منم اين داشته هاي شما رو دارم
اونم زيادتا
ولي فكر كردم اين تاپيك مربوط به شادي هاي جامعست
جامعه ايراني
جامعه مسلمان ايراني
من اشتباه كردم
من اعتراف ميكنم
سرشار از انرژي
من خود زندگيم
ولي من تنها نيستم
اصلا مگه روحیه ای دیگه باقی می مونه....................
خرد میشی با بیکاری............
دقیقا همه حرفهاتون درسته....................
می دونین برای استخدام رفتگر در خرم آباد چند تا فوق لیسانس و دکترا اسم نوشتن؟![]()
http://www.forbes.com/2011/01/19/no...ss-washington-world-happiest-countries_2.html
مهندس جان لینکها رو دادم .......گفتم اگر زبان انگلیسی بلدین متوجه میشین اگر نه خواهشا ذهن کسی رو خراب نکنین
http://www.forbes.com/2010/07/14/world-happiest-countries-lifestyle-realestate-gallup-table.html
گند اوضاع خرم آباد تا بالا بالاها کشیده ...یه تکون اساسی امسال میخوره شاید یه مسکن باشه ولی منسکن قوی هست ...اصلا مگه روحیه ای دیگه باقی می مونه....................
می دونین برای استخدام رفتگر در خرم آباد چند تا فوق لیسانس و دکترا اسم نوشتن؟![]()
چند تا؟! بیچاره مردم شریف شهر من!اصلا مگه روحیه ای دیگه باقی می مونه....................
تکون اساسی میخوره؟! یعنی چطور؟!گند اوضاع خرم آباد تا بالا بالاها کشیده ...یه تکون اساسی امسال میخوره شاید یه مسکن باشه ولی منسکن قوی هست ...
نیروی جوونیم اعتماد به نفسم تلاشم واسه زندگی کردن به بهترین شکلداشته های من؟نیروی جوونیم اعتماد به نفسم تلاشم واسه زندگی کردن به بهترین شکل خانوادم دوستان و تمام کسایی که دوستم دارن
اینم کامل ترین آمار
در سال 2010
اونایی که چشمشونو میبندن باز کنن
http://www.forbes.com/2011/01/19/no...ss-washington-world-happiest-countries_2.html
جدول کامل کشورها ............. از این باب
ایران رتبه 81 جهان
http://www.forbes.com/2010/07/14/world-happiest-countries-lifestyle-realestate-gallup-table.html
مهندس جانمثل اینکه متوجه عرایض بنده نشدید.من میگم این نظر سنجی از کدوم یک از اقشار صورت گرفته؟؟!!
این قضیه خیلی مهمه.
مثلا وقتی میخوان ببینند جوونای ما چقدر به ولایت فقیه اعتقاد دارند میرند تو نماز جمعه میپرسند که نتیجش میشه مثلا 90٪.
ویا اینکه چند درصد مردم نماز میخونند میرن تو یه مسجد میپرسند میشه 90٪.
من بنظرم اگه این قضیه رو تو همین سایت انجام بدند دقیق تره .چون اون نظر سنجی معلوم نیست از کیا سوال شده!!!
مهندس عزیز احسنتمن نمیدونم چرا شما هی اصرار داری که نظر همه رو عوض کنی.شما آمار اصلی رو از همین سایت بگیری بهتره.
آماری که دادین از صحت داشتنش نمیشه صحبت کرد چون معلوم نیست چطوری و از کیا نظر سنجی انجام داده!!!
تازه خیلی از نظر سنجی ها هست که ایران رو جزو رده های خیلی بد قرار داده ولی بازم میگم اینا زیاد نمیشه بهشون اطمینان کرد دوست عزیز
مهندس جان
از شما این نوع نگاه دیگه خیلی بعیده
آمار جهانی رو از کجا میگیرن .............. عجیبه آمارهای رو هوای ما از امارهای جهانی ارزش و قربش بیشتر شده !!!!!!!!!
گفتید در کل بگم در کل جواب میدمببینید دوست عزیز من .منابع زیادی تو این زمینه ها مطمئنا وجود داره.
بازم میگم برای من مهمه که بدونم از کدوم یک از اقشار مردم سوال شده و اینکه رتبه خیلی از کشورا عجیب غریبه!!!
دوما من دوست ندارم که وارد سیاست بشم .ولی خب متاسفانه اگه بیاد داشته باشید دولت ما وقتی که یک موسسه نظر سنجی آماری که میگرفت به مزاج دولت خوش نمیومد میگفتند این موسسه اسرائیلیه و از اسرائیل پول گرفته و ازین حرفا.!!!
در ضمن اینطور باشه موسسه های معتبر زیادی وجود داشتند و نظرسنجیشونم گرفتند که اکثرا برای دولت خوب نبود ولی خوب از طرف دولت متهم شدند به گرفتن پول و ازین حرفا.
در کل اینو به من جواب بدید که آیا شما نظر مردم خودمون براتون مهمه یا نظر یک موسسه که معلوم نیست این نظر سنجیرو از کجا در آورده؟؟!!!
ببین دوست عزیز تابحال نظر سنجی های زیادی در مورد کشور ما گرفته شده و نظرات زیادی هم داده شده در مورد کشورمون که اکثرشونم منفی بوده( حالا اون قضیه روزنامه اسرائیلی یکی از 100 موردش شاید باشه).البته اونشم خدا میدونه که نظر سنجیش از اسرائیل باشه.چون بازم میگم دولت ما دولت انتقاد پذیری نیست.و بعد از شنیدن چیزایی که بضررش هستش سریعا انگ امریکایی و اسرائیلی و مزدور رو میزنه.!!!گفتید در کل بگم در کل جواب میدم
اولا اون نظرسنجی که شخص رییس جمهور فرمودن وربوط به اسرایئله اون موقع خودم رفتم دیدم مال هاآرتض اسرائیل بود
عزیز من بحث نظرسنجی جهانی خیلی فرق داره ....... نظرسنجی جهانی تحت حمایت زیرسازمانهای سازمان ملل است
مثل بانک جهانی که پیشنهاد میکنم آمارهاشو در قبال ایران حتما ببینید و بازم دروغگویی بدخواهان ایران رو نظاره گر باشید
اما در مورد نظر مردم ......اینکه بخواید به من بگید مردم همینایی هستن که تو فضای نت هستن ......به هیچ عنوان برام قابل قبول نیست ...... شما میگی فلان شخص اگه کار داشته باشه شاد هست ....... ولی من اشخاصی رو دیدم که با شنیدن نوحه شاد میشن ....... شاید تعجب کنید ...... شادی که سبب آرامش روحشون میشه و خداییش پسر بسیار گلیه ......من که خیلی قبولش دارم ......با اینکه الآن از بسیج ........سیاسی نشه . دی
دوباره مردم شهر تا شهر ، شهر با روستا شادیهاشون فرق داره
و به همین خاطر میگم هیچ آماری نمیتونه در این زمینه حقیقت رو بگه مثل اقتصاد نیست که برای همه چنتا شاخص یکسانی داشته باشه ........ مثلا یکیش در مورد واردات غیرنفتیو تولیدات ناخالصی
بحثهای سیاسی رو میزارم کنارببین دوست عزیز تابحال نظر سنجی های زیادی در مورد کشور ما گرفته شده و نظرات زیادی هم داده شده در مورد کشورمون که اکثرشونم منفی بوده( حالا اون قضیه روزنامه اسرائیلی یکی از 100 موردش شاید باشه).البته اونشم خدا میدونه که نظر سنجیش از اسرائیل باشه.چون بازم میگم دولت ما دولت انتقاد پذیری نیست.و بعد از شنیدن چیزایی که بضررش هستش سریعا انگ امریکایی و اسرائیلی و مزدور رو میزنه.!!!
یک نمونش بحث 2 بیماری که تو بیابون رهاشون کرده بودند.جالبه وزیر بهداشت میگفت کار کسایی هست که میخوان دولتو خراب کنند .در حالی که دادستان میگفت قضیه کاملا صحت داره و چند نفر رو تو این رابطه دستگیر کردیم.البته خانم وزیر بازم حرف حساب تو کتشون نرفت که نرفت!!!!
قبول کنید دولت ما اصلا تو کار انتقاد پذیری نیست و این کارو بکنی 1000تا برچسب بهت میچسبونند.!!!
من آدمی نیستم که الکی بهانه بیارم.
شما ادعا دارید که مردم ما شادند ولی من میگم نه .چون دلیل دارم و کاری هم به نظر سنجی ندارم.در ضمن بعضی از مردم عادت دارند الکی خوش باشند.اینکه یک فرد با شنیدن نوحه شاد میشه که نمیتونه دلیل درستی بر این ادعا باشه دوست عزیز.از شما بعیده که اینارو بگید!!!
الان شما به وضعیت اقتصادی مردم نگاه بکنید متوجه به شاد بودن یا نبودنشون میشید.
قبل از قضیه یارانه ها قیمت ها چطور بود و بعدش قیمت ها چطور شد.
بعد از قضیه یارانه ها قیمت گاز که حدود حداقل 5 برابر شد(امسالم که قرار 20٪ گرون بشه).قیمت برق هم همینطور.قیمت بنزین که نگم بهتره.قیمت گاز 10 برابر شد.نون لواش که 20 تومان نبود الان شده 125
سنگک که 100 بود شده 500 الی 700 و هزاران صعود قیمت دیگه!!!!!!
اما این همه افزایش وحشتناک قیمت هارو بادادن 40 هزار تومان میخوان جبران بکنند!!!
من طرفدار افرادی مثل خاتمی و.. نیستم ولی تو زمان ریاستشون بدترین ناسزاها و تهمت هارو زدند که چرا مثلا 150 تومان شد 100 تومان.!!!!!البته خیلی بی انصاف بودند!!!
ولی الان گیر دادند به دانشگاه آزاد که چرا هر سال هزینش میره بالا و میخوان اصلاحش بکنند.
یک مثل هست که میگه به جای اینکه به فکر پارو کردن برف جلوی خانه دیگران باشی به فکر پارو کردن برف جلوی خونه خودت باش!!!
هزینه های مسکن هم حرفی نزنم سنگینتره!!!!
شما چه بخوای و چه نخوای باید قبول کنی که شرایط اقتصادی خیلی برای مردم ما مهم هستش.چون بدون اون زندگی ممکن نیست!!!!
حالا من نمیدونم که چرا از من اشکال میگیرید که اگه فردی کار داشته باشه شاد هست.!!!خوب رابطه مستقیمی با این قضیه داره دوست عزیز.کسی که کار نداشته باشه منبع درامد نداره و نیازهای خودش و بدتر از این نیاز عزیزانشو نمیتونه تامیت کنه که این بنظرم فاجعه هستش!!!
اینم کامل ترین آمار
در سال 2010
ایران رتبه 81 جهان
حقیقت رو ببینیدشاید مردم ایران اونطور که من فکر میکنم خوشحال نباشن ............ ولی این دلیل نمیشه یک دروغ بزرگ رو به مردم القا کنیم
آمار جهانی اینیه که من لینک براتون گذاشتم ................... اصلا هم خوشحال نیستم که 81 جهان هستیم
![]()
بحثهای سیاسی رو میزارم کنار
در مورد یارانه ها ........شما فکر میکنی همه قبضشوون مثلا اومده بالای 200 !!!!!!!
نه اینطوری نبوده ........ خانواده ای میشناسم تحت پوشش کمیته امداد که 30 تومن اومده ......7 نفر هستن و الآن خدا رو شکر با اجرای این طرح وضعشون بهتر شده ......انشاالله بهتر هم میشه
قانون هدفمند کردن رایانه ها بسیار قانون بزرگیس
در کشوری مثل سوئیس و سوئد اگه اشتباه نکنم در حال اجراس
فقط فرقی که در ایرانه .......متاسفانه تحت ندانمکاریهای دولتهای قبلی و به امروز و فردا کشیدن این قانون سبب شد که ضربتی عمل کنن و قطعا خب نسل فعلی یه سختی باید متحمل شن ...... البته امیدواریم مجلس راهکاری پیداک نه
مسئله بعد مثلا در مورد بنزین .......اینو بهتون بگم .....درسته آمار مسافر امسال بیش از پارسال بود ولی اگه دقیق بشیم خیلی شهرها افت داشته و بزرگترین دلیلش نبود زیر ساخت هست
از یک شخص بزرگی فهمیدم ........ وقتی مسافرت کم بشه چهار برابر جامعه افسرده تر میشه ......که مسئله مربوط به آزاد کردن قیمت بنزین ...... در عین اینکه مفیده میتونه ضررهای بزرگی به جامعه بزنه ..... که برای جلوگیریش باید راهکار ارائه بشه
متاسفانه زیر ساخت اون ..... که افزایش وسایل حمل و نقل عمومیس کامل ایجاد نشده ..... شاید با راه اندازی مونوریلها خیلی مسائل حل بشه ....... باید دید
من هیچگاه نگفتم همه مردم ایران شادن .......... گفتم شک نکنید بالای 50 درصد شادن
اون عده که شاد نیستن خب میتونه به خودشون برگرده یک مقدارشم تقصیر دولته ...... از جمله بحث خونه ، شغل
که اینا همش مورد اول برمیگرده تشریفات و چشم هم چشمی ....... در گذشته مگه همه خونه داشتن .....ابتدا خونه پدر زندگی میکردن بعد کم کم که وضع خوب میشد با پولشون میزدن به یه زخمی
حالا طرف پول خونه نداره که صاب خونه بشه مجلس عروسی آنچنانی ایجاد میکنه که بیا و ببین
شما میدونید تو همین تهرون چنتا عروسی میلیاردی و یکیشم ده میلیاردی تو سال گذشته ایجاد شد ؟
امیدوارم کامل جواب داده باشم .......شایدم چیزی جا مونده باشه که شک نکنید از عمد نبوده و بپرسین پاسخگو هستم
اینم کامل ترین آمار
در سال 2010
ایران رتبه 81 جهان
شاید مردم ایران اونطور که من فکر میکنم خوشحال نباشن ............ ولی این دلیل نمیشه یک دروغ بزرگ رو به مردم القا کنیم
آمار جهانی اینیه که من لینک براتون گذاشتم ................... اصلا هم خوشحال نیستم که 81 جهان هستیم
![]()
بنا نداشتم به شما جواب بدم ....... چون میدونم فایده ای ندارهبابا همش این آمار درازو نذار صفحه رو بی ریخت میکنه میشه بگین حقیقت توش چیه ما بی سوادیم کمک میکنی به ما میتونی بگی توش چی رو ثابت کرده ؟؟؟
آقا جان شما که این ها رو قبول نداری باشه ماهم قبول نداریم ولی این نطر سنجی چی لطفا مراجعه کنیدبنا نداشتم به شما جواب بدم ....... چون میدونم فایده ای نداره
وقتی حرف اندیشمند ایرانی شهید مطهری رو این چنین برداشت میکنی و این چنین میگی ........
این آمار دروغگویی دشمنان رو نشون میده ........اولا چون آمار جهانیس آماتر دروغین بی بی سی رو نشون میده
ثانیا عنوان دروغین تاپیک رو .............. موارد دیگه هم نشون میده ......... شاخصها و اینکه نمیشه شاخص واقعی برای شادی قائل بود که در همه کشور همون باشه
با اینکه رو این نظرسنجی هم نمیشه هیچی فهمیدآقا جان شما که این ها رو قبول نداری باشه ماهم قبول نداریم ولی این نطر سنجی چی لطفا مراجعه کنید
http://www.www.www.iran-eng.ir/showthread.php/270224-چقدر-احساس-شاد-بودن-دارید/page2