رئیس سازمان بازرسی کل کشور، از فساد صدمیلیاردتومانی یک فرد در حوزه وزارت نفت خبر داد.
ناصر سراج در جمع خبرنگاران در پاسخ به سؤال «مهر» در مورد یک فساد جدید در کشور گفت:
«فردی هست که همانند بابک زنجانی، صدمیلیاردتومان از وزارت نفت پول گرفته است که از طریق تلفن با یکی از مدیران سازمان بازرسی در ارتباط است
و توانستهایم از طریق خانههای بسیار شیک و خودروهای آخرینسیستم، ۶۰ میلیاردتومان آن را با هماهنگی خود فرد که به کانادا گریخته است،
برگردانیم». رئیس سازمان بازرسی کل کشور با بیان اینکه فرد مذکور به کانادا پناهنده شده، گفت:
«نمیتوانم شیوه کشف را بیان کنم اما یکی از مدیرانکل ما به شکل تلفنی با این فرد در تماس است».
منبع بورس نیوز
دوستان من یه سوال دارم چطور میشه یه دکل دزدیده بشه یعنی دکل رو از جا دراورند بعد حملش کردند بردند؟؟؟؟ این سوال ذهنم درگیر کرده
امان از طرز نگارش، اهمال، و بی سوادی خبرنگارها و خبرپراکنها! (منظور شما نیستیدا؛ بخونید متوجه می شید کیا رو می گم)
ـ دو سه سال پیش یکی شناورهای شرکت مهندسی و ساخت تأسیاست دریایی ایران در راه حمل لوله دچار بدی آب و هوا شد و واژگون شده و همه لوله هایی که در حال حمل بود در خلیج فارس غرق شد. یادمه که اکثر خبرگزاریها در کنار خبر، عکس یک کشتی کروز (شبیه به تایتانیک) رو گذاشته بودن که در حال غرق شدن بود!!! من نمی دونم وقتی که عکس از حادثه نداری، چرا باید عکس بی ربط بذاری؟!! شناورهای حمل لوله برای چنین مسیرهایی معمولاً Flat Top Barge هستند؛ بعدش هم شرکت مهندسی و ساخت تأسیسات دریایی ایران اصلاً کشتی کروز نداره؛ اگه داشت هم هیچ خری تو اون شرکت پیدا نمی شد که اون رو برای همچین کاری استفاده کنه.
-
همون خبر با یک عکس بی ربط دیگه
-
خبر در مورد غرق شدن بخشی از لوله های فاز 19 پارس جنوبی باز هم با عکس بی ربط
-
خبر در مورد بازیابی همون لوله های غرق شده فاز 19 پارس جنوبی باز هم با عکس بی ربط این عکس ظاهراً از داخل Work Bridge شناور لوله گذار C-Master گرفته شده؛ بخشی از جرثقیل شناور با رنگ زرد دیده می شه. شناور در نزدیکی یک Jack-up Rig وایستاده.
-
خبر در مورد نصب سکوی فاز 19 پارس جنوبی با عکس بی ربط
- جالب اینجاست که من خودم بارها به همین کسانی که خبر می نویسن اطلاعات درست دادم، اما اونها باز هم اطلاعات غلط رو چاپ کردن. به عنوان نمونه برای پروژه RSPPM هند همیشه یک عکس بی ربط رو چاپ می کنن که عملیات Shore Pull رو نشون می ده؛ در صورتی که ما در پروژه RSPPM اصلاً Shore Pull نداشتیم!!! ما حداقل 10000 تا عکس از اون پروژه داریم؛ چرا باید همیشه یک عکس بی ربط رو با خبرهای مربوط با اون پروژه چاپ کنن؟!!! جواب: چون توی اون عکس یه خری بین هندیها هست که از رابطین پراکنش خبر هست و باید عکسش چاپ بشه؛ این شخص توی پروژه RSPPM هیچ عکسی نداره.
- عجیبه!!! یه خبر در مورد یک سانحه در عسلویه با عکس و فیلم مرتبط هم پیدا کردم؛
خودتون ببینید.
حالا اینها رو واسه چی گفتم؟ واسه اینکه من هم موقعی که اون خبر مربوط به سکو رو خوندم مثل شما فکر کردم. بعدها که رفتم اون شرکت و پرسیدم، فهمیدم که اون یه دکل حفاری بوده؛ دکل حفاری معمولاً به یک نقطه حمل می شه و بعد از اینکه کارش تموم شد از اونجا به نطقه دیگه ای منتقل می شه. این دکل هم اصلاً به ایران حمل نشده. جالب تر از اینها اینه که من فهمیدم که این اتفاق یک بار نیفتاده؛ در مجموع 23 تا دکل یا سکو بوده و تنها خبر مربوط به یکی از اونها در رسانه ها پخش شده (این رو از من نشنیده بگیرید، لطفاً).