مهندس راهنمایی کن !!! احیانا مال قسمت حلاجی نیست؟با سلام خدمت همه دوستان
برای ساده تر شدن یک عکس دیگه میذارم
مهندس راهنمایی کن !!! احیانا مال قسمت حلاجی نیست؟
گمان میکنم غلطک با روکش پین کاردینگ باشد!
سینی مشبک که زیر ماشین کارد قرار داره و اشغالهایی که میریزه زیر این سینی
سلام
برای اطلاعات بیشتر در مورد این نوع از شانه میتوانید به لینک زیر رجوع نمایید:
http://en.staedtler-uhl.de/document.php?nav_id=CAT_63&subcat_id=CAT_74&subsubcat_id=CAT_78&subsubsubcat_id=CAT_81&recentcat=CAT_78&back=3&special=0
موفق باشید
با سلام
عملیات شانه را میتوان عملیات تکمیلی برای قسمت کاردینگ به حساب آورد. وقتی که ظرافت و طول الیاف در حد قابل قبول باشد لزوم این مرحله ضروری مینماید تا الیاف با طول کمتر باعث پایین آوردن کیفیت محصول نهایی نشود. ( پنبه ایرانی جزو پنبه های با طول بلند و ظریف محسوب نمیشود ) . این عملیات برای دو سیستم پنبه و پشم دارای تفاوتهایی میباشد.
مزیت شانه ای که دوست خوبمان اشاره کرده اند نسبت به شانه های نسل قبلی کار بر روی ظرافت بیشتر میباشد.
خوشحال میشم بدونم کدام یک از واحدهای ریسندگی از این سیستم استفاده میکنند؟
با سلام
عملیات شانه را میتوان عملیات تکمیلی برای قسمت کاردینگ به حساب آورد. وقتی که ظرافت و طول الیاف در حد قابل قبول باشد لزوم این مرحله ضروری مینماید تا الیاف با طول کمتر باعث پایین آوردن کیفیت محصول نهایی نشود. ( پنبه ایرانی جزو پنبه های با طول بلند و ظریف محسوب نمیشود ) . این عملیات برای دو سیستم پنبه و پشم دارای تفاوتهایی میباشد.
مزیت شانه ای که دوست خوبمان اشاره کرده اند نسبت به شانه های نسل قبلی کار بر روی ظرافت بیشتر میباشد.
خوشحال میشم بدونم کدام یک از واحدهای ریسندگی از این سیستم استفاده میکنند؟
با سلام
شکل زیر مربوط به کدام ماشین آلات میشود؟ آیا نوع دیگری از این تکنولوژی را میشناسید!
مشاهده پیوست 62256
من متوجه شدم چیه
ببخشید من جواب سوال اقای محبتی می خواستم بدم اشتباه شد
مشاهده پیوست 144878لطفا نام این دستگاه رو بگین مهندس
دوست عزیز،قیمت دستگاه بستگی به تعداد چشمه و همچنین سال ساخت و شرکت سازنده داره.معمولاً دستگاههای اپن اندی که مربوط به قبل از 1993 هست رو با تفکیک کردن و فروش تک به تک قطعات اقدام میکنند.برای فروش هم باید با افرادی که تخصصی کار فروش ماشین آلات دست دو رو انجام میدن و با کارخانجات زیادی در ارتباط هستن ،ارتباط داشته باشید تا راحتتر بتونید بفروشید.البته باید بگم که کمتر جائی رو سراغ دارم که روتور BT استفاده کنند.موفق و پیروز باشیدببخشین قربان میشه قیمت این دستگاه روبگین تقریبی هم باشه مشکلی نداره
واینکه کجامیتونم راحتتراینها رو بفروشم اگه یه کم راهنماییم کنین ممنون میشم
درضمن من خودم ساکن اردبیلم
مرسی