sajjad_mke
عضو جدید
بسم الله الرحمن الرحیم
سلام به همه.
هر جا می روم غم هست ونا امیدی.آخه می گویند غم ، غم می آورد ماشا الله ان هم داخل جامعه ی ما .همه ی خواننده های امروزی بر خلاف خواننده های سنتی و قدیمی همه شکست عشقی خوردن، بی وفایی دیدن و... کلاً شادی و امید کم به چشم میاد در ترانه های که ارائه میکنند.اخبار دل گرم کننده کمتر می شنویم وشرایط خوبی برای ما جوان ها نیست(بیکاری و درامد کم).انگار درجامعه دارن نا امیدی ،غم ، حس پوچی ،بی مصرفی را تبلیغ می کنند. حالا با این همه مشکلات و موانع اگر زانوی غم بغل بگیریم و نا امید باشیم بجای جنگیدن زندگی رو برای خودمان و اطرافیان مشکل می کنیم(عصبی ،کلافه).و میدان را به کسانی که باعث بوجود آمدن مشکلات شدن خالی میکنیم و ما با داشتن لیاقت ، دانش ، تعهد و غیره شکست می خوریم وآن رو قبول می کنیم و در اخر ترک میدان.
1-همه ی کارها مون با نام خدا شروع می کنیم.و با توکل بر خدا و امید می جنگیم.یادمان باشد اول هر کاری و جمله ای ، انشاالله فراموش نشود ودر هرکاری رضایت خدا را در نظر بگیریم.(کسانی که اسلام قبول ندارند. وجدان و انسانیت مد نظر قرار بدهند.)
2-همیشه بخندیم ،لبخند روی لب داشته باشیم،شاد باشیم و غم دنیا را به دل راه ندهیم.
زندگی جاریست.شوخ طبع باشیم .(با لودگی اشتباه نشود)
و این هم تقدیم به شما
از رود جاری تر ، از کوه محکم تر ، از سختی فولاد حتی مصمم تر
ما زندگیمونو با عشق می سازیم.نه کم می آوریم و نه رنگ می بازیم.
دیروز را باید دید.فردا را باید ساخت.
من یاد می گیرم دنیا رو باید ساخت.
از خواب پا می شوم ، خورشید می تابد ، بیدار می مانم دنیا اگر خوابه
کی گفته این دنیا جای منازع نیست ،بجنگ و تجربه کن شکست فاجعه نیست.
لطفا امیدوار باشید وامید بدهید نا امیدی وتجربه ی شکست به اندازه ی کافی موجود می باشد.ما زندگیمونو با عشق می سازیم.نه کم می آوریم و نه رنگ می بازیم.
دیروز را باید دید.فردا را باید ساخت.
من یاد می گیرم دنیا رو باید ساخت.
از خواب پا می شوم ، خورشید می تابد ، بیدار می مانم دنیا اگر خوابه
کی گفته این دنیا جای منازع نیست ،بجنگ و تجربه کن شکست فاجعه نیست.
تجربه ات را به همراه امید به من بده.
در این صفحه امید بنویسید و ناله نکنید.
]