هر چی نوشتم نظر شخصی بید
سلام
منم سیالاتی ام
استاد ما که هر 13 فصل اینکروپرا رو درس داد هر چی گفتیم استاد شما رو به خدا...
سپهر جان فرض کن از 13 تا دو تا نباشن مگه زیاد فرق می کنه
ولی این نوید رو در مورد ترمو ون وایلن بدم فصل 15 برا ما نیست برا شیمیه
به هر حال سریع بخون وو خلاصه کن بذار برا ماه آخر
فکر کنم اون کارنامه نفر برتری که نشون دادی و 30 و خوردی زده بود داره همین کار رو می کنه
نگران ماندگاری در ذهن و مرور نباش
این فرمول هایی که سفارش می کن (مرور توانی 1روز/ 2/ 4 /8 /16/ 32 / همون فرمول مرور جی 5 هست دیگه می گن برا دروس فرار از این فرمول...) و مرور بر طبق اون منحنی نمی دونم چی و مرور های دیگه... برای ماندگاری دراز مدت است منتها
نکته ای که وقتی می خواستم سیالات رو بخونم و بهش رسیدم:
قرار نیست این اطلاعات در حافظه دراز مدت ما بمونه فقط روز 26 بهمن ساعت 8 تا 11 بعدش بی خیال البته این منافاتی با مفهومی خوندن نداره
خلاصه کنم نظر خودمه:
این چیزها(با اینکه اطلاعت من در این موارد کم نیست) اکثرشون مزخرفه
باز هم می گم هیچ کس نمی تونه منکر مرور بشه از جمله خودم ولی باز یه مثال بزنم:
باکس سیالات رو خوندم و بوسیدمش گذاشتم کنار
/ الان یه مدتی است اصلا دوره نکردم این هفته هم پارسه امتحان دارم ولی خیالی نیست گذاشتم برا بهمن /یه لیوان در نظر بگیر و ماده حل شدنی حالا شکر هر چی(باکس سیالات) رو داخلش حل کن حالا لیوان رو بذار کنار
یه مدت بگذره ته نشین می شه نه؟
خب می تونی یه روز بعدش بیای تکونش بدی به همین ترتیب مثل همون:
مرور توانی 1روز/ 2/ 4 /8 /16/ 32
اما ترفند سیالاتی من اینه:
بی خیال 1روز/ 2/ 4 /8 /16/ 32
(البته شاید این مدت دیمی یه مرور های کردم و کنم)
بهمن می رم لیوان رو بر می دارم و تکونش می دم منتها قبول دارم که بهمن نیروی (زمان) بیشتربی باید صرف بشه ولی حس من میگه همین کار رو بکن اینقدر خودمون درس داریم که 14 تا کتاب؟
حالا بماند بعضی هاشون 1و2 دارن
/ واقعیت اینه که من نمی تونم وقتی دارم برا دو باکس آخر سرمایه گذاری می کنم سراغ سیالات هم برم هرچند مرور زیاد انرژی ذهنی نمی خواد ولی رو اعصابن
واقعیت اینه که من نمی تونم وقتی مقاومت رو هنوز مسلط نشدم سراغ طراخی برم آشفتگی ذهنی می آره برام....
امیدوارم منظور خودم رو رسونده باشم
اینجا یه همدری کنم با بچه های مکانیک 14 تا کتاب !!!باز بیچاره بچه های ساخت و تولید
یا علی