اوووووووووووووو چه عجب bkkای بابا... ای بابا....
من کم عصبانی میشم....ولی اگه هم عصبانی بشم دیگه با کسی حرف نمیزنم....کسی هم جرآت نداره باهام حرف بزنه.... فقط دوست دارم تنها باشم ....یا راه میرم یا دراز میکشم....
در بعضی از مواقع هم موبایل میزنم زمین ....![]()
اوووووووووووووو چه عجب bkk
اين گوشيتو يكم مراقب باش
ما همیشه به یاد دوستان عزیز از جمله شریف گل هم هستیم...
یه کمی کم سعادتیم دیر به دیر میرسم خدمتتون...
والا من تا به حال چند بار گوشی رو محکم زدم زمین ولی چیزیش نشد....
------------------------------------------------------------------------------------------------
عصبانیت بده ، زشته....
فکر کنم هر کی گوشیه نوکیا داشته باشه وقتی عصبانی بشه اولین چیزی که به نظرش می رسه اینه که گوشیش رو پرت کنهلابد گوشیت نوکیاس! منم هر چی این گوشی نوکیای مدل عهد بوقمو این طرف و اون طرف پرت میکنم چیزیش نمیشه!![]()
زورت به من رسیده ؟میزنم نیما رو به سیخ میزارمش روی اتیش ..بهش نگاه میکنم
حال شما خوبهزورت به من رسیده ؟
به به ! به به !
مخ تو زده زده شده هست .بله
به به ! ( حرکت دست رو دیگه خودت شبیه سازی کن ! )
راستی من اینقدر جیگرم که میخوای منو بزنی سر سیخ ؟![]()
یه چیزی میگیرم پرت میکنم طرف دیوارتاپيكو دارين منحرف ميكنين .. من اگه خيلي خيلي عصباني بشم گريه م ميگيره
تو دوست دخترتو نصفه نیمه داریمیرم زن چهارم میگیرم![]()
خیلی جالبه داشتم این تاپیک رو میخوندم که مامانم با چشمانی نگران اومد تو اتاقم خیلی یواش یواش طوری که سکته نکنم گفت :بابام تی شرت آبی رنگش رو انداخته توی ماشین لباسشویی که داشته لباسای من رو می شسته و بلوز سرخابی رنگم به گلهای آبی رنگ مزین شده. شما بگین الان داد و قال راه بندازم یا بخندم؟؟؟؟؟؟اگه یکم عصبانی بشم مثله وحشیا میشم و داد و قال راه میندازماما اگه خیلی عصبانی بشم قاه قاه میخندم طوری که طرف گیج میشه که من چمه؟
دقیقا اینجوری میخندم.
خیلی جالبه داشتم این تاپیک رو میخوندم که مامانم با چشمانی نگران اومد تو اتاقم خیلی یواش یواش طوری که سکته نکنم گفت :بابام تی شرت آبی رنگش رو انداخته توی ماشین لباسشویی که داشته لباسای من رو می شسته و بلوز سرخابی رنگم به گلهای آبی رنگ مزین شده. شما بگین الان داد و قال راه بندازم یا بخندم؟؟؟؟؟؟![]()