اگه بحای من بودین همسر خودتون رو....

وضعیت
موضوع بسته شده است.

root

عضو جدید
دلت چی می خواد؟؟؟؟؟؟ اصلا به کسی دل بستی؟
ایرانی و فرنگیش خیلی فرقی نمی کنه، مهم اون کسی که دلت باهاشه و با معیارات بخونه البته لزومی هم نداره 100 درصد با ایده آل تو مچ باشه چون به نظر من یه همچین چیزی محاله! واسه من اخلاق و رفتار اجتماعی مناسب مهمه پس دنبال کسی میگردم که این ویژگی رو حتما داشته باشه و بعد چیزای دیگه....

بستگی داره شما چه جور آدمی باشی؟ اینجا 100درصد مشخصات تشون به من می خوره
پس تردیدت واسه انتخاب برای چیه؟

ram_call17

عضو جدید
ايراني خارجي نداره كه
خب باهاس ببيني بهت ميخوره يا نه
فرهنگي بيشتر منظورمه
حالا تو خود ايرانم فرهنگاي مختلفي هس
كلا گرفتي ما رو ها!

software_eng

عضو جدید
کاربر ممتاز
ايراني خارجي نداره كه
خب باهاس ببيني بهت ميخوره يا نه
فرهنگي بيشتر منظورمه
حالا تو خود ايرانم فرهنگاي مختلفي هس
كلا گرفتي ما رو ها!

خارجی ها یه کمی که نه خیلی بیشتر از یه کمی از ما بهتر و علمی تر پرورش پیدا میکنن منظورم کل ایرانی هاست و به خاطر همین در زندگی مشترک هم موفق ترن

alen.petrosiyan

عضو جدید
خب حالا شما چجور آدمی هستی؟ بگو تا من بگم شبیه هستیم یا نه؟ در ضمن بالاخره یه فرم کلی دارن دیگه اونو بگو...
غیرتی هستند ولی به سبک خودشون
مثلا اگه یک دختری ازدواج کرده باشه دوست پسر قدیم خانم رو هم به خانه اش دعوت می کنند یا حتی مرد بههش اجازه می ده که مثلا تا فلان جابرسونتش
ساده اند ولی کاری پر فعالیت و از بیکاری متنفرند
به محیط زیست شون خیلی اهمیت می دن
سگ پرستن طوری که اگه بچه دار نشن می رن سگ می گیرند و اسم بچه آدم روش می زارند

alen.petrosiyan

عضو جدید
دلت چی می خواد؟؟؟؟؟؟ اصلا به کسی دل بستی؟
ایرانی و فرنگیش خیلی فرقی نمی کنه، مهم اون کسی که دلت باهاشه و با معیارات بخونه البته لزومی هم نداره 100 درصد با ایده آل تو مچ باشه چون به نظر من یه همچین چیزی محاله! واسه من اخلاق و رفتار اجتماعی مناسب مهمه پس دنبال کسی میگردم که این ویژگی رو حتما داشته باشه و بعد چیزای دیگه....

پس تردیدت واسه انتخاب برای چیه؟

این رو گفتم این جا جاش نیست که بگم چون سایت ف...ر میشه یا اینکه یک اخطار به من میدن

gol banoo

عضو جدید
بستگی به علاقه و دیدگاه و فرهنگ شما و دختر خانمی که می خواید داره نمیشه بگیم حتما ایرانی یا کاندایی

tifoid

عضو جدید
ایرانی یا خارجی نداره. امیرآقا گفتن داشتن تو فامیل اینجوری ازدواج کردن حالا مشکل دارن .ماهم داشتیم خیلیم الان لی لی و مجنونن. فقط این مهمه که بتونن همدیگرو توی همه ی مسائل پشتیبانی کنن..

IR IRAN

عضو جدید
نمیشه به طور کلی بیان کرد ایرانی یا خارجی چون تو ایرانم 1000 نو فرهنگ و اخلاق و .. داریم اونجا هم همینطور

بستگی به علاقه و دوست داشتن و تفاهم داشتن داره به اینکه چقدر دوسش داری و چقدر دوست داره

malo0osak

کاربر بیش فعال
کاربر ممتاز
ایرانی چون چون حداقل میدونم تو کشور خودم به دنیا اومده حالا هرجای دنیا هم باشه ایرانیش رو انتخاب میکنم

sami1984

عضو جدید
کاربر ممتاز
اگه بجای من بودین همسر خودتون رو از بین دختر های کشوری که ساکن هستین انتخاب می کردین یا ایرانی می گرفتین؟
خب معلومه دخترهای موبلوند و چشم آبی خارجی.مهریه 2000 سکه هم دیگه لازم نیست.:biggrin::D:smile::);)
این مسئله را هم در نظر بگیر اگه قصد زندگی در یک منطقه را داری برای اینکه در آن منطقه جا بیفتی و از از نظر فرهنگی کمتر به مشکل بربخوری داشتن یک همسر بومی خیلی به شما کمک می کنه.اگه با یک دختر ایرانی ازدواج کنی احتمالا دچار خودت و فرزندات در آینده دچار تضاد فرهنگی خواهی شد.

آوای علم

مدیر تالار مشاوره
مدیر تالار
کاربران گرامی که در تاپیک های مشاوره نظر میدن خوبه توجه داشته باشیم

زندگی دیگران شوخی نیست....واقعا از روی منطق وحساب نظر بدیم

متاسفانه بعضی افراد این نوع تاپیک ها را شوخی میگیرند واین تالا ربا تالار ازاد وزنگ تفرحی یکی میدانند

اگرنظر میدیم دلسوزانه وخود را جای ان فرد ببینیم

ممنون از شرکت همه دوستان
http://www.iran-eng.../images/smilies/icon_gol.gif​

alen.petrosiyan

عضو جدید
خب معلومه دخترهای موبلوند و چشم آبی خارجی.مهریه 2000 سکه هم دیگه لازم نیست.:biggrin::D:smile::);)
این مسئله را هم در نظر بگیر اگه قصد زندگی در یک منطقه را داری برای اینکه در آن منطقه جا بیفتی و از از نظر فرهنگی کمتر به مشکل بربخوری داشتن یک همسر بومی خیلی به شما کمک می کنه.اگه با یک دختر ایرانی ازدواج کنی احتمالا دچار خودت و فرزندات در آینده دچار تضاد فرهنگی خواهی شد.

ببخشید من متولد این جام بزرگ شده این کشورم

آوای علم

مدیر تالار مشاوره
مدیر تالار
من دیگه پیر شدم ا زبس گفتم قواننین رعایت کنید:D

لطفا از پست ها ی اسپم در تاپیک ها ی مشاوره ای خود داری کنید

انگار باید دست به کا ربشم یک چند تا اخطار بدم:D

آرانوس

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
خارجی ها یه کمی که نه خیلی بیشتر از یه کمی از ما بهتر و علمی تر پرورش پیدا میکنن منظورم کل ایرانی هاست و به خاطر همین در زندگی مشترک هم موفق ترن
شما چطور به این نتیجه رسید اونم اینکه دارین اینو به همه ایرانیا نسبت میدین به یه جمعیت 70میلیونی:surprised::surprised::surprised:

آرانوس

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
" زن، كانون پر نور خانواده، مركز مهر، نماينده ي عشق، نمايانگر پاكي، نمونه ي محبت و دوستي و چشمه ي بخشش است.
اقبال لاهوري "

به نظر من اگه بشه توی دخترای ایرانی اون کسیو که با معیارات میخونه پیدا کنی خیلی بهتره به شخصه ترجیح میدم فرزندم از نژادایرانی باشه:surprised:
اما این یه طرف قضیه ست و همه جا خوب و بد هست ممکنه یه دختر کانادایی همه معیارای مورد نظرت رو داشته باشه که اون وقت قضیه فرق میکنه.
ولی در شرایط برابر دختر ایراینی به نظرم تو اولویته :smile:
نمیدونم چقد به جفت روحی اعتقاد داری؟ :que::surprised:

آخرین ویرایش:

آرانوس

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز

خب راس میگه چرا الکی ادای آدمای عصبانی رو درمیاری ؟!
منظورت کیه که راست میگه:surprised:
اگه دوستمون هست که خوب معلومه چون بدون هیچ منطق و معیاری، خیلی کلی یه نسبت رو به یه جمعیت 70میلیونی نسبت دادن. این دیگه نیاز به گفتن نداره همهمون میدونیم که ایرانیا چه اونایی که داخل کشورن چه اونایی که موفقیتای بزرگی در خارج کشور داشتن مثال نقض بزرگی برای ایشون هست.
ضمن اینکه این:surprised::surprised: یعنی تعجب:surprised::surprised:
عصبانیت یعنی این:mad:

ساز دهني

اخراجی موقت
" زن، كانون پر نور خانواده، مركز مهر، نماينده ي عشق، نمايانگر پاكي، نمونه ي محبت و دوستي و چشمه ي بخشش است.
اقبال لاهوري "

به نظر من اگه بشه توی دخترای ایرانی اون کسیو که با معیارات میخونه پیدا کنی خیلی بهتره به شخصه ترجیح میدم فرزندم از نژادایرانی باشه:D اما این یه طرف قضیه ست و همه جا خوب و بد هست ممکنه یه دختر کانادایی همه معیارای مورد نظرت رو داشته باشه که اون وقت قضیه فرق میکنه.
ولی در شرایط برابر دختر ایراینی به نظرم تو اولویته :smile:
نمیدونم چقد به جفت روحی اعتقاد داری؟ :que::surprised:
شرایط برابر که صددر صد دختر ایرونی رو میگیریم ولی کو دختری که معیارای مارو داشته باشه ؟!

ساز دهني

اخراجی موقت
منظورت کیه که راست میگه:surprised:
اگه دوستمون هست که خوب معلومه چون بدون هیچ منطق و معیاری، خیلی کلی یه نسبت رو به یه جمعیت 70میلیونی نسبت دادن. این دیگه نیاز به گفتن نداره همهمون میدونیم که ایرانیا چه اونایی که داخل کشورن چه اونایی که موفقیتای بزرگی در خارج کشور داشتن مثال نقض بزرگی برای ایشون هست.
ضمن اینکه این:surprised::surprised: یعنی تعجب:surprised::surprised:
عصبانیت یعنی این:mad:
چقدر خوب که من از تو چیز یاد میگیرم , دمت مرسی

arezo.d

عضو جدید
از اين موارد تو خانواده زياد داشتيم و هر كدوم كه قصد ازدواج كردن داشتن به ايران مي آيند و ازدواج مي كردن و زندگي موفق و خوبي رو داشتن.

وضعیت
موضوع بسته شده است.