سلام دوستان.خسته نباشید.یکم راهنمایی میخواستم
من دانشجوی شیمی کاربردی هستم..یه مدتی هست که تصمیم دارم ارشد مواد بخونم.یا استخراج یا خوردگی و حفاظت.
میخواستم نظرتونو بدونم که اصلا شدنیه؟ مثلا من اصلا از خواص فیزیکی و مکانیکی مواد هیچی نمیدونم. یا از زبان تخصصی مواد
اگر امکان داره راهنمایی کنید..در ضمن قصدم واسه کنکور امسال نیست.
سلام
در دیاگرام سه تایی ، واکنس نهایی رو چطور میشه تشخیص داد؟ (مثلا در سوال دوم سال 90)
]چند روز دیگه کنکور مهندس. الان دیگه دیر واس اینکار برای من. سوال 2 فیزیکی 90 فقط برام جالبه که چطور واکنش نهایی شد پریتکتیک!سلام
کلا تو دیاگرام سه جزئی مهم اینه که شما تشخیص بدین چه واکنشی انجام شده، یوتکتیک یا پریتکتیک یا یوکتوئید یا غیره، وقتی این تشخیص داده بشه میشه فهمید که چه ترکیباتی دخیل هستند، مثلا اگه یوتکتیک باشه مسلما فاز مایع به دو فاز جامد تبدیل شده و این هم به این برمیگرده که آیا نقطه پایانی در داخل مثلث ترکیبات هست یا نه. بهتون شدیدا توصیه میکنم خواص فیزیکی دکتر رزاقیان رو بخونید، مطمئن باشید در زمینه دیاگرام سه جزئی هیچ کتاب و جزوه ای بهتر از این کتاب توضیح نداده.
موفق باشید
سلام لطفا نحوه محاسباتی که تو ارشد بدون ماشین حساب باید انجام بدیم رو یاد بدید مثل به توان رسوندن یه عدد اعشاری به توان اعشاری یا گرفتن exp یا ln از یه عدد
سلام
در کنکور 94 کارشناسی ارشد نظرتون درباره سوالات 17 ، 19 ،30 زبان و 74 ، 82 ،88 مکانیکی چی هست؟
به نظر من در زبان سوال 17 دو میشه ، 19 چهار میشه ، 30 هم یک میشه. 26 هم یک و دو صحیحه.
مکانیکی هم 74 سه ، 82 سه ، 88 دو میشه.
Thread starter | عنوان | تالار | پاسخ ها | تاریخ |
---|---|---|---|---|
بحث و گفتگو در مورد کنکور ارشد 93 | کنکوری ها | 107 | ||
بحث و گفتگو در رابطه با كنكور كارداني به كارشناسي | کنکوری ها | 3 | ||
بحث و تبادل نظر پيرامون گرايش هاي مهندسي مواد در مقطع كارشناسي ارشد | کنکوری ها | 3 |