ali1362
عضو جدید
سلام
من دانشجوی ترم2ام خیلی دوس دارم از الان کار کنم به نظرتون چکار کنم که بتونم از الان کار کنم؟
حق با دوستمونه بهترین کاری که الان انجام بدی همون درس خوندنه
سلام
من دانشجوی ترم2ام خیلی دوس دارم از الان کار کنم به نظرتون چکار کنم که بتونم از الان کار کنم؟
در اینکه دوستان میگن درس خوندن بهترین کاره شکی نیست ولی زمانی که بیکاری مثل تابستونا میتونی بری کلاس اتوکد یا کلاسای دیگه-من خودم زمانی که ترم 2 بودم همین کارو کردم خیلی هم عالی بودسلام
------------------------------------------------سلام
راستشو بخواین میخوام یه کسب و کاری راه بندازم منتهی خودم موندم چیکار کنم. از طرفی دوس دارم که مطابق با رشته خودم که عمران هست باشه اما اگه نبود هم مشکلی نیست....... دنبال ایده ام ...... هرکی هرچی به ذهنش میرسه لطفا کمکم کنه
سرمایه اولیه هم حدود 25میلیون که البته با این پول میشه یه حدود 50 60 میلیون چکی خرید کرد.
--------------------------------------یعنی کسی نیست که بشه باهاش یه بحث منطقی و درست کرد ؟؟؟
سلام بچه ها
من دیروز از یکی از بچه ها شنیدم که اگر برای کار در یک شرکت بری باید مدرک نرم افزار اتو کد رو بهشون نشون بدی.
درسته؟
اقا ینی چی؟
شاید یکی بلد باشه اما مدرکشو نداشته باشه؟
سلام بچه ها
من دیروز از یکی از بچه ها شنیدم که اگر برای کار در یک شرکت بری باید مدرک نرم افزار اتو کد رو بهشون نشون بدی.
درسته؟
اقا ینی چی؟
شاید یکی بلد باشه اما مدرکشو نداشته باشه؟
اگر خانوما راضی نمی شن مثلا" خوزستان توسدسازی کارکنن یا ... تقصیر خودشون نیست ، اشکال از جوی که جامعه و آقایون ساختن. اگر در عصر پست مدرنیسم آقایون ایرانی به درجه ای ازفرهنگ می رسیدند که یک خانوم مهندس عمران رو بپذیرند ، قطعا" تمام پروژه های اجرایی الان دست خانوم ها بود. گناه ما چیه که طرزفکر آقایون هنوز تو قرون وسطی دست وپا می زنه وهیچ قصد بیرون اومدن هم نداره...
با تمام این تواصیف من حاضرم این جاهایی که ذکرشد کارکنم.
خوبه ما آقایون هم بیاییم توی کارشما ها دخالت کنیم؟؟؟؟ آخه عمران برای خانوما اصلا مناسب نیست اکثرا کار با شرایط سخته! شما الان راضی هستین که برین اما بعد از 2 سال میبینین که روحا و جسما آسیب دیدیداگر خانوما راضی نمی شن مثلا" خوزستان توسدسازی کارکنن یا ... تقصیر خودشون نیست ، اشکال از جوی که جامعه و آقایون ساختن. اگر در عصر پست مدرنیسم آقایون ایرانی به درجه ای ازفرهنگ می رسیدند که یک خانوم مهندس عمران رو بپذیرند ، قطعا" تمام پروژه های اجرایی الان دست خانوم ها بود. گناه ما چیه که طرزفکر آقایون هنوز تو قرون وسطی دست وپا می زنه وهیچ قصد بیرون اومدن هم نداره...
با تمام این تواصیف من حاضرم این جاهایی که ذکرشد کارکنم.
تا این حد هم اینجوری نیستا !کار هست ولی نه واسه ما
برای استخدامی کارخانه سیمان
که بچه ها رفتن چیزای جالبی دیدن:
سه تیغ با آستین کوتاه اومده بود--> رد شد
اسم فرمانده پایگاه بسیج دانشگاه را بلد نبود--> رد شد
مسئول نمایندگی رهبر تو دانشگاه رو بلد نبود--> رد
موردی نداشت بسیجی نبود 11000 تا سوال اجق وجق پرسیدند تا یکیشو اشتباه گفت--> رد شد
با یه پرونده سنگین و پر از فعالی بسیجی اومد و سلام فلانی هم رسوند--> استخدام شد
با یه برگه معرفی نامه از فلان مسئول بسیج به همراه رسوندن سلام فلانی--> استخدام
تمامی این کارا را در کمال پررویی جلوی بقیه داوطلبها انجام میدادند
نتیجه به جای اینکه 4 سال درس بخونید 4 سال تلپ شید تو بسیج بخور و بخواب بعدشم سلام فلانیم به فلانی برسونید همچی درست میشه.
سلام دوستان
من تازه فارغ التحصیل شدم و تقریبا از بازار کار چیزی نمیدونم
دوران دانشجویی سعی کردم نرم افزار های مفید رو یکم یاد بگریرم و الان ETABS ، SAFE، Auto desk civil 3d ، رو دست و پا شکسته بلدم ، می خوام ببینم برای شرکتا بلد بودن چه چیزایی مهمه ، من رو چی وقت بزارمو درست حسابی یاد بگیرم بهتره؟ داشتن مدرک هم مهمه؟ آخه من از این آدمایی نیستم که واسه یاد گرفتن هرچیزی برم کلاس، معمولا خودم با کتابو انجام پروژه و به مشکل خوردن و حل مشکل و اینا یاد میگیرم .
خودم خیلی دوست دارم XSteel یاد بگیرم ، به نظرتون فایده داره یا وقت تلف کردنه؟
سلام مهندس عزیزسلام
من یه مهندس نمای عمرانم دارای کارت پایان خدمت و سابقه یک سال بیکاری ! راستش دوران دانشگاه رابطه خوبی با این رشته نداشتم و توی این یک سال در عین حال که دنبال کار عمرانی بودم به فکر ادامه تحصصیل تو یه رشته دیگه یا شغل آزاد بودم ولی الان فقظ میخوام تو رشته خودم کار کنم یاادامه تحصیل بدم از بحث بیکاری در کشورمون .پارتی بازی و...بگزریم ومنطقی به قضیه نگاه کنیم بعضی ها هم تخصص تو رشتشون ندارن منم یکی از اونا . با توجه به وسعت حوزه فعالیتهای عمرانی و عدم تجربه وسابقه کار و... از شما دوستان کار بلد راهنمایی و مشورت میخوام که از کجا وچه جوری شروع کنم و یه سوال اینکه این دوره هایی که بعضی موسسات برگزار میکنند مثل خانه عمران معتبرند و میتونند مفید و مثمر به ثمر باشند. تشکر