mansour.mm20
عضو جدید
اون محمود اباد رو دیگه عکس نزار ! به یکی عکس و بوی کباب نشون بدی بعد بش نون پنیر بدی انگار با مشت کوفته ای بر دهانش
بزار رویامون از همون شهره جم فراتر نره فعلا
""
کوفته ای بر دهانش رو خوب اومدی انصافا
اون محمود اباد رو دیگه عکس نزار ! به یکی عکس و بوی کباب نشون بدی بعد بش نون پنیر بدی انگار با مشت کوفته ای بر دهانش
بزار رویامون از همون شهره جم فراتر نره فعلا
مدارک مربوط به معافیت پزشکیتو میبری با خودت.سلام
کسی میدونه مراحل کسایی که معافیت پزشکی دارن چطوریه؟
ممنون میشم پاسخ بدین.
گرایشت چیه داوود؟
مدارک مربوط به معافیت پزشکیتو میبری با خودت.
برات کمیسیون تشکیل میدن
اگر معافیتتو برای کارت محدود کننده تشخیص بدن مردودت میکنن
و اگر معافیتتو محدود کننده ندونن قبولت میکنن.
بیشتر بستگی به نوع معافیت و نوع رشته شغلیت داره.
اونارو بگو تا بهتر بتونم کمکت کنم
برای چه پستی؟مثلا معافیت برای تعریق کف دست
یکی هم یادته واسه ازمایش خونش بش گیر داده بود؟ اونم کمبود یه ماده عنصری چیزی تو ازمایشش بود انگار. اما در کل ازمایشتون اوکی باشه و نوار قلب و رادیولوژی بقیش حله.
برای چه پستی؟
برای چه پستی؟
سلام به همگی
متاسفانه ما ایرانی ها وقتی یه کاری میکنیم، به عواقب اون کار فکر نمیکنیم.
و وقتی اون عواقب دامنگیرمون شد به زمین و زمان فحش میدیم.
مثلا یکیش همین معافیت پزشکیه...
بعضی ها بجای یکسال و نیم سربازی یکسال دوندگی کردن تا معافیت پزشکی بگیرن.
خب بعضی هاشون به شغل شریف پدر مایه داری مشغولا ولی همشون اینطور نیستن
و شاید حتی یکبارم اون پرونده ای که براشون تشکیل شده نخوندن.
میدونین توی اون پرونده چی نوشته؟؟
توی اون پرونده شمارو ناتوان از انجام فعالیت های روزمره دونسته و یا دارای محدودیت شدید جسمی دونسته....
به همین دلیل نظام دست از سرتون برداشته....
خب حالا اومدین و میخواین استخدام بشین...
و ادعا میکنین که توان کار در شرایط سخت مناطق عملیاتی رو دارین.
کدوم حرفتونو باور کنن؟
به عنوان مثال از لحاظ قانون تعریق شدید کف دست برای مناطق عملیاتی منع استخدام داره.
حالا ممکنه شما این نوع تعریق کف دستو نداشتین و دم دکتر رو دیدین. ولی همون دکتر براتون نوشته تعریق بسیار شدید کف دست.
کمیسیون طب صنعتی میتونه هر دو مورد وضعیت جسمی و هم پروندتونو ملاک قرار بده.
انشاالله که نظر مثبت خواهند داد.
ببخشید اگر رک صحبت کردم. ولی لازم بود یه تعداد حقایق گفته بشن.
الحمد الله
برای ستاد کمتر گیر میدن
یکم با دکتر هم صحبت کنی، انشاالله حله
خوشحالم که شانس موفقیتت بالاست
اورانیوم غنی شدهپس لازم شد قبل از طب حتماً یه آزمایش بدیم
ندونستی چه عنصری بود که کمبود داشت؟
آهن؟
کلسیم؟
منیزیم؟
پتاسیم؟
آلومینیم؟
کربن؟
فرئون؟
گازهای نجیب؟؟؟؟
اره عزیزم منم کاردانی مکانیکم گرایش ساخت و تولید ماشین ابزار
سلام عزیز
که جواب نمیده، منظورم بود....
من عقیدم بر اینه که همه پاسخ گو هستن...
ولی این گفتن پاسخشون راه داره....
چون با من که تا حالا درست صحبت کردن...
آخرین بار یکشنبه بعد از عید تماس گرفتم و بعد از کلی عید مبارکی و چاغ سلامتی... و گپ و گفت (طرف فکر کرده بود از فامیلاشون هستم) بهش گفتم راستی آقای.... پرونده استخدامی های جدیدتونو چه تاریخی فرستادین برای تهران؟؟ اونم گفت یه چهل روزی میشه.... بعدشم یکم از کابینه و رئیس جمهور حرف زدیم.... و خداحافظی. (طرف اصلا خجالت کشید که بپرسه شما؟؟؟..... چون فکر میکرد صدای رفیق فابریکشو نشناخته)
البته قبلش گزینش تهرانم زنگ زده بودم و اونم همین تاریخو گفته بود...(اونم طریقه خودشو داشت) .
واسه من سه روز پیش اومده بودن تحقیقات هنوز نامه طبم نیومده .......خیلی خوشحالم اتش نشانی خیلی هیجان داره...من از جنوب فارسمکی طب صنعتی داری؟
بچه کجایی؟
الان واقعا خوشحالی؟
مثلا برا توهم بزنن آتشنشانی.. مشکلی نداری؟
سلام دوستانمن تو شرکتی کار میکنم و گفته ام هم که میخام برم گاز کاردانی هم دارم و دارم کارشناسی میخونم حقوقم هم 650 هستش تو پست تکنسین بازرسی مکانیک و وقتی که گفتم میخام برم یه درخواست نوشتم و رئیس کارخانه پیشنهاد داده که کارشناسیت رو قبول میکنم و حقوقت رو هم بر مینای کارشناسی می بندم و از طرفی هم قرارداد ما سه ماهه هستش و تا آخر شهریور تموم میشه حالا من موندم چکار کنم بمونم یا برم؟؟اگه میشه یه راهنمایی بکنید که دوره ها کی شروع میشه تا من تکلیفم رو با کارخانه روشن کنمممنون میشم
راستش من حرف دوستان رو درباره اینکه میفرستن کمیسیون زیاد قبول نکردم.حالا یعنی هر کس با هر نمره عینکی که داشته باشه الزاما میره کمیسیون؟
سلام.منم بهمنی هسم قبول شدم ولی هنوز نامه طب صنعتی برام نیومده
حالا یعنی هر کس با هر نمره عینکی که داشته باشه الزاما میره کمیسیون؟
دوستانی که رفتن طب کسی در مورد درجه چشمی که گیر دادن چند بوده متوجه شده؟ نوع کارا مهم بوده؟ ستادی و غیر ستادی.
تست کور رنگی هم گرفتن از همه؟
مرسی.
سلامسلام دوستانمن تو شرکتی کار میکنم و گفته ام هم که میخام برم گاز کاردانی هم دارم و دارم کارشناسی میخونم حقوقم هم 650 هستش تو پست تکنسین بازرسی مکانیک و وقتی که گفتم میخام برم یه درخواست نوشتم و رئیس کارخانه پیشنهاد داده که کارشناسیت رو قبول میکنم و حقوقت رو هم بر مینای کارشناسی می بندم و از طرفی هم قرارداد ما سه ماهه هستش و تا آخر شهریور تموم میشه حالا من موندم چکار کنم بمونم یا برم؟؟اگه میشه یه راهنمایی بکنید که دوره ها کی شروع میشه تا من تکلیفم رو با کارخانه روشن کنمممنون میشم