اسلام...(افراط یا تعادل..؟!)

persian_land

عضو جدید
کاربر ممتاز
ارتباط بین همه اجزای زندگی هست ایسلند خانومه عزیز

چه برسه به عقاید اصولی

خوده شما به من بگید تو ایران حرمت پدر و مادر بیشتر نگه داشته میشه و وابستگی عاطف بینشون هست یا مثلا انگلیس و آلمانو ...

حتی تو ایران هم این نسبت ها فرق دارن

چه برسه در مقایسه با کشور ها دیگه

اوف دکی زدی تو جامعه آماری کشورهای دیگه؟ میشه نتایج سفرهات به این چند کشور رو برا ما هم بگی؟؟؟؟
تو رو خدا یه زحمتی بکش سن ات رو هم تو پست بعدی بگو چون من میخوام چندتا سوال آماری کنم ازت :
جامعه آماری ات کجاها بوده ؟
روش انتخاب نمونه ؟
مشت برداشتی یا کیسه این نمونه ها رو ؟
لابد اعراب دور و بر رو هم مورد بررسی قرار دادی؟
نظرت در مورد ترکمنستان چیه ؟ مثلا اوناشون که مسلمون نیستن اما یه قاعده دارن که بچه آخر تا موقعی که مادر و پدر زنده است باید باهاش زندگی کنن؟
دمت گرم جای دیگه این حرف ها رو نزن چون ممکنه با اعضا مختلف بدن بهت بخندن

نقاب خردادی

کاربر بیش فعال
50 سال پیش مردم حموم نداشتن برن دستشویی نبود خونه به معنای امروزی نبود

برق آب گاز استقلال ایران صنعت نفت ملی

منظور از پول نفت سر سفره یعنی اینکه شمایی که تو زمینت نفت نیست هم میتونی از پولش برای آبادی کشورت استفاده کنی دیگه دست انگلیس یا کشور دیگه نیست

اینقد کوتاه فکر نکن

طبق تاریخ و واقعیت و مستندات اون زمان دخترای ایرانی زیر دستای اروپایی ها بودن بس کن لطفا اینقد دم از آزادی نزن

نذار بیشتر بگم هدف از آزادیه شماها رو

نقاب خردادی

کاربر بیش فعال
اوف دکی زدی تو جامعه آماری کشورهای دیگه؟ میشه نتایج سفرهات به این چند کشور رو برا ما هم بگی؟؟؟؟
تو رو خدا یه زحمتی بکش سن ات رو هم تو پست بعدی بگو چون من میخوام چندتا سوال آماری کنم ازت :
جامعه آماری ات کجاها بوده ؟
روش انتخاب نمونه ؟
مشت برداشتی یا کیسه این نمونه ها رو ؟
لابد اعراب دور و بر رو هم مورد بررسی قرار دادی؟
نظرت در مورد ترکمنستان چیه ؟ مثلا اوناشون که مسلمون نیستن اما یه قاعده دارن که بچه آخر تا موقعی که مادر و پدر زنده است باید باهاش زندگی کنن؟
دمت گرم جای دیگه این حرف ها رو نزن چون ممکنه با اعضا مختلف بدن بهت بخندن

شما اگه آمار و ارقام حالیتون بود اوضاع رفاه عمومی مردم رو میدید که بهتر شده نه دنباله اشکالات نظام مذهبی رفتن

persian_land

عضو جدید
کاربر ممتاز

منظور از پول نفت سر سفره یعنی اینکه شمایی که تو زمینت نفت نیست هم میتونی از پولش برای آبادی کشورت استفاده کنی دیگه دست انگلیس یا کشور دیگه نیست

اینقد کوتاه فکر نکن

طبق تاریخ و واقعیت و مستندات اون زمان دخترای ایرانی زیر دستای اروپایی ها بودن بس کن لطفا اینقد دم از آزادی نزن

جدی راست میگی .....منظور از هیچ کشوری شامل روسیه و چین هم میشه یا اونا استثنا ان برادر ؟ ...بگو ببینم دیگه آدم های روان پریش ترس از آزادی رو چجوری برا خودشون رقم زدن ؟ ؟؟؟
میدونی تقصیر تو نیست دوست من ...یه قناری رو هم اگه از اول عمرش تو قفس نگه دارن بعد آزادش کنن میمیره ......تو از آزادی میترسی ...مثل من ....از کارهایی که نکردی میترسی ....
راستی خدا رو شکر که انقلاب برا حموم و دسشویی و خونه بود ........خدا روشکر که مشکل دیگه ای نبود ....

شما اگه آمار و ارقام حالیتون بود اوضاع رفاه عمومی مردم رو میدید که بهتر شده نه دنباله اشکالات نظام مذهبی رفتن
من حالیم نیست ...میشه از نمونه های علمی ات یکم حرف بزنی؟ ؟؟؟؟ تا پوشک بزرگسال هایی که تو ایران استفاده میشه فرمول های ساختاریش واسه کشورهای اونوریه بعد برا من میای از حقوق و حق حرف میزنی؟ برا من از نژاد ایرانی حرف میزنی؟؟؟؟ از اسلامی که محمد آورد چی گذاشتین داداش من که بهش افتخار میکنی؟؟؟ محاربه و سنگسار و حجاب؟ محمد همین ها رو آورد؟؟؟؟؟؟
من دیگه اینجا بحثی ندارم چون واقعا کور شدین

شیعه ای دیگه داداشش ...اگه هستی این جوابت فکر کنم بدونی از کدوم امام:
اگر دین ندارید حد اقل آزاده باشید ....
والسلام .....

island1991

عضو جدید
کاربر ممتاز
اینقد کوتاه فکر نکن

آخه کجای دنیا بود که تو ایران باشه؟!
اگه اینجوریه همه آدما از اول تو غار زندگی میکردن...
علم و پیشرفت که از آسمون نمیفته تو دامن یه ملت!!
آره...امروز اسلام اومد فرداش همه خونه ها حموم توالت داشتن...
برادر من نکن این صحبتا رو بهت میخندن...
آره...فقط نباس میرفت اینگیلیس...بره سوریه و لبنان و افغانستان خیالی نیست...
نه که ایرانیا همه خانوماشون بچه ناف تهرون بودن...
ماشالا پادشاها که همش دنبال زن مصری و فرنگی بودن...

نه خواهشا بگو هدف ما از آزادی رو...بگو حالا که داری سخن از زبان ما میگویی...هر چه میخواهد دل تنگت بگو...

خدایاااااااا این خوشی رو از ما نگیر...

من دیگه اینجا بحثی ندارم چون واقعا کور شدین

شما با عینک خوشبینیتون به نگاه کردن ادامه بدید...

hamid_eli

کاربر بیش فعال
اولا شما که انقدر حساس هستید واسه اینکه بهتون بصورت افراطی گیر ندن باید می رفتین دانشاه آزاد.. من خودم با این که پسرم ولی چون دوست نداشتم اینطور صحنه های افراطی و بی منطق رو ببینم با اینکه مهندسی برق از یکی از دانشگاه های شمال قبول شدم ولی نرفتم....واسه ارشد هم به احتمال زیاد سراسری هم اگه قبول شم نمیرم... میرم آزاد تا حداقل اینجور طرز تفکرهای پوچ رو اعصابم تاثیر نذاره و مثل شما دقدقه ی من نشه( من که پسرم دوست ندارم تو دانشگاهی که همه چادرین و بعضی ها اون لباسی که تنشونه رو قبول ندارن و به اجبار می پوشن درس بخونم..حالا شما که جای خود دارید:دی)
شما مطمئنی به دانشجوی دانشگاه ازاد گیر نمیدن؟
من دانشجی دانشگاه ازاد پوشش اجباری دانشگاه من چادر ول چند روز پیش به خاطر اینکه مانتوی زیر چادر من اون اندازه ای نبود که حراست بپسنده اونقدرو کوتاه یا چسبون نبود ولی اسم من ثبت سیستم شده و اجازه ورود به من ندادن با هزار التماس تونستم رد بشم
ربطی به دانشگاه ازاد یا دولتی نداره دوست من

[/QUOTE]

havij139

عضو جدید
کاربر ممتاز
شما مطمئنی به دانشجوی دانشگاه ازاد گیر نمیدن؟
من دانشجی دانشگاه ازاد پوشش اجباری دانشگاه من چادر ول چند روز پیش به خاطر اینکه مانتوی زیر چادر من اون اندازه ای نبود که حراست بپسنده اونقدرو کوتاه یا چسبون نبود ولی اسم من ثبت سیستم شده و اجازه ورود به من ندادن با هزار التماس تونستم رد بشم
ربطی به دانشگاه ازاد یا دولتی نداره دوست من

نمیدونم والا!!!

به مانتو زیر چادر گیر دادن؟!!!!!!!!!!!! یا امام زمان!!.... خدایش فقط امام زمان میتونه بیادو شما رو نجات بده:دی

دانشگاه ما که پوشش خوبی داره...ینی نه افراط نه تفریط.... مانتو رنگی هم بعضی از رنگارو اجازه میدن و به اینکه ,باید تمام موی سرتون هم پوشیده باشه گیر نمیدن.... یجوری مارو آدم فرض میکنن...اینجوری بگم:دی
واسه مردا هم آستین کوتاه گیر نمیدن و رنگای شاد می پوشیم...(فکرشو هم که میکنم که بعضی دانشگاه ها اجازه نمیدن آستین کوتاه بپوشیم دوست دارم بالا بیارم)

چند جا دانشگاه آزاد هم رفتم وضعیت همین جوری بود....
یه دانشگاه آزاد هم تو یک کلان شهر رفتم که انگار کویت بود:دی..... البته دیگه انطوریش هم خوب نیست:دی... البته به نظرم هیچ فرقی تو نگاه و روابط نمی کنه و هیچ لطمه ای نمیزنه( و حتی دختر های چادری هم اونجا خیلی بودن و کسی با کسی کاری نداشت)

البته فرهنگ خیلی تاثیر داره واسه گیردادن به پوشش.. مثل همین مثالی که زدم ,که مثلا دانشگاه آزاد ما که مرکز استانیم و دانشگاه آزاد پایتخت و دانشگاه آزاد تو یکی از شهرهای کوچیک استانمون(چادر واجبه اونجا), توع پوششون متفاوته... شاید کمی حق داشته باشند و بخاطر خودتون اینکارو بکنن( مثلا 4 تا پسر تازه به دوران رسیده در اون دانشگاه ها و حتی اطراف دانشگاه که جنبه ی دیدن این جور پوشش خانوما رو ندارند, وجود داشته باشند) ولی نه دیگه سخت گیری در این حد!!!!

نقاب خردادی

کاربر بیش فعال
دنیا میچرخه

و باید بگم اسلام گفته زمین رو گسترده آفریدیم نااراضی ای؟

جا خالی کن

توام قاطی مخالفا از بیرون بگو لنگش کن؟؟؟؟؟؟؟؟

خوشششششش بین؟؟؟؟ هه

کی گفته ما خوشبینیم........... ما اراده داریم

اگر ایران اسلامی چشمش به دهنه ببخشید آدمایی مثله شماهاااااااا بود 30 سال پیش نابود بود

8 سال جنگ تن به تن

بیست و خورده ای بعدش تا الان روزگارمون سیاه شده

بعد چی شده؟؟؟؟شما فیلت یادت هندستون کرده؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟آزادی شاخو دم داره؟؟؟؟؟؟؟؟؟

ما جنگ تحمیلی کردیم تنها پشتوانمون امام و اسلام و غیرت ایرانی بود

نه اجبار

نقاب خردادی

کاربر بیش فعال
اونی که با عشق ایرانو بخواد تلاش میکنه مثثثثثثثثثله پروفسور صمیعی

اینم جز بهداشته

بهداشت زمینه ها گوناگون داره که از نظر من از خوده آدم و تو خونش با معیارهای صد در صد صحیح ممکنه

صد در صد صحیح داریم؟؟؟؟؟؟؟؟؟ آره فقط خدا و کتابش

خودتو درست کن اول بعد ادعا کن جامعه فلان اسلام بیسار

ببخشید دوستان بحثه

دعوا نیست

یکم خوشبینی و خوش قلبی به وطن و اعتقادات مردم

مسخره کردن نداره ایسلند

زمان گذشته دختر معنی نداشت جز دختران شاهان

به حرمت اعتقادات مذهبی

الان دخترا تو دنیای شرق چشماتو باز کن اوضاعشون بهتره

و این به لطفه حضرت فاطمه اس

یا بانو حضرت زهرا

غرب رو کار ندارم......... چون اونجا دختر چیزی جز ابزار و بیگاری جنسی از هر لحاظ بهش بی حرمتی میشه..........

بحث ایرانه ایران

نقاب خردادی

کاربر بیش فعال
آزاده بودن پرشین لند حرفه کیه؟؟؟؟؟؟؟؟

فرزند همین بانوان بلند مرتبه که جایگاهشون اونقد بالاس که هیچ زنی نداره

این که مسلمونا هرنوعش

حالا ادیانه دیگه کنارش توحیدی

به عبادت برسن خواست آزادی آمریکایی نیست

آزادیتونو بکنید

به اسلام و اعتقاد مردم چکار دارین

بالا