اگه یه پاک کن داشتی چی رو توی دنیا پاک میکردی باهاش؟

ayja

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
با پاکن فقط میشه نوشته های مدادی رو پاک کرد.منم از خودکار استفاده میکنم.

نازنین فاطیما

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
یه چندنفررو ازصحنه ی روزگار به راحتی پاکش میکردم الان باید یه کوشولو به زحمت بیافتم:w42::child:

*محیا*

کاربر فعال مهندسی کشاورزی ,
کاربر ممتاز
تمام بدی های روی زمین رو پاک می کردم

ayja

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
من این بخش زنگ تفریح رو پاک میکردم که کاربران ، عمر گران فدرشان را بیخودی اینجا تلف نکنند و بجای آن از بخش های علمی و آموزشی سایت کسب علم و معرفت و دانایی کنند.

*محیا*

کاربر فعال مهندسی کشاورزی ,
کاربر ممتاز
من این بخش زنگ تفریح رو پاک میکردم که کاربران ، عمر گران فدرشان را بیخودی اینجا تلف نکنند و بجای آن از بخش های علمی و آموزشی سایت کسب علم و معرفت و دانایی کنند.
ولی تفریح هم نیازه
تازه این یه تفریح سالمه

کلبه تنهایی من

کاربر بیش فعال
کاربر ممتاز
جمع کن بابا
خدا روزیتو جای دیگه بده
این مسخره بازی که راه انداختی رو جمع کن ،اگه اینها بیکاریه ،خودت که از همه علاف تری که همش توسایت بی این چرتی انلاین هستی ،والا
عزیز من خوشت نمیاد نیا سایت ،جای تورو که تنگ نکرده که ،هرکس دوست داره میاد ،نداره نمیاد

تو همه تاپیکها میایی اظهار نظر میکنی که چی بشه ،افرین به تو که انقدر باسوادی ،خدا روزیتو جای دیگه بده
این نشون میده شما یه مشکل روح وروانی دارید که الکی تو تاپیکها بی مورد اظهار نظر میکنید ،به نظرم یه دکتر روانپزشک شمارو میبینه عالی میشه

ALIREZA.F.1988

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز

باریکلا
چقدر تو خوبی

بالا