امید.غم.زندگی.لبخند.انرژی مثبت

sajjad_mke

عضو جدید
بسم الله الرحمن الرحیم
سلام به همه.
هر جا می روم غم هست ونا امیدی.آخه می گویند غم ، غم می آورد ماشا الله ان هم داخل جامعه ی ما .همه ی خواننده های امروزی بر خلاف خواننده های سنتی و قدیمی همه شکست عشقی خوردن، بی وفایی دیدن و... کلاً شادی و امید کم به چشم میاد در ترانه های که ارائه میکنند.اخبار دل گرم کننده کمتر می شنویم وشرایط خوبی برای ما جوان ها نیست(بیکاری و درامد کم).انگار درجامعه دارن نا امیدی ،غم ، حس پوچی ،بی مصرفی را تبلیغ می کنند. حالا با این همه مشکلات و موانع اگر زانوی غم بغل بگیریم و نا امید باشیم بجای جنگیدن زندگی رو برای خودمان و اطرافیان مشکل می کنیم(عصبی ،کلافه).و میدان را به کسانی که باعث بوجود آمدن مشکلات شدن خالی میکنیم و ما با داشتن لیاقت ، دانش ، تعهد و غیره شکست می خوریم وآن رو قبول می کنیم و در اخر ترک میدان.
1-همه ی کارها مون با نام خدا شروع می کنیم.و با توکل بر خدا و امید می جنگیم.یادمان باشد اول هر کاری و جمله ای ، انشاالله فراموش نشود ودر هرکاری رضایت خدا را در نظر بگیریم.(کسانی که اسلام قبول ندارند. وجدان و انسانیت مد نظر قرار بدهند.)
2-همیشه بخندیم ،لبخند روی لب داشته باشیم،شاد باشیم و غم دنیا را به دل راه ندهیم.
زندگی جاریست.شوخ طبع باشیم .(با لودگی اشتباه نشود)
و این هم تقدیم به شما
از رود جاری تر ، از کوه محکم تر ، از سختی فولاد حتی مصمم تر
ما زندگیمونو با عشق می سازیم.نه کم می آوریم و نه رنگ می بازیم.
دیروز را باید دید.فردا را باید ساخت.
من یاد می گیرم دنیا رو باید ساخت.
از خواب پا می شوم ، خورشید می تابد ، بیدار می مانم دنیا اگر خوابه
کی گفته این دنیا جای منازع نیست ،بجنگ و تجربه کن شکست فاجعه نیست.
لطفا امیدوار باشید وامید بدهید نا امیدی وتجربه ی شکست به اندازه ی کافی موجود می باشد.
تجربه ات را به همراه امید به من بده.
در این صفحه امید بنویسید و ناله نکنید.
]

Ice Dream

عضو جدید
کاربر ممتاز
به احترام خواسته تون حرفی از اینهمه عاملی که این شرایطو تشدید می کنه نمی زنم
و خب من تجربه ی امیدوارانه ای یادم نمیاد واسه همین این شعرو می نویسم::D

بسان رود
که در نشیب دره سر به سنگ می زند رونده باش
امید هیچ معجزی زمرده نیست
زنده باش

بانو امین

مدیر تالار اسلام و قرآن
عضو کادر مدیریت
مدیر تالار
کاربر ممتاز
سختی میگذرد و چون میگذرد غمی نیست...

sajjad_mke

عضو جدید
ممنونم.تا دلت بخوادغم داریم.
همیشه ساختن سختر ازویران کردن هست

دختر بهاری

کاربر بیش فعال
کاربر ممتاز
زندگی باید کرد...
گاه با یک گل سرخ
گاه با یک دل تنگ
گاه باید رویید در پس این باران
گاه باید خندید بر غمی بی پایان...

sepideh rohami

عضو جدید
بسم الله الرحمن الرحیم
سلام به همه.
هر جا می روم غم هست ونا امیدی.آخه می گویند غم ، غم می آورد ماشا الله ان هم داخل جامعه ی ما .همه ی خواننده های امروزی بر خلاف خواننده های سنتی و قدیمی همه شکست عشقی خوردن، بی وفایی دیدن و... کلاً شادی و امید کم به چشم میاد در ترانه های که ارائه میکنند.اخبار دل گرم کننده کمتر می شنویم وشرایط خوبی برای ما جوان ها نیست(بیکاری و درامد کم).انگار درجامعه دارن نا امیدی ،غم ، حس پوچی ،بی مصرفی را تبلیغ می کنند. حالا با این همه مشکلات و موانع اگر زانوی غم بغل بگیریم و نا امید باشیم بجای جنگیدن زندگی رو برای خودمان و اطرافیان مشکل می کنیم(عصبی ،کلافه).و میدان را به کسانی که باعث بوجود آمدن مشکلات شدن خالی میکنیم و ما با داشتن لیاقت ، دانش ، تعهد و غیره شکست می خوریم وآن رو قبول می کنیم و در اخر ترک میدان.
1-همه ی کارها مون با نام خدا شروع می کنیم.و با توکل بر خدا و امید می جنگیم.یادمان باشد اول هر کاری و جمله ای ، انشاالله فراموش نشود ودر هرکاری رضایت خدا را در نظر بگیریم.(کسانی که اسلام قبول ندارند. وجدان و انسانیت مد نظر قرار بدهند.)
2-همیشه بخندیم ،لبخند روی لب داشته باشیم،شاد باشیم و غم دنیا را به دل راه ندهیم.
زندگی جاریست.شوخ طبع باشیم .(با لودگی اشتباه نشود)
و این هم تقدیم به شما
از رود جاری تر ، از کوه محکم تر ، از سختی فولاد حتی مصمم تر
ما زندگیمونو با عشق می سازیم.نه کم می آوریم و نه رنگ می بازیم.
دیروز را باید دید.فردا را باید ساخت.
من یاد می گیرم دنیا رو باید ساخت.
از خواب پا می شوم ، خورشید می تابد ، بیدار می مانم دنیا اگر خوابه
کی گفته این دنیا جای منازع نیست ،بجنگ و تجربه کن شکست فاجعه نیست.
لطفا امیدوار باشید وامید بدهید نا امیدی وتجربه ی شکست به اندازه ی کافی موجود می باشد.
تجربه ات را به همراه امید به من بده.
در این صفحه امید بنویسید و ناله نکنید.
]
هر چی هم غم و غصه ها زیاد باشن یادمون باشه خدایی هست که به همه این ناراحتی ها پایان میده و لبخند رو به بنده اش هدیه میده.. ان شاالله...

hantey1212

عضو جدید
خوشهالم وقتی غصه دارم یکی زودتر از همه شروع میکنه به دلداریم اونم داداشمه...

بانوی باران

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
ممنون استارتر.................

من که کلآ امید دارم ............چون خدا رو دارم ...........و او بهترین امید نا امیدانه........

و چند نکته باید همیشه مد نظر باشه: اول : توکل بخدا ........دوم : امید........سوم : خودباوری......

و تجربه م: امیدی هست چون خدایی هست

مریدا

عضو جدید
کاربر ممتاز
غم ها و مشکلات همیشه هستن آدمهای بی معرفت ونامردم همیشه هستن شکست هایی هم وجود داره
سخته ولی اگر از ته دل ایمان داشته باشیم که خدای مهربون تو فکر ماست و دوستمون داره حتی اگر چیزهایی که گفتم حل هم نشه دیگه برای ما اهمیتی نداره چون دیگه به دنیا و متعلقاتش جدی فکر نمیکنیم
واونا اونقدر اهمیت پیدا نمیکنن که حل بشه یا نشه و روزی میرسه که اونا اصلا وجود ندارن
فقط میفهمیم ما یه مسافریم و اینکه خودمون قلبمون و احساسمون به عنوان یه انسان چطور بوده
در واقع معنی زندگی رو فراتر از چیزهای پوچ و کوچک دنیایی میبینیم و به اون معنی اصلی میرسیم و اینجاست که آرامش پیدا میکنیم

saba27

کاربر بیش فعال
کاربر ممتاز
غم ها و مشکلات همیشه هستن آدمهای بی معرفت ونامردم همیشه هستن شکست هایی هم وجود داره
سخته ولی اگر از ته دل ایمان داشته باشیم که خدای مهربون تو فکر ماست و دوستمون داره حتی اگر چیزهایی که گفتم حل هم نشه دیگه برای ما اهمیتی نداره چون دیگه به دنیا و متعلقاتش جدی فکر نمیکنیم
واونا اونقدر اهمیت پیدا نمیکنن که حل بشه یا نشه و روزی میرسه که اونا اصلا وجود ندارن
فقط میفهمیم ما یه مسافریم و اینکه خودمون قلبمون و احساسمون به عنوان یه انسان چطور بوده
در واقع معنی زندگی رو فراتر از چیزهای پوچ و کوچک دنیایی میبینیم و به اون معنی اصلی میرسیم و اینجاست که آرامش پیدا میکنیم
کاملا باهات موافقم عزيزم چون پس از یه دوره نا امیدی و تلخی. با امید و ایمانی که به خدا داشتم به مرحله ای رسیدم که الان فوق العاده عالیم و به آرامشی که میخواستم رسیدم

sajjad_mke

عضو جدید
ممنون از همه
به قول يكي از بچه ها كه ميگفت زمين گرده معنيش اينه كه هروقت به پايان رسيدي تازه نقطه ي شروع شما شروع شده

بالا