اعلام نتایج اولیه کنکور ارشد 92

وضعیت
موضوع بسته شده است.

A L I R E Z A

عضو جدید
پس اگه معدل انقدر تاثیر داره چرا اینجا انقد تو سر خودمون میزنیم که با فلان رتبه کجا میشه قبول شد؟؟؟شاید موارد مشابه سالهای قبل معدل بهتری داشتن و قیاس درستی نباشه...یعنی اگه یه نفر پارسال با 100 تربیت مدرس قبول شده با فرض اینکه ظرفیتها ثابت باشه شاید یه نفر با رتبه 100 امسال امیرکبیر قبول شه.

nadalsh

عضو جدید
افرین ذقیقا مشکل منم سره انتخاب برمیگرده به همین قضیه.از روی هیئت علمی اصلا نمیشه تصمیم درست گرفت.علم و صنعت انقدر لیست هیئت علمیه الکش پرطمطراقه که اصولا بی بروبرگرد باید بعد از امیرکبیر زد ولی واقعیتی که هست گویا این نیست.میگن استاداش کار نمیکنن.بهترین راه پیدا کردن بچه های ارشد ه گرایش و شنیدن واقعیت از زبون اوناست.اما کو این بچه هااااااا!!!!
آره واقعا، باید با دانشجوهاشون حرف زد ولی توی این فرصت کم که نمی شه درست تحقیق کرد و تصمیم گرفت

yaser.y

عضو جدید
اگه تاثیر معدل بعدا اعمال میشه.اونایی که که غیر مجاز شدن حقشون ضایع میشه.چون ممکنه وقتی معدل را اثر بدهن رتبش کمتر بشه ومجاز بشن

nazliii

مدیر مهندسی برق مخابرات - متخصص نیمه هادی
سلام.نگفتین کجا می خونید؟منظورتون فتونیک هست؟امیرکبیر روزانه با چه رتبه ای میشه قبول شد؟

من تبریز خوندم
از الکترونیک امتحان دادیم بعد ترم 1 انتخاب گرایش کردیم رفتیم اپتیک
نه با فوتونیک فرق داره

power girl

عضو جدید
ببینید این متن بالای کارنامه نهایی نوشته شده که الان از کارنامه نهایی پارسالم برداشتم
داوطلبان پذيرفته شده در اين آزمون توجه نمايند :
معدل درج شده در اين کارنامه در گزينش نهايي آنان تاثير داشته لذا ضرورت دارد آن را با معدل مندرج در مدارک خود تطبيق داده و در صورتي که مغايرتي مشاهده نمايند فورا موضوع را به آموزش دانشگاه يا موسسه آموزش عالي محل قبولي اعلام نمايند در غير اين صورت تبعات ناشي از عدم توجه به اين موضوع مستقيما متوجه شخص داوطلب خواهد بود. (معدل اعلام شده براي داوطلباني که به صورت ناپيوسته مقطع کارشناسي خود را اخذ نموده اند ، ميانگين معدل هاي اعلامي مقطع کارداني و مقطع کارشناسي آنها مي باشد)

بی انصافی بود یه تشکر خالی بزنم، خیلی ممنون از راهنماییتون.

power girl

عضو جدید
من تبریز خوندم
از الکترونیک امتحان دادیم بعد ترم 1 انتخاب گرایش کردیم رفتیم اپتیک
نه با فوتونیک فرق داره

نازلی جان شما ارشدتون تبریز بوده؟ میتونین یه توضیح مختصر راجع به گروه برق-مدارهای نوری بدین؟ فک کنم دست رستمی باشه گروهش؟ استاداش چجورین؟

dokhtare_ghamgin

عضو جدید
این جواب سازمان سنجش به میل یکی از پرسش کنندگان راجع به معدله:
"
با سلام معدل هر داوطلب بیست درصد و به صورت تراز شده بر اساس معدل فارغ التحصیلی، دانشگاه محل تحصیلی، و نمرات اکتسابی در آزمون تاثیر گذار است ولی تفاوتی نمی کند که با ان مدرک بخواهید در چه رشته ای شرکت کنید. معدل با تاثیر مثبت در تولید نمره کل اعمال میشود در صورتی که پس از محاسبه معدل موثر معدل داوطلب از معدل اصلی وی کمتر شود همان معدل اصلی وی ملاک عمل خواهد یود. شایان ذکر است برای گزینش نتایج اولیه معدل تاثیری نداشته اما در تولید نمره کل و رتبه کل معدل موثر اعمال شده است که ملاک گزینش نهایی در انتخاب رشته میباشد. با تشکر
"

arshad1367

عضو جدید
کاربر ممتاز
این جواب سازمان سنجش به میل یکی از پرسش کنندگان راجع به معدله:
"
با سلام معدل هر داوطلب بیست درصد و به صورت تراز شده بر اساس معدل فارغ التحصیلی، دانشگاه محل تحصیلی، و نمرات اکتسابی در آزمون تاثیر گذار است ولی تفاوتی نمی کند که با ان مدرک بخواهید در چه رشته ای شرکت کنید. معدل با تاثیر مثبت در تولید نمره کل اعمال میشود در صورتی که پس از محاسبه معدل موثر معدل داوطلب از معدل اصلی وی کمتر شود همان معدل اصلی وی ملاک عمل خواهد یود. شایان ذکر است برای گزینش نتایج اولیه معدل تاثیری نداشته اما در تولید نمره کل و رتبه کل معدل موثر اعمال شده است که ملاک گزینش نهایی در انتخاب رشته میباشد. با تشکر
"

بخدا اينا خودشونم نميدونن چيكار دارن ميكنن

dokhtare_ghamgin

عضو جدید
بله، مثلا اگر کسی با رتبه حدود 600 مثلا صنعتی اصفهان قبول بشه با معدل،18 یکی دیگه با همون رتبه حدود 600 و معدل 13 احتمال داره سمنان قبول شه
فک کنم اشتباه می کنید. تاثیر معدل روی رتبه لجاظ شده.اگه قرار بود معدل بعدا تاثير داده بشه ديگه رتبه ارزشی نداشت.نميشد فهميد چي ميشه.منظور این تاثیر معدل در گزینش نهایی واسه شاگرد اولا و دانشگاه های دارای مصاحبس احتمالا.

hamidchi

عضو جدید
بین مخابرات سیستم تربیت مدرس و علم و صنعت شک کردم که کدوم بهتره

بعضی از دوستان گفته بودن سیستم مدرس قوی تره ، ولی آقای اسلام پناه به خیلی از بچه ها گفته بودن اول علم و صنعت ، نمیدونم معیارشون از لحاظ سطح علمی اساتید بوده یا اعتبار دانشگاه یا ...
از لحاظ امکانات رفاهی خوابگاهی هم گفتن اول مدرس بعد علم و صنعت
شما پیشنهادی ندارین ؟ اگه اطلاعاتی از سیستم این دو دانشگاه یا به طور کل مزیت ها و معایبش نسبت به هم دارین لطفا راهنمایی کنید

Ehi

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
بین مخابرات سیستم تربیت مدرس و علم و صنعت شک کردم که کدوم بهتره

بعضی از دوستان گفته بودن سیستم مدرس قوی تره ، ولی آقای اسلام پناه به خیلی از بچه ها گفته بودن اول علم و صنعت ، نمیدونم معیارشون از لحاظ سطح علمی اساتید بوده یا اعتبار دانشگاه یا ...
از لحاظ امکانات رفاهی خوابگاهی هم گفتن اول مدرس بعد علم و صنعت
شما پیشنهادی ندارین ؟ اگه اطلاعاتی از سیستم این دو دانشگاه یا به طور کل مزیت ها و معایبش نسبت به هم دارین لطفا راهنمایی کنید

سلام.هر دو خیلی خوب هستن ولی معمولا علم و صنعت چون یک دانشگاه صنعتی هست زودتر پر میشه.ولی هر دو دانشگاه چه به لحاظ آزمایشگاهی و پژوهشی و چه به لحاظ خوابگاه و چه هیئت علمی قوی هستند

Ehi

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
دوستان لطفا بحث های مرغ و تخم مرغی انجام ندید.حتی الامکان راهنمایی در مورد دانشگاه ها و قرار دادن کارنامه در این تاپیک اجرا بشه نه داستان سرایی در باره معدل و ابراز احساسات! کسی که سال بعد میخواد این تاپیک رو بخونه طوری باشه که 6 روز واسش وقت نذاره!!!

A L I R E Z A

عضو جدید
کسی میدونه کد رشته 31239 دانشگاه امیرکبیر که نوشته "محل اجرای پروژه پژوهشکده ایمن از شبکه" چه گرایشیه؟؟؟چجوریه؟؟؟

sauron.heir

عضو جدید
اطلاعيه‌ سازمان‌ سنجش‌ آموزش‌ كشور در باره اعلام‌ رشته‌ محل‌هاي جديد و برخي اصلاحيات دفترچه راهنماي انتخاب رشته‌هاي تحصيلي آزمون‌ ورودي‌ تحصيلات تكميلي (كارشناسي ارشد) سال‌ 1392

http://sanjesh.org/FullStory.aspx?gid=2&id=939

اینو قبل تر از اون خبر اینکه قرار دفترچه جدید روز شنبه بیاد زده بودن. این یعنی همون اصلاحاتیه که قراره روز شنبه بیاد ؟

• Like
واکنش ها: afba

comet_utob

عضو جدید
سلام بچه ها:smile:
میشه رتبه بندی دانشگاهها تو گرایش 8 یعنی مکاترونیکو بگید؟ یعنی مثلا مکاترونیک دانشگاه مالک اشتر خوبه؟ اصلا مکاترونیک بازار کارش چجوریه ؟:confused:
بچه ها راستش من امسال الکی شرکت کرده بودم بدون اینکه وقتی واسش بذارم رتبم تو گرایش 8 شده 2700 میگن روزانه مالکو میارم ب نظرتون چی کار کنم برم یا بذارم واسه سال بعد درست حسابی واسش تلاش کنم؟ خواهشا کمکم کنید:(

Romax

عضو جدید
سلام بچه ها
میگم این که تو دفتر چه واسه امیر کبیر تویه کد رشته نوشتن:محل اجرای پروژه مرکز پردازشهای فوق سزیع
قضیش چیه
به نظرم همون دیجیتال باشه که پروژه رو باید تو این مرکز انجام بدی اینم سایتش hpcrc.aut.ac.ir

این سيستمهاي ميكرو ونانوالكترومكانيك-محل تحصيل دانشكده علوم وفنون نوين هم که دانشگاه تهران داره همون مکاترونیکه. تو سایتش توضیح داده:
http://fnst.ut.ac.ir/
http://fnst.ut.ac.ir/page/mechatronic/

بهار امیدوار

عضو جدید
مرسی از همتون اما

مرسی از همتون اما

دوستان لطفا بحث های مرغ و تخم مرغی انجام ندید.حتی الامکان راهنمایی در مورد دانشگاه ها و قرار دادن کارنامه در این تاپیک اجرا بشه نه داستان سرایی در باره معدل و ابراز احساسات! کسی که سال بعد میخواد این تاپیک رو بخونه طوری باشه که 6 روز واسش وقت نذاره!!!

اینجا بیشتر شده تاپیک انتخاب رشته

امثال من که میخوان تازه راه رو برای سال بعد انتخاب کنن
کارنامه های امسال رو از انبوه جوابها چطور پیدا کنن ؟:(:(:redface:

siqma

عضو جدید
کاربر ممتاز
اینجا بیشتر شده تاپیک انتخاب رشته

امثال من که میخوان تازه راه رو برای سال بعد انتخاب کنن
کارنامه های امسال رو از انبوه جوابها چطور پیدا کنن ؟:(:(:redface:

آره این دوستمون راست میگه بنده خدا
میگم یه تاپیک مخصوص کارنامه 92 بزنیم فقط کارنامه آپ بشه و هیچی گفته نشه توش
باقی حرفا هم تو این تاپیک

mohandesvahidpou

عضو جدید
چه خوب که کسی از شاهرود پیدا شد :)
میشه یه راهنمایی هم به من بکنید،
مکاترونیک شاهرود چطوره(در مقابل تهران و امیرکبیر و خواجه نصیر)؟
تو چه فیلدی بیشتر متمرکزن؟ (مکانیک؟-کنترل؟-دیجیتال؟)
ممنون
یکی از نقاط قوت شاهرود وجود پروفسور فاتحه که کلا با بچه های رباتیک و مکاترونیک پروژهاشو بر میداره-به نظرم مکاترونیک شاهرود بیشتر گرایش به کنترل داره.بعد دیجیتال بعدشم مکانیک البته این فقط نظر شخصی خودمه.(گرایش استاد فاتح کنترل هست)

بهار امیدوار

عضو جدید
خواهشمندیم همگی اعضای محترم سایت که نتایج کنکور و رتبه خود را دریافت کرده اند کارنامه یا حتی الامکان درصدها،رتبه های گرایشها و معدل موثر خودشان را در همین تاپیک عنوان نمایند تا گنجینه ای برای داوطلبان کنکور 93 باقی بماند.مطمئنا این کار باعث آرامش روانی کنکوریهای 93 در سال بعد و در همین موقع خواهد شد

سلام
مرسی بابت پست بسیار پر بازدید و عالیتون
میشه شما لطف کنید کارنامه های این پستتونو جمع کنید همه رو تو یه پست جدید بذارید ، ثواب داره!!!!!!!!!!

erfan_messi

عضو جدید
کاربر ممتاز
آره این دوستمون راست میگه بنده خدا
میگم یه تاپیک مخصوص کارنامه 92 بزنیم فقط کارنامه آپ بشه و هیچی گفته نشه توش
باقی حرفا هم تو این تاپیک

فقط کافیه پست اول آپدیت بشه و همه ی کارنامه های بره اونجا و دسترسی هم راحت تره :دی

hoomif

عضو جدید
سلام بچه ها:smile:
میشه رتبه بندی دانشگاهها تو گرایش 8 یعنی مکاترونیکو بگید؟ یعنی مثلا مکاترونیک دانشگاه مالک اشتر خوبه؟ اصلا مکاترونیک بازار کارش چجوریه ؟:confused:
بچه ها راستش من امسال الکی شرکت کرده بودم بدون اینکه وقتی واسش بذارم رتبم تو گرایش 8 شده 2700 میگن روزانه مالکو میارم ب نظرتون چی کار کنم برم یا بذارم واسه سال بعد درست حسابی واسش تلاش کنم؟ خواهشا کمکم کنید:(
حیفه تلاش نکنی...لااقل یک بار به خودت این شانس رو بده...سال دیگه وقتی رتبت خوب بشه دیگه افسوس نمی خوری چرا تلاش نکردم...

Ehi

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
مطمئنا کسانی که انتخاب رشته براشون مهم باشه نه یک بار،بلکه 10 بار این تاپیک را در سال بعد همین موقع ورق خواهند زد همان طور که بنده چندین بار تاپیک 91 را ورق زدم!برای جمع کردن کارنامه در یکجا کارهای زیادی میشود انجام داد که بعد از اتمام مهلت انتخاب رشته انجام خواهد شد.فقط سعی کنید از حرفهایی که خیلی ربطی به تاپیک ندارند اجتناب شود.باقی کار حل شدنی است.

hoomif

عضو جدید
مطمئنا کسانی که انتخاب رشته براشون مهم باشه نه یک بار،بلکه 10 بار این تاپیک را در سال بعد همین موقع ورق خواهند زد همان طور که بنده چندین بار تاپیک 91 را ورق زدم!برای جمع کردن کارنامه در یکجا کارهای زیادی میشود انجام داد که بعد از اتمام مهلت انتخاب رشته انجام خواهد شد.فقط سعی کنید از حرفهایی که خیلی ربطی به تاپیک ندارند اجتناب شود.باقی کار حل شدنی است.

تعداد 22 کارنامه از کنکور ارشد 92 که از این تاپیک جمع آوری کرده ام...ورق مرقم نزنید حالشو ببرید...

پیوست ها

• 92.rar
    877 کیلوبایت · بازدیدها: 0

Ehi

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
تعداد 22 کارنامه از کنکور ارشد 92 که از این تاپیک جمع آوری کرده ام...ورق مرقم نزنید حالشو ببرید...

هومیف جان برادر پس از اتمام مهلت انتخاب رشته این فایل رو به همراه کارنامه های احتمالی آینده در پست اول میذارم که هرکسی که تاپیک و باز کرد همون اول خیالش بابت کارنامه ها راحت بشه و بعد بره پستهای مشاوره رو بخونه.ممنونم

uroom_mohammad

عضو جدید
دوستان من گرایش ارشد الکترونیک نوری بود.هر کس در این مورد راهنمایی بخواد در خدمتم.
این گرایش با فوتونیک چقد متفاوته؟
کلاس ها تو دانشکده ی برق و کامپیوتر تشکیل میشه؟
از بازار کار و مقطع دکتری تو ایران چقد اطلاع دارین؟!
یک دنیا ممنون! واقعا مونده بودم از کی بپرسم اینارو!

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا