۱ قاشق غذاخوری شیر
پودر کاکائو به مقدار کافی
شما در صورتی که پنیر ماسکارپونه نداشتید همونطور که قبلا توضیح دادم میتونید از پنیرخامه ای استفاده کنید با مخلوطی کمی از شیر یا خامه و یه مقدار پودر شکر .
خوب اول از همه پنیر ماسکارپونه رو با اون یه قاشق شیر هم میزنیم .
در صورتی که از پنیر خامه ای استفاده میکنید در این مرحله پنیر خامه ای رو با چند قاشق خامه یا شیر و پودر
قند قاطی میکنیم .
زرده تخم مرغ رو توی ظرف میشکنیم و شکرو وانیل رو بهش اضافه میکنیم و میزاریم رو قابلمه پر آبی که رو اجاق گاز گذاشتیم تا با بخار آب یه مقدار پخته بشه و همزمان هم میزنیم به مدت ۱۰ دقیقه تا زمانی که به رنگ کرم در بیاد و کشدار بشه یه مقدار. مواظب باشید که سطح ته قابلمه با آب تماس نداشته باشه در واقع باید با گرمای بخار آب این زرده آماده بشه .
حالا پنیرمون رو اضافه میکنیم به زرده تخم مرغ و هم میزنیم تا یک دست بشه
نسکافه رو با آب گرم حل میکنیم.
خب حالا بیسکویت لیدی فینگرها ،که
اگه نداشتید میتونید از کیک اسفنجی استفاده کنید.
حالا این لیدی فینگرهارو یه کوچولو تو نسکافه میزاریم تا نرم بشه یعنی تا
میزاریم باید سریع برداریم چون اگه زیاد بزاریم بمونه همه آب نسکافه رو جذب میکنه .
اگه از کیک اسفنجی استفاده میکنید میتونید کیک رو به هر مدلی که دوست دارد یا هر مدلی که قالبتونه برش بدید و تو آب نسکافه بزارید تا نسکافه یه مقدار جذب کیک اسفنجی بشه .
لیدی فینگرهارو تو قالب میچینیم.
اگه قالب کمر بندی دارید که هیچ، وگرنه می تونید تو قالبتون و اطرافشو ورق آلمینیوم یا پلاستیک بزارید طوری که از سطح قالب هم بالاتر بیاد و لیدی فینگرهارو بچینید و موقع سرو به راحتی از قالب جدا کنید.
روی لیدی فینگرها مخلوط پنیر و زرده تخم مرغی که درست کردیم رو میریزیم .
روش پودر کاکائو رو با الک میپاشیم .
رویه کاکائو خامه ای رو که قبلا با کمی پودر شکر و وانیل هم زدیم رو میزاریم .
و باز رویه خامه لیدی فینگرهایی که کمی تو نسکافه گذاشتیم تا نرم بشه رو میزاریم .
وسپس مخلوط پنیر و زرده تخم مرغ .
و در نهایت هم پودر کاکائو رو میپاشیم و میزاریم تو یخچال واسه چندین ساعت .
اگه واسه مهمانی میخواهید تدارک ببینید از شب قبل یعنی ۲۴ ساعت قبل این دسر رو آماده کنید و بزارید تو یخچال .
بعد از این که از تو قالب در آوردیم اطرافشو لیدی فینگر واسه تزیین میزاریم و یا میتونید هر طوری که دوست دارد تزیین کنید .
فقط یادتون باشه اصالت این دسر رو حفظ کنید و موقع تزیین از هر تزیینی مثل فوندانت و یا انواع کرمها استفاده نکنید .
امیدوارم که خوشتون بیاد