در فولدری گه آرتلانتیس 5 رو نصب کردی یه فایل اجرایی هست به اسم media converter اونو باز کن متریالهای دانلود شده رو توش باز کن و convert رو بزنمهندس جون چطوری کانورتشون کنم با چی ؟
در فولدری گه آرتلانتیس 5 رو نصب کردی یه فایل اجرایی هست به اسم media converter اونو باز کن متریالهای دانلود شده رو توش باز کن و convert رو بزن
C:\Users\Public\Documents\Abventسلامم مهندس.
یه سوال:
متریال هایی که تو آرتلانتیس میسازیم و سیو میکنیم یه جایی،کجا میرن؟یعنی چجوری میشه زشون استفاده کرد؟ورژن آرتم 5 هستش.
C:\Users\Public\Documents\Abvent
عکس لحظه ای که داری متریال رو میسازی (قبل از سیو) برام بزار.تو خود برنامه جز اون متریال هایی که میبینمشون نمیاد؟
salam chetori mishe render nama az karam to artlantis begiram? dorbin bayad parallel bashe?
سلاممم.
بله.
ولی ممکنه همه چیو سفید ببینید.باید تمام اجزا رو تو نمایش دوربین بیارید.متوجه نشدید بگید عکس بزارم.
سلاممممم.
وقتی نوع پارالل رو انتخاب مکینید تو اون قسمتی که با کادر قرمز نشون دادم باید تمام تیک ها زده شده باشه.تو کادر سفید هم که میشه نماهای مختلف و یا سایت پلان رو دید.
مشاهده پیوست 219034
من داخلی کارن کردم با این نرم افزار ولی مثلا میتونید اون نور مخفی رو رو مدل کنید تو آرشی کد بعد به همون جسم تو آرتلانتیس neon glass بدید.
سلا میشه خواهش کنم بگین چطور میتونم آبجکتایی که تو آرتلانتیس هست رو در رندرم بیارم؟؟؟
??? تو آرتلانتیس رندر کارتونی در نمیاد.چیکار کنیم؟ رندر ارت لانتیس مثل مکس قوی باشه وطبیعی دربیاد نه کار تونی !
Thread starter | عنوان | تالار | پاسخ ها | تاریخ |
---|---|---|---|---|
|
اموزش های مربوط به:ARCHICAD(فیلم,کتاب,سایت) | ArchiCAD | 27 | |
![]() |
تاپیک رفع اشکال پروژه های تمرینی | ArchiCAD | 2 | |
|
رفع اشکال مربوط به:ARCHICAD | ArchiCAD | 469 |