای کتگوری PI ، EL و EN رو کسی داره؟ فارسی و اینگلیسیش فرق نداره؟ اصلا بخش های مشترک اینها با هم فرق داره یا نه یکی هست؟
2- من ماموریت دارم که یک پروپوزال فاز طراحی (بیسیک و دیتایل) برای یک پلنت ساده را برای شرکتم تهیه کنم و تا به حال چنین پروپوزالی را تهیه نکردم. پلنت دارای بخشهای فرآیندی، سیویل، تجهیزات هیدرولیکی و برق و ابزار دقیق و اتوماسیون هست. کسی نمونه ای از یک پروپوزال فاز طراحی داره؟ می خوام بدونم فهرست اسناد خروجی که باید توی پروپوزال بیاد توی هر بخش چیه؟ آیا استاندادر خاصی بریا این کار وجود داره؟
ممنون می شوم اگه کسی بتونه مرا راهنمایی کنه.
با تشکر
فایل فهرستی که در پست اول تاپیک اومده فهرست استانداردهای IPS-E-PR است.. اول از همه من فهرستی از استانداردهایی را می خوام که با کدهای زیر شروع می شن:
IPS-E-IN
IPS-E-EL
IPS-E-PI
تا بتونم مشخص کنم کدوم استاندارد مدنظرمه.
ممنون می شم اگه فهرست این استانداردهای رو داشته باشید برام بزارید.
بازم تشکر
با تشکر از شما دوست عزیز اگه امکان داره استانداردهای زیر را می خواستم:
cpi-240
cpi-290
epi-240
epi-221
mpi-190
cpi-350
cpi-410
ein-100
ein-105
و آیا امکان داره من رو راهنمایی کنید که از کجا می توانم آرشیو استانداردهای شرکت نفت رو تهیه کنم؟؟ منظورم اینکه بخرمشون.
مشاهده پیوست e-tp-100.pdfسلام . -e-tp-100 ips رو دارید برام بذارید .ممنون میشم
مشاهده پیوست e-pr-280.pdfمشاهده پیوست e-pr-290.pdfبسم الله
سلام
خواهش می کنم استاندار های e-pr-280 و e-pr-290 فارسی رو بزارید ممنون میشیم واقعا بهشون احتیاج دارم
تو رو خدا کسی می تونه کمک کنه
مشاهده پیوست e-in-160.pdfmishe instandardro ham bezarid:
IPS-E-IN-160
MAMNOON