xanth
عضو جدید
بچه ها یکیم ما رو در یابه.نگفتین با423 الکترونیک کجاها رو میشه اورد.!!!!!!!منتظرم
از علم و صنعت به بعد قبولید
بچه ها یکیم ما رو در یابه.نگفتین با423 الکترونیک کجاها رو میشه اورد.!!!!!!!منتظرم
شهید بهشتی برای مخ سیستم و علم و صنعت و خواجه برای مخ میدان روزانه شانس خیلی بالایی دارید
شیراز که بعید میدونم.صنعتی رو میتونم بپرسم براتون اگه خواستید بگید.سلام بهترین رتبه من کنترل:1469 شده
درصدام
زبان :15
ریاضی: 16
مدار: 25
الکترونیک: 25
ماشین: 25
کنترل: 12
تجزیه: 27
به نظرتون روزانه دانشگاه شیراز یا صنعتی شیراز رو میارم؟
ممنونممتاسفم ، اشکال نداره ، ایمان دارم که سال دیگر تو این چنین تاپیکی مثل دوستانی چون مهران ، احسان و علیرضا رتبه ای شگرف را خواهید گذاشت.
همین که راه صحیح را انتخاب کرده اید و با اراده شروع کرده اید بسیار ارزشمند است
برای شما و تمام دوستان کنکوری سال اینده ارزوی موفقیت میکنم.
از مدیر محترم و دوستان بخاطر بعضی از پست های اسپم عذر خواهی میکنم.
امان از منابع غلط
زحمت آدمو هیچ میکنن،بعدشم طرف توی سایتش مینویسه اگر رهیافت بنده رو علاوه بر کتابم میخوندید فلان درس رو 100 میزدید![]()
ممنونم از انرژیتونفاطیما جان من پارسال دقیقا همین رتبه ی شما رو آورده بودم چون منابعم جالب نبود ولی امسال خدا رو شکر جبران کردم، اصلن ناامید نشین چیزیو از دست ندادین که نتونین جبران کنین شما تلاشتونو بکنین بقیه اشو بسپارین به حق! ایشالا موفق باشین
ناراحتی نداره که چون تو این فایلی که دوستان در پستای قبلی ضمیمه کرده بودن و مربوط به قبولیای پارسال 2150 روزانه تبریز نانوالکترونیک قبول شده! فقط من نمیدونم این رشته چجوریاس؟! از نظر بازار کار و ادامه تحصیل و اینجور چیزا میگم
سلام.احتمال صنعتی بیشتر از خود شیرازه.اصفهان تقریبا قطعیه
باید ببنیم ظرفیت چطور تغییر کرده ولی به احتمال زیاد یکی از این دوتا را قبول می شوید.خیلی نگران نباشید. تازه به نظر من هر کسی خودش فیلد کاری را انتخاب می کنه.انشاالله هم شما سال دیگه
پس با این اوصاف دیجیتال روزانه قبول نمی شم ؟ شریف یا امیرکبیر ؟ شبانش چطور ؟
توکل به خداباید ببنیم ظرفیت چطور تغییر کرده ولی به احتمال زیاد یکی از این دوتا را قبول می شوید.خیلی نگران نباشید. تازه به نظر من هر کسی خودش فیلد کاری را انتخاب می کنه.
دیگر از من گذشته مهندس، من باید به خواجه یا علم وصنعت بسنده کنم![]()
اینم از نتیجه ما
242 مخ
213 الک
دوستان تو گرایش الک و مخابرات کجا ها و چی میشه قبول شد ؟؟
مخابرات سیستم تربیت مدرس بعد شریف و تهران و امیرکبیر قویترینه.اونجا میشه قبول شد.شبانه تهران احتمال داره و شبانه امیرکبیر تقریبا قطعیه.
سلام بچه ها.من حالم خیلی گرفته شد وقتی رتبم رو دیدم.1882 کنترل.یه اشتباه محض کردم و الکترونیک رو نخوندم و این باعث شد...
با این رتبه امیدی به قبولی هست؟بهترین جایی که میتونم قبول بشم کجاست؟
توکی به خدا
انشالله در هرپله که هستیم به لطف خدا سربلند باشید مهندس ، غصه ای نیست
دفترچه هاش کی می یاد؟
من پارسال 2 تا از دوستای تو دانشگاهم رفتن دیجیتاال شریف.یکی19روزانه.یکی حدود180شبانهانشاالله هم شما سال دیگه
پس با این اوصاف دیجیتال روزانه قبول نمی شم ؟ شریف یا امیرکبیر ؟ شبانش چطور ؟
یعنی تو مخابرات سیستم بعد از شریف و تهران و امیرکبیر ، تربیت مدرس قرار داره ؟
اون 3 تای اول که فکر نکنم واسه رتبه من مناسب باشه ولی اگه بخایم از لحاظ سطح علمی و کلا رنکینگ بگیم ترتیب واسه داشگاه های خواجه نصیر ، علم و صنعت ، تربیت مدرس و شهید بهشتی و صنعتی اصفهان تو الک و مخابرات چطوریاس ؟
واسه الک دیجیتال ، مخابرات سیستم ، و مخابرات شبکه چقدر امید هست ، روزانه منظورمه ؟
ممنون آقا امیدوار شدممن پارسال 2 تا از دوستای تو دانشگاهم رفتن دیجیتاال شریف.یکی19روزانه.یکی حدود180شبانه
والا رتبه ها قرار بود ساعت 8 شب بیاد ظهر اومد
دفترچه هم قرار ساعت 10 شب بیاد خودتون حساب کنید ساعت 10 میشه ساعت چند![]()
دوستان پیام نور یا غیر انتفاعی قبولیاشون تا چه رتبه ای هست؟؟
دانشگاههای شمال پیام نور یا غیر انتفاعی. خواهشن راهنمایی کنید من چطور میتونم حد نصاب رتبه های قبولی رو بفهمم تو این دانشگاهها؟؟ یه چیز نخمینی هم بگین ممنونتون میشم
در مورد الکترونیک اطلاعات زیادی ندارم.اما در مورد مخابرات سیستم :
من از خیلی ها که شریف خوندن پرسیدم همشون این رو گفتن
1.شریف
2.تهران
3.امیرکبیر
4.تربیت مدرس
در وایرلس و سیگنال پراسسینگ علم و صنعت
در تئوری اطلاعات خواجه نصیر
خیلی ممنون از دوستان که به پست بنده اصلن توجه نکردنخب کمک کنید دا
![]()
این درصدا و رتبه هامه
ریاضی 22%
مدار 47%
الکترونیک 19.4%
کنترل 6.06%
سیگنال 27%
اینم رتبه های بدون سهمیه ام تو گرایشام
الکترونیک 1537 مخابرات 1612 کنترل 1780 بیوالکتریک 1560
به نظرتون شانس قبولی توو الکترونیک خود تبریز روزانه دارم؟ چون صنعتی سهند تبریز روزانه پارسال با 1500 الکترونیک قبول شدن. من دانشگاه تبریزو میخوام. نظرتون درمورد کنترل و مخابرات چیه؟