یک سایت معروف برای رنکینگ دانشگاهها
http://www.leidenranking.com/ranking
http://www.leidenranking.com/ranking
دوستان ما را هم دریابید!سلام
با رتبه الکترونیک1195 شانسی برای قبولی شبانه الکترونیک فردوسی دارم؟!
رتبه ام در گرایش مهندسی پزشکی هم شده 1051. با این رتبه به نظر شما می تونم روزانه مهندسی پزشکی فردوسی را بیارم؟!
ممنون
سلام هموطن و همشهری عزیزمن نمیخوام زیاد در این مورد صحبت کنم، چون معمولاً بحثای مقایسه دانشگاه فرسایشی هست و آخرش هم به جایی نمیرسه.
اما متاسفانه این دید غلطی هست که بین همه جا افتاده، اینکه میگن شریف و تهران اول هست و بقیه هم به ترتیب فلان هستن ...
اگر از کسی که الان توی یه دانشگاه خارج از کشور بخونه بپرسید، هیچوقت این جواب رو نمیشنوید (البته اگه تهران و شریف باشه شاید!)
دانشگاهی که من توش بودم اصلاً دانشگاه خوبی نبود و توی ایران به زور میشناختنش، چه برسه به دنیا. اما خیلیا اپلای گرفتن و به کشورهای مختلف رفتن مثل انگلیس، امریکا، کانادا، استرالیا و ...
این رو بدونید که دانشگاهای خارج از کشور اول از هر چیز به رزومه شما نگاه میکنن، به این معنی که چقدر ژورنال داشتید و اصلاً مقالاتتون ارزش مقاله شدن رو داشتن یا فقط برای رفع کوتی بودن؟
نمره تاقل یا نمره GRE شما رو میبنن، اگه مدرک خاصی مثل شبکه سیسکو یا مایکروسافت، یا مدارک فنی حرفه ای و ... داشته باشید (که بین المللی هست) خیلی تاثیر گذاره.
معدل چیزی هست که خیلی زیاد اهمیت داره، دانشگاه اخرین اولویت هست و شاید اصلاً کار به اونجا نکشه!
علت اینکه میگن از شریف راحت میرن خارج از کشور، اینه که همه دارای مقاله هستن و معدلشون هم بالاست.
اما اگه شما دانشگاه آزاد هم باشی و رزومه قوی داشته باشی، به راحتی میتونی فاند بگیری.
کسایی که واسشون اپلای گرفتن اهمیت داره، به هیئت علمی دانشگاهی که میخوان برن نگاه کنن.
تازه از این هیئت علمی نهایتاً یه نفر میشه استاد راهنما و اینکه چقدر بتونی مقاله بدید به اون استاد بستگی داره.
بنده طي پرس و جويي كه از دانشگاه تربيت مدرس در رشته بيوالكتريك داشتم از دوستاني كه اونجا خوندنبا خوندن تجربه و نظرات دوستان در این تاپیک و صحبت با بعضی دوستام به این الویت رسیدم :
1-شریف
2-تهران
3-امیرکبیر
4-مدرس
5-علم و صنعت
6-خواجه نصیر
7-بهشتی
مهندسي پزشكي فردوسي احتمالا مياري داداش سهند تبريز هم قطعيه كلا پزشكيا شانسشون بالاس امسال در قبولي شهرستان هادوستان ما را هم دریابید!
سلام.دوستان ما را هم دریابید!
تبریک به همه ی دوستای گلم
امیدوارم همیشه تو همه مراحل موفق باشید
یه سوال : تو دفترچه ، جلوی بعضی از دانشگاها گرایش رو ننوشته فقط رشته رو نوشته مثلا قدرت ؟؟ چرا ؟
دوستای گل منتظر راهنماییهاتون هستیم.این هم کارنامه اعمال ما.....مشاهده پیوست 150824
دوستان به نظرتون کجاها شانس قبولی دارم.مخصوصا واسه کنترل(895 رتبه) یا مخابرات.
روزانه کنترل شهید عباسپور میشه؟یا روزانه کنترل صنعتی اصفهان با توجه به افزایش ظرفیتها؟
ممنون دوستان
| 3-علاقمند پيام نور و غيرانتفاعي: | | 2-شماره داوطلب: |
مجموعه مهندسي برق | نام رشته امتحاني اول: | 1251 | 4-کد رشته امتحاني اول: |
نتيجه در رشته هاي پيام نور وغيرانتفاعي | آخرين رتبه مجاز در سهميه در رشته هاي پيام نور وغيرانتفاعي | رتبه داوطلب در سهميه در رشته هاي پيام نور و غير انتفاعي | نتيجه در رشته هاي غير از پيام نور وغيرانتفاعي | آخرين رتبه مجاز در رشته هاي غير از پيام نور وغيرانتفاعي | رتبه کل داوطلب بدون سهميه | رتبه کل داوطلب در سهميه | نمره کل | گرايش |
مجاز | 19029 | 1323 | مجاز | 17781 | 1328 | 1323 | 4195 | 1 |
مجاز | 10580 | 5512 | مجاز | 9849 | 5534 | 5512 | 2975 | 6و5و2 |
مجاز | 17118 | 1494 | مجاز | 16355 | 1499 | 1494 | 4087 | 3 |
مجاز | 10373 | 1617 | مجاز | 9960 | 1622 | 1617 | 4279 | 4 |
مجاز | 4337 | 1066 | مجاز | 5726 | 1412 | 1406 | 4307 | 7 |
مجاز | 5648 | 2273 | 2265 | 3847 | 8 |
۱۲/۹۵ | 7- معدل موثر : | مجاز مي باشيد | 6-وضعيت انتخاب رشته داوطلب: |
نمره به درصد | نام درس |
سفيد | زبان عمومي وتخصصي |
۵۰/۰۰ | رياضيات /معادلات ديفرانسيل -رياضي مهندسي - |
۱۹/۴۴ | مدارهاي الكتريكي 1و2 |
۳۸/۸۹ | الكترونيك 1و2 |
سفيد | ماشينهاي الكتريكي 1و2 |
۶/۰۶ | سيستمهاي كنترل خطي |
سفيد | الكترومغناطيس |
۴۲/۴۲ | تجزيه وتحليل سيستم ها |
سفيد | بررسي سيستمهاي قدرت 1 |
سفيد | مدارمنطقي وريزپردازنده ها |
سفيد | مقدمه اي برمهندسي پزشكي |
سلام دوستان
عرض تبریک مهندسا
بچه ها شبانه مکاترونیک تو دانشگاهای تهران تا چند میگیره ؟
یکی میگفت اینا که گرایش ندارن،بعد قبولی و یه ترم تو دانشگاه انتخاب رشته میکنین،مثل کارشناسی.دوستان کسی نمیدونست این قضیه چیه ؟
با 2700 مکاترونیک شبانه کجا احتمال قبولی هست؟
5-وضعيت داوطلب در هر گرايش :
3-علاقمند پيام نور و غيرانتفاعي: 2-شماره داوطلب: مجموعه مهندسي برق نام رشته امتحاني اول: 1251 4-کد رشته امتحاني اول:
نتيجه در رشته هاي پيام نور وغيرانتفاعي آخرين رتبه مجاز در سهميه در رشته هاي پيام نور وغيرانتفاعي رتبه داوطلب در سهميه در رشته هاي پيام نور و غير انتفاعي نتيجه در رشته هاي غير از پيام نور وغيرانتفاعي آخرين رتبه مجاز در رشته هاي غير از پيام نور وغيرانتفاعي رتبه کل داوطلب بدون سهميه رتبه کل داوطلب در سهميه نمره کل گرايش مجاز 19029 1323 مجاز 17781 1328 1323 4195 1 مجاز 10580 5512 مجاز 9849 5534 5512 2975 6و5و2 مجاز 17118 1494 مجاز 16355 1499 1494 4087 3 مجاز 10373 1617 مجاز 9960 1622 1617 4279 4 مجاز 4337 1066 مجاز 5726 1412 1406 4307 7 مجاز 5648 2273 2265 3847 8
1-نمرات اکتسابي
۱۲/۹۵ 7- معدل موثر : مجاز مي باشيد 6-وضعيت انتخاب رشته داوطلب:
نمره به درصد نام درس سفيد زبان عمومي وتخصصي ۵۰/۰۰ رياضيات /معادلات ديفرانسيل -رياضي مهندسي - ۱۹/۴۴ مدارهاي الكتريكي 1و2 ۳۸/۸۹ الكترونيك 1و2 سفيد ماشينهاي الكتريكي 1و2 ۶/۰۶ سيستمهاي كنترل خطي سفيد الكترومغناطيس ۴۲/۴۲ تجزيه وتحليل سيستم ها سفيد بررسي سيستمهاي قدرت 1 سفيد مدارمنطقي وريزپردازنده ها سفيد مقدمه اي برمهندسي پزشكي
با عرض سلام خدمت دوستان با توجه به اینکه رتبم تو مخابرات 1499 هست دانشگاه های تبریز و صنعتی سهند و ارومیه شبانه یا روزانه مخابرات سیستم کدومشون شانس قبولی دارم؟
فرقی نمیکند برادرمن اگر این گفته شما درست باشد رتبه چه معنایی دارد...سیستم انتخاب های شمارو به تربیت از 1تا 100بررسی میکند و بفرض شما اولویت 10 قبول بشید دیگر اولویتهای بعدی بررسی نمیشود و اولویت های قبل 10 هم که بررسی شده اند...درنحوه پرکردن دقت کنید اینجور مسائل صحت ندارد... بعنوان مثال سیستم بین دو رتبه 100 و 150 هرکدوم اولویت بالاتری یک رشته ی دانشگاهی رو زد انتخاب نمیکنه !!!سلام دوستان
یه سوال مهم دارم
نحوه ی پر کردن لیست انتخاب دانشگاه باید چجوری باشه ، مثلا من میدونم دانشگاه x حتما قبولم ، حالا بیام اینو اولویت اول قرار بدم یا مثلا اولویت دهم ؟ و ده تای بالایی رو دانشگاههای بهتری انتخاب کنم .
اگه اینطوری باشه مشکلی پیش نمیاد ؟
یعنی همونقدر احتمال قبولیم با اولویت ده هست که با اولیت 1 هست ؟
خواهشا اینو جواب بدید .
بچه ها کسی آخرین رتبه قبولی دانشگاه صنعتی شیراز واسه کنترل رو نمی دونه؟
ای بابا کمک کنید دیگه !!!!!!!!!
آخرین رتبه ی قبولی هر دانشگاه در روزانه و شبانه رو فقط سازمان سنجش و خود اون فردی که قبول شده میدونه (از روی کارنامه نهایی).پس زیاد دنبالش نگردید!!
کاملا شناخته شده هست عزیزم.نگران نباشید و روی انگلیسی،معدل، و مقاله تمرکز کنید.بچه ها کسی می دونه شهید بهشتی برای اپلای کردن وضعیتش چطوره؟
من روزانه 800 دیدم ولی باید تا 1000 برداره قانونا.شنیدم دانشگاه قوی نیست مثل خود university of Shiraz.درسته؟کسی از سطح علمی و امکانات و خوابگاه و هیات علمیش خبر داره بذاره لطفا.ای بابا کمک کنید دیگه !!!!!!!!!