همین ایه ای که برای بار 1000000000000 و ما بقی صحبتهایی که از نظر شما مغلطست یک ایه از قران هست که خداوند قران رو فرستاده نه من [FONT=tahoma,arial,helvetica,sans-serif]
«فاسئلوا اهل الذكر ان كنتم لاتعلمون»( نحل، 43.) حتى مراجع تقليد، همينكه بيمار مىشوند، به پزشك مراجعه مىكنند و از دستورات او بدون چون و چرا اطاعت مىكنند. [/FONT] نمیدونم چرا به این پرسشهای مقلطه جواب ندادید
من نمیدونم شما که در علم فیزیک هیچ سرشته ای ندارید به خاطر اینکه نمیتونید علم فیزیک رو درک کنید و ... در مورد تمام مسال فیزیک و .... که خیلی از فیزیکدانها و ... به سختی درکش میکنند میتونید به راحتی اظهار نظر کنید و ردش کنید با این توجیح که در علم دیگه و به شکل دیگه برای شما پذیرفته شدست;شما در مورد عقل بالای خودتون صحبت میکردید که من خواستم نشونتون بدم که یک فرد نمیتونه در مورد تمام علوم و .... اظهار نظر کنه اینکه یک فردی در زمینه و رشته خودش بتونه نظریه ها و ... درک کنه کار دشواری هست چه برسه به اینکه بخواد در مورد علومی که اشنایی نداره اظهار نظر کنه و به هر کاری و نظری رو بدون توجه به نظر افراد متخصص اعلام کنه;شما اگر به نظرتون رد یک نظریه فیزیک با علوم دیگه کار منطقی هست پس رد کردن خدا و علوم دیگه هم با علم فیزیک هم یک کار منطقی و عقلانی هست این یک معادله 2 طرفه هست که اگر به نظر شما و با علم و .. دارید وجود خدا اثبات شده هست برای یک فرد دیگه هم رد خدا با نظریه فیزیک منطقی هست