تو آرامشو خودتو حفظ كن.خاک بر سره سازمان سنجشو اون رئیسشو اون کارمنداشو اون مسئول سایتشو اون همه چیشو همه شونو هر چی آدمه عوضیه ... ببخشید اگه فوش دادم ولی عصابم خورده الانه که لب تاپو پرت کنم تو کوچه
خاک بر سره سازمان سنجشو اون رئیسشو اون کارمنداشو اون مسئول سایتشو اون همه چیشو همه شونو هر چی آدمه عوضیه ... ببخشید اگه فوش دادم ولی عصابم خورده الانه که لب تاپو پرت کنم تو کوچه
مگه قراره بالا بیاد؟؟؟من که دیگه دارم می ترکم از دلهره
چرا این سایت کوفتی بالا نمیاد؟
لطفا جمع نبندید!
ببخشید. عصبی هستم یه خرده
هنوز کارنامتونو ندیدید؟
اما من تونستم برا خودمو دوستامو ببینم ؟( رتبم خیلی خوب نشد )
برم دوباره یه سر به سایت بزنم ببینم چه خبره؟
غمی نیست بابای 12 هم در میاد..بابای 12 هنوز در نیومده !!!
من باید برای یکی از اشناهارو ببینم.
از 8 دستم رو F5 گیر کرده!
نمیشه که نمیشه!
واقعا درکتون میکنم!
همتون رو.
من كه داشتم ميمردم.
ساعت ده و نيم بود بابام اومد پيشم نشست يه ماجراي قديمي رو واسم تعريف كردن. اصلا نفهميدم بيچاره چي گفت. روم نشد بگم بابايي الان حوصله ندارم.
رتبومو ديدم اينقد حول شدم كه درصدام رو يادداشت نكردم. و صفحه رو بستم.حالا دوباره دارم تلاش ميكنم واردش بشم. نميشه كه نميشه.
_____
600 تو شیمی یکم زیاده . . !من انتظار رتبه خوب نداشتم. بعضي بچه ها ميدونن. خيلي خوب خونده بودم و حسابي اماده بودم. اون موقع اصلا نت نميومدم.اما دقيقا همون هفته كنكور شديدا مريض شدم. حالا فكر كنيد قبل كنكور مردم مرور ميكنن من روزي دو بار ميرفتم بيمارستان.بعد كنكورم مستقيم رفتم بيمارستان كه آمپول بزنم.
من معمولا سالي يك يا دو بار بيشتر سرما نمخورم. اما اگه سرما بخورم ديگه شديده و داغونم ميكنه. و اين بار قرعه به هفته كنكور خورد.
با اين وجود استرس داشتم.كه چي ميشه. 600 شدم. كه اصلا خوب نيست.طبق برنامه ريزيم از فردا بايد سلانه سلان هشروع كنم واسه سال ديگه.
حسين تو نميتوني چيزي نگي؟600 تو شیمی یکم زیاده . . !
خدا بت صبر بده . . .!
البته اگه صنعتی نوشیروانی رو قبول داری شاااااااااااااایددددد بتونی قبول شی . . .!