یعنی دانشگاه تهران بهتر از شریفه؟؟رتبه های منم اینجوری بودن:
1- الکترونیک: 52
2و5و6 - قدرت: 96
3 - مخابرات: 73
4- کنترل : 15
7 - مهندسی پزشکی: 40
8 - مکاترونیک: 5
انتخاب رشتم این شکلی بود:
1- کنترل / روزانه دانشگاه تهران
2- کنترل / روزانه دانشگاه شریف
3- ....
خوشبختانه همون اولویت اول (روزانه کنترل دانشگاه تهران) رو قبول شدم.
سلام ..از بچه ها کسی علم و صنعت اگه آورده بگه لطفا ثبت نام شهرستانیام حضوریه؟ من امروز زنگ می زدم جواب نمیدادن ..سه شنبه و چهارشنبه هست یا نه! آخه گفتن تو دانشکده می زنن دقیقا هر گروهی چه روزیه ولی واسه معماری نزدن تا الان ..من باید بکوبم برم.
من دیروز زنگ زدم گفتند دانشگاه علم و صنعت ثبت نام اینترنتی مثل دانشگاه های دیگه نداره و روزهای سه شنبه و چهارشنبه باید حضوری به دفتر تحصیلات تکمیلی دانشکده مربوطه مراجعه کنید!
البته میتونید برید به سایت دانشکدتون اونجا شاید زمان مشخصی برای گرایشتون رو از این 2 روز مشخص کرده باشه
یعنی دانشگاه تهران بهتر از شریفه؟؟
ممنون الان برای الکترونیک کدوم دانشگاه قطبه و کدوم گرایشش از همه بهترهاینجوری نیستش که شریف توی همه جیز بهترین باشه. شریف توی یک سری گرایش ها خوبه و توی یک سری گرایش های دیگه قطب علمی دست دانشگاه های دیگس. در گرایش کنترل شریف بعد از دانشگاه تهران و خواجه نصیر قرار میگیره. در مورد قدرت دقیق اطلاع ندارم اما فکر کنم برا قدرت شریف قطب باشه.( البته شاید هم توی بعضی گرایش های خاص قدرت). توی مقطع تحصیلات تکمیلی قطب علمی ها معنا پیدا میکنن و دانشگاهی که توی یک زمینه قطب علمی باشه اساتید سرشناس تر و خبره تری داره.
همین دیگه .معماریا رو نزده ..فقط کلی گفتن سه شنبه و چهارشنبه ..همه یعنی باید حضوری برن؟! شهرستانیام!....
از دوستانی که سال های قبل وارد کارشناسی ارشد شدن لطف کنید تجربیاتتون رو در اختیار ما صفری ها قرار بدین.خیلی ممنون
اگر برای دانشگاه مورد نظر ظرفیتی مونده باشه در تکمیل ظرفیت میتونید(در صورتیکه بین کسانی که برای تکمیل ظرفیت اون دانشگاه اقدام کردند ,سوابق تحصیلی شما بهتر باشه) . و اگر ظرفیت تموم شده باشه یا اصلا ظرفیتی برای تکمیل ظرفیت نداشته باشه ,به دانشگاه قبلی نمیتونید برگردید.بچه ها اگر کسی بخواد اولویت هی قبولیشو تو کارنامه نهایی تغییر بده یعنی از دانشگاهی که قبول شده به قبولی بعدی منتقل بشه باید چیکار کنه؟
خیلی ضروریه لطف کنید جواب بدید
ممنون
چرا دوباره بره خدمت. اصطلاحا ایست خدمتی میخوره . مرخصی میگیره میره دانشگاه درسش که تموم شد برمیگرده به ادامه خدمت.دوستم علم و صنعت قبول شده خدمتش 4ماه دیگه تمومه اما دانشگاه قبول نمیکنه ورودی بهمن شه ولی از اولویتای بعدی که قبول میشده ولی پایین تر زده قبول میکنن که ورودی بهمن شه.اگر ثبت نام کنه باید ترخیص کنه یعنی کل خدمتش می سوزه و بعدن باید دوباره بره خدمت
باید چیکار کنه؟اگر ثبت نام هم نکنه ریسکش خیلی بالاس واسه تکمیل ظرقیت
یک سال و نیم معافی داره که اگر بخواد بعد از ارسد بره با قانون جدید تصمیم میگیرن.قانون جدید کسری بهش تعلق نمیگیره.چرا دوباره بره خدمت. اصطلاحا ایست خدمتی میخوره . مرخصی میگیره میره دانشگاه درسش که تموم شد برمیگرده به ادامه خدمت.
این در صورتیه که زمانی که اعزام به خدمت شد غیبت نخورده باشه .
یک سال و نیم معافی داره که اگر بخواد بعد از ارسد بره با قانون جدید تصمیم میگیرن.قانون جدید کسری بهش تعلق نمیگیره.
نظر خودش هم همینه ولی هیچکس نمیدونه چطور باید اولویتاشو تغییر بده.سنجش هم گفته که بهشون ربط ندارهحداکثر کسری از سال قبل شده 9 ماه!!! ..نمیدونم..راهی نیست.امیر کبیر اینقدر مهم نیست که یک سال و نیم بخواد خدمت کنه. همون دانشگاه با ورودی بهمن بهتره.(یا حداقل من بودم اینکارو میکردم ) بعد اون یک سال و نیم بدست اومده رو استفاده درست میکردم .
ممنون الان برای الکترونیک کدوم دانشگاه قطبه و کدوم گرایشش از همه بهتره
ممنون الان برای الکترونیک کدوم دانشگاه قطبه و کدوم گرایشش از همه بهتره
منم همین درخواست رو از با تجربه ها دارم. لطفا تجربیات خودتون رو در اختیار ما هم بگذارید. راستی کسی میدونه برای ترم اول ارشد قدرت-سیستم بهتره چه درسهایی و چند واحد برداشته بشه؟ ممنون.از دوستانی که سال های قبل وارد کارشناسی ارشد شدن لطف کنید تجربیاتتون رو در اختیار ما صفری ها قرار بدین.خیلی ممنون
پیش نیازی دروس توی ارشد چطوریه؟....من که هرچی سرچ کردم چیزی نبود که بگه کدوم درس پیشنیاز چیه...
سلام دوست عزیر فایل زیر برای ارشد قدرت دانشگاه اصفهانه فکر کنکم زیاد بادانشگاه های دیگه فرقی نداره .تو فایل زیر سرفصل های دروس و پیش نیاز هر درس تو جدول امده امیدوارم مفید باشه . درضمن لینک مصاحبه شما رو دنبال کردم مفید بود اما تو مصاحبه هیچ از منابعتون و روش مطالعه ی هردرس حرفی نزید دلیلی داره ؟ اگه امکان داره کمی برامون از منابع و مطالعه هر درس که داشتید بگید تا استفاده کنیم ممنونمپیش نیازی دروس توی ارشد چطوریه؟....من که هرچی سرچ کردم چیزی نبود که بگه کدوم درس پیشنیاز چیه...
بجز این دو تا دانشگاه ، واسه الکترونیک بقیه دانشگاهها به چه ترتیب هستن؟نیمه هادی تهران به خاطر استادها و آزمایشگاهی که داره خیلی معروفتره ولی واسه آنالوگ و دیجیتال معمولا همه اول شریف رو میزنن.
بهتر بودن که سلیقهایه ولی معمولا اول آنالوگ پر میشه بعد به فاصله کمتری دیجیتال و به فاصله خیلی بیشتری نیمههادی
سلام دوست عزیر فایل زیر برای ارشد قدرت دانشگاه اصفهانه فکر کنکم زیاد بادانشگاه های دیگه فرقی نداره .تو فایل زیر سرفصل های دروس و پیش نیاز هر درس تو جدول امده امیدوارم مفید باشه . درضمن لینک مصاحبه شما رو دنبال کردم مفید بود اما تو مصاحبه هیچ از منابعتون و روش مطالعه ی هردرس حرفی نزید دلیلی داره ؟ اگه امکان داره کمی برامون از منابع و مطالعه هر درس که داشتید بگید تا استفاده کنیم ممنونم
http://s5.picofile.com/file/8138751818/MScSystem.pdf.html
سلام بهتون میل زدم لطف می کنید ...اونجا واسه یه مولف بود نمیشد منابع گفت....اگه منابع خواستی ایمیل بزن بت بگم...