زن دووووشواری
اخراجی موقت
به نظرم بعضی پسرا 10 سالم بفرسنشون اجباری کمشووونه ننه .....
سلام
همانطور که ميدانيد در بسياري از کشورهاي جهان خدمت نظام وظيفه
به اين شکل که در ايران است وجود ندارد و در بسياري از کشورها خدمت
اجباری نظام وظيفه سالهاست که منسوخ شده است وسرباز گيري حرفه اي با مزاياي
عالي مرسوم است. در بسياري از کشورها اين خدمت اختياريست و در ديگر کشورها
هم که اجباري مي باشد اين خدمت 2 الي 3 ماه ان هم براي اموزش اوليه دفاع مي باشد ولي در کشور
ما نزديک به دو سال اين خدمت طول مي کشد که در دنيا يک رکورد مي باشد و از نيروي جوانان بدون دستمزد بهره کشي مي شود .خيلي از جوانان اروپايي که در کشور خود از بهترين امکانات برخوردارند سربازي نمي روند ولي ما بخاطر امکاناتي که نداشته ايم بايد 2سال دين خود به را ادعا کنيم تا مرد شويم!!!؟؟؟؟
ما جوانان ايران به قانون نابرابر و اجباري سربازي که حق طبيعي ما و تنها سرمايه ما که عمر ما
مي باشد را از ما ميگيرد و کلمه نظام سربازي را نوع بزک شده کلمه برده اري ميدانيم وبه
ان اعتراض داريم .
جانا سخن از زبان ما میگوییسلام
همانطور که ميدانيد در بسياري از کشورهاي جهان خدمت نظام وظيفه
به اين شکل که در ايران است وجود ندارد و در بسياري از کشورها خدمت
اجباری نظام وظيفه سالهاست که منسوخ شده است وسرباز گيري حرفه اي با مزاياي
عالي مرسوم است. در بسياري از کشورها اين خدمت اختياريست و در ديگر کشورها
هم که اجباري مي باشد اين خدمت 2 الي 3 ماه ان هم براي اموزش اوليه دفاع مي باشد ولي در کشور
ما نزديک به دو سال اين خدمت طول مي کشد که در دنيا يک رکورد مي باشد و از نيروي جوانان بدون دستمزد بهره کشي مي شود .خيلي از جوانان اروپايي که در کشور خود از بهترين امکانات برخوردارند سربازي نمي روند ولي ما بخاطر امکاناتي که نداشته ايم بايد 2سال دين خود به را ادعا کنيم تا مرد شويم!!!؟؟؟؟
ما جوانان ايران به قانون نابرابر و اجباري سربازي که حق طبيعي ما و تنها سرمايه ما که عمر ما
مي باشد را از ما ميگيرد و کلمه نظام سربازي را نوع بزک شده کلمه برده اري ميدانيم وبه
ان اعتراض داريم .
بدین وسیله از همه اسکلان و غیر اسکلان عالم که فکر میکنند سربازی خوبه دعوت میکنم در قبال پرداخت مبلغی ناچیز به جای من برن خدمت کنن.
اگر میشه، بنده حاضرم برم! چقد بهم پول میدی؟ نمیدونم چطوری میخوان بفهمن که من جای جنابعالی رفتم! ولی اگر اونجا شناسنامه مناسنامه نمیخوان و اگر اموزشی و خدمتتون محل مرزی و بد افتاده است، بنده حاضرم برم!
من نیز هییییییییییییییچ گونه اعتراضی ندارم...............
ای بابا حالا یه سربازی میخاین بریناااااااااااا.............برید بزرگ بشید بیاید شاید بهتون زن دادن......انگیزه از این بالاتر؟؟؟؟؟؟؟؟؟شوخی کردم داداشیا ناراحت نشین.....
ولی فک میکنی 2سال خییییییییلی زیاده براشون ! اون چن ماهه آموزشیشم از همه سختتره ! دلم برا دادااش خودم خیییییییلی میسوزه ک چن سال دیگه باید بره سربازی ! کاش میفروختن یا یکم کمش میکردن حداقل ! پسرای مردم گناه دارن بااااا ........
تازه ميخوان بيشترش كنن
24 ماه فيكس
جدی میگین !
فک کن چقــــــــــــد بد میشه هااااااا !!!!
خودم يكي از افرادي هستم ك اسير اين قانون شده
یا خدمت نرفتی یا یه جای مسخره مثل سپاه خدمت کردی که اینقدر بلبل زبونی میکنی.اگر میشه، بنده حاضرم برم! چقد بهم پول میدی؟ نمیدونم چطوری میخوان بفهمن که من جای جنابعالی رفتم! ولی اگر اونجا شناسنامه مناسنامه نمیخوان و اگر اموزشی و خدمتتون محل مرزی و بد افتاده است، بنده حاضرم برم!
یا خدمت نرفتی یا یه جای مسخره مثل سپاه خدمت کردی که اینقدر بلبل زبونی میکنی.
اهان.حالا هرکی ندونه تو جاسوسان قراره ملت خدمت بکنن!
اگر میدونستی اون بدبختایی که لب مرزای ابی و خشکی خدمت میکنن چی میکشن ، اینجور خوشحال نبودی.
عزیزم، اون ادما جایی خدمت میکنن و جهنمشونه که من توش زندگی میکنم! ....
یکیش همین کنار تو یکساعتیش ما هستش.... اب نداره.... هفتهای یه بار یه تانکر براشون میبرن!
برق نداره و ژنراتور داره و نمیتونن همیشه روشن نیگرش دارن! ....
خانم ها برن سربازی خیلی فیلم میشهخداییش من اعتراض دارم
چرا خانوما رو نمیذارن برن؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
مگه چیه؟
شانس نداریا، 1 وقت منتقل میشی اشپزخونه لشگراولا که خانوما وقتی برن سربازی دیگه که نباید اینارو انجام بدن اونجا
دوما من خودم هروقت جشن باشه ارایش میکنم چون پوستم خراب میشه
من سربازی میخوام
شوخی بودش ولی بعضی ها خوب هستناولا که خانوما وقتی برن سربازی دیگه که نباید اینارو انجام بدن اونجا
دوما من خودم هروقت جشن باشه ارایش میکنم چون پوستم خراب میشه
من سربازی میخوام
چی چرا؟مممنون
خداییش چرا؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟