سلامسلام.من عنوان پروژم رنگ امیزی گراف با استفاده از الگوریتم ژنتیک تو متلب
اگه میشه کمک کنید و بهم بگین از کجا باید شروع کنم من از متلب هیچی بلد نیستم اصلا نمیدونم باید از کجا شروع کنم ممنون میشم کمک کنید
دوست عزیز الگوریتم ژنتیک خیلی سرعتش پایینه به نظرم می تونید از الگوریتم های دیگه تکاملی استفاده کنید که خیلی هم بهترن
سلام
این فایل ها رو یه نگاه بنداز شاید کمکت کنه. فایل ها درباره متلب هست
البته تو اینترنت مطالب در این حوزه بسیاره
سایت کدپروجکت رو هم یه نگاه بندازین حتما
جای دیگه آپلود کنید ادرسو اینجا بذاریدمن فایل آموزش متلب دارما اما متاسفانه نمیدونم چه جور باید برات بذارم
یعنی گزینه attach file ندیدم
سلامسلام، از مدیر تالار میخوام رمز فایلی که آپلود کرده رو لطفا بذاره.
ممنون
سلامسلام چرا تو این سایت همش درمورد الگوریتم ژنتیک هست موضوع پایان نامه من بهینه سازی الگوریتم زنبور عسل و کاربردهای آن هست کسی میتونه به دادم برسه؟
اینجا یه فایل پاورپوینت 93 صفحهای در مورد الگوریتم ABC هست. شما اگه کارشناسی باشید (که احتمالاً هستید) باید یه 50 و اگه ارشد باشید هم حداقل 70 80 صفحه کل پایان نامهتون باشه، برای همین به نظرم نمیتونید از سایتهای فارسی چیز به درد بخور پیدا کنید. در واقع ممکنه جسته گریخته چند تا مطلب 7-8 صفحهای پیدا کنید ولی انسجام ندارند و نمیتونید همینطوری دنبال هم بچینید.سلام چرا تو این سایت همش درمورد الگوریتم ژنتیک هست موضوع پایان نامه من بهینه سازی الگوریتم زنبور عسل و کاربردهای آن هست کسی میتونه به دادم برسه؟
سلام
این فایل ها رو یه نگاه بنداز شاید کمکت کنه. فایل ها درباره متلب هست
البته تو اینترنت مطالب در این حوزه بسیاره
سایت کدپروجکت رو هم یه نگاه بندازین حتما
سلامسلام
از دوستان عزیز، کسی میدونه برای تحلیل حساسیت در الگوریتم ژنتیک ، چه چیزهایی رو باید تغییر داد؟؟
حیاتیه
با تشکر از شمااپلیکیشن الگوریتم ژنتیک باینری در فضای جستجوی پیوسته دارای 2 ایراد است.
یکی از آنها صخره های هامینگ مرتبط با رشته های مخصوصی است که در ان انتقال به یک راه حل همسایه به تغییر تعداد زیادی از بیت ها نیاز دارد.
Thread starter | عنوان | تالار | پاسخ ها | تاریخ |
---|---|---|---|---|
A | تعیین حداکثر تعداد تکرار الگوریتم ژنتیک | هوش مصنوعی | 0 | |
S | هیبرید شبکه عصبی - الگوریتم ژنتیک | هوش مصنوعی | 1 | |
N | الگوریتم ژنتیک چندهدفه برای خوشه بندی | هوش مصنوعی | 0 | |
J | مشکل در درک الگوریتم ژنتیک | هوش مصنوعی | 1 | |
H | اشتراک مقالات با موضوع الگوریتم ژنتیک | هوش مصنوعی | 0 |