بیایید برنامه هر روز مان را در سایت قرار دهیم و آخر گزارش بدیم چه کار کردیم
سلام به همه بچههاي گل مكانيك
من امسال رتبه 73 تبديل آوردم
چند تا توصيه كلي بهتون ميكنم؛اگر سواليم داشته باشيد در خدمتم
اول اينكه هيچ عجلهاي واسه تموم كردن درسا نداشته باشيد
درسارو تدريجي جولو ببريد،بيشتر از 2هفتهام يه درسو كنار نذاريد
دوم اينكه نيازي نيست حتما همه درسارو بخونيد، فقط روي چيزايي كه ميخونيد كاملا تسلط پيدا كنيد
قبل از اينكه خوندن يه درسو شروع كنيد ميزان اهميت فصلاي مختلفرو از روي تعداد تستايي كه توي سراسري داره مشخص كنيد كه بدونيد رو كدوم فصل بيشتر وقت بذاريد
وقت زياديم واسه استاتيك نذاريد
کسی هست که از حالا شروع کرده باشه بخونه ؟
سلام. خواهش میکنمسلام .ممنون از راهنماييتون .اگه ممكنه من راهنمايي كنيد كه براي ارشد روي كدوم دروس وقت بذارم .كدوم دروس سراغش نرم و دفترچه ها كي مياد .تاريخ آزمون كي هست .
نظر من:
- زبان خارجه :
منبع خاصی نداره باید پایه زبان خودتون قوی باشه... در صورتی که زبانتون خیلی خوبه تستهای زبان را بزنید در غیر این صورت ارزش نداره براشون وقت بذارید
- ریاضی : برای ریاضی حتما جزوات پارسه را تهیه کنید اگر یک دلیل برای اینکه بتوانم از پارسه دفاع کنم وجود داشته باشد، آن یک دلیل جزوات ریاضی پارسه است که واقعا خوب و جامع هستند ( در صورتی که می خواهید از تابستان شروع کنید و وقت کافی دارید توصیه می کنم کتابهای ریاضی پارسه را تهیه کنید که کامل تر از جزوات پارسه هستند این کتابها را در هیچ کتاب فروشی نمی توانید پیدا کنید! فقط دفاتر نمایندگی پارسه آنها را می فروشند)
جزوات پارسه تست ریاضی ندارند برای تست زدن می توانید از کتابهای راهیان ارشد یا کتابهای ریاضی دکتر نیکوکار استفاده کنید
-جامدات:
الف) استاتیک: من جلد اول کتابهای مکانیک راهیان ارشد رو خوندم و راضی هم بودم.
ب) طراحی اجزا: برای این درس هم از کتاب جلد اول مکانیک راهیان ارشد و کتاب طراحی اجزا مدرسان شریف استفاده کردم. به نظرم هر دو تا کتاب کمبودهایی داشتند ولی در کل کتاب مدرسان به نظرم بهتر اومد
ج) مقاومت مصالح : برای مقاومت مصالح توصیه می کنم فقط و فقط و فقط!!! کتاب مقاومت مصالح پوران پژوهش تالیف دکتر حسن نائی رو بخونید این کتاب فوق العاده و خارج از حد توصیف من است! خواندن هر کتاب و جزوه دیگری به جز این کتاب ظلم به خودتان است!
-سیالات:
الف) سیالات 1 و 2 : من کتاب سیالات راهیان ارشد تالیف بهزاد خداکرمی رو پیشنهاد می کنم جزوه نسبتا کامل و خوبی داره و تستهای کنکور رو هم آورده اما این کتاب دو مدل مختلف داره یک مدلش سیالات جامع 2 جلدی است که تستهای کلیه رشته هایی که مکانیک سیالات دارند آورده (مکانیک و شیمی و عمران و...) و حجمش نسبتا زیاده و مدل دیگرش جلد هشتم از مجموعه مکانیک راهیان ارشده که جزوه اش دقیقا همون جزوه نوع دو جلدی کتابه منتها فقط تستهای مکانیک سالهای قبل رو داره و مال بقیه رشته ها رو نیاورده انتخاب با خود شماست اگر وقت زیادی دارید و می خواهید تستهای سیالات سایر رشته ها را هم ببینید کتاب دو جلدی را تهیه کنید در غیر اینصورت کتاب یک جلدی کفایت می کند
ب) ترمودینامیک 1 و 2 و ج) انتقال حرارت: در اینجا دو انتخاب وجود دارد اگر در پارسه شرکت می کنید و جزوات پارسه را دارید برای این دو درس من فکر می کنم جزوات پارسه کفایت می کنند پارسه برای ترمودینامیک و انتقال حرارت جزوات قابل قبولی ارائه کرده است. اما در صورتی که می خواهید کتاب تهیه کنید برای ترمودینامیک و انتقال حرارت من کتابهای راهیان ارشد را پیشنهاد می کنم منتها حجم این کتابها بالاست و فرصت زیادی برای مطالعه می طلبند. در ضمن این کتابها تستهای تمام رشته ها را آورده اند
- دینامیک:
الف) دینامیک و ب) ارتعاشات: برای این دو درس من کتاب دینامیک و ارتعاشات پوران پژوهش تالیف دکتر جباری را پیشنهاد می کنم این کتاب واقعا کتاب جامع و بسیار خوبی است و حتما توصیه می کنم آن را تهیه کنید
ج) دینامیک ماشین : بهترین کتابی که من برای دینامیک ماشین دیدم کتاب پوران پژوهش تالیف دکتر عباس راستگو است که واقعا کتاب بسیار خوب و جامعی است با تهیه این کتاب از سایر منابع برای دینامیک ماشین بی نیاز می شوید
د) کنترل : برای کنترل من کتاب کنترل تالیف آریاز برادرانی از انتشارات آزاده را پیشنهاد می کنم. توضیحات این کتاب فوق العاده و بی نظیر است اما تستهای مکانیک در آن زیاد نیامده است و بیشتر تستهای کنترل مربوط به مهندسی برق آمده که البته تستهای کنترل برق به طور کلی خیلی مشکل تر از تستهای مکانیک هستند و نیز در بعضی از مباحث کنترل در مهندسی برق برای مکانیک سوالی مطرح نمی شود توصیه می کنم در کنار این کتاب تستهای کنترل مکانیک سالهای قبل را نیز داشته باشید (برای این منظور می توانید از کتاب کنترل راهیان ارشد استفاده کنید)
نگار خانوم فراموش کردن درسا یه چیز کاملا طبیعیه، به خاطر حجم بالای درسای مکانیکه، شما اصلا نباید اجازه بدید یه درس بیشتر از یک هفته کنار بمونه، هیچ نیازی هم نیست که درسارو سریع تموم کنید، درس خوندن باید تدریجی باشه، از مهمترین مباحث شروع بشه تا به کم اهمیت ترینا برسهسلام بچه ها...
من جامدات بوده ليسانسم ...واسه كنكوره امسال مي خوام آماده شم.....
ولي اصلا اعتماد به نفس ندارم.....درسا سريع فراموشم مي شه مخصوصا رو فرمولا خيلي مشكل دارم حجمش خيلي بالاس حفظ كردن همه اونا تقريباً غير ممكنه .....شما هم اين مشكلو دارين يا اينكه فقط مشكل منه؟
راستي خبر دارين امسال سنجش كنكوراي آزمايشي گذاشته؟
رتبرو در مقايسه با كنكور سال قبل تو هر آزمون معلوم مي كنه ....3 دوره آزمون ....كسي شركت كرده؟
سلام آقاي احسان... ممنون كه دلگرمي ميدين من يه اخلاق بدي كه دارم اينه كه رو درس خوندن وسواس شديدي دارم بايد اول خودمو اصلاح كنم...نگار خانوم فراموش کردن درسا یه چیز کاملا طبیعیه، به خاطر حجم بالای درسای مکانیکه، شما اصلا نباید اجازه بدید یه درس بیشتر از یک هفته کنار بمونه، هیچ نیازی هم نیست که درسارو سریع تموم کنید، درس خوندن باید تدریجی باشه، از مهمترین مباحث شروع بشه تا به کم اهمیت ترینا برسه
اینارو میگم که اعتماد به نفستون زیاد شه
من دانشگاه آزاد لیسانس گرفتم، معدلم 14.70،یه بارمعادلات افتادم،اصل خوندنم از اواسطه مهر بود، قبل از کنکور فقط سیالات و ترمو رو تونسته بودم کامل بخونم، نمیخاید بگید که اوضاغتون از من بدتره؟
اگر بخواید و در کنار این خواستن درست درس بخونید و تلاش کنید حتما به نتیجه دلخواهتون میرسید
خودتونو با در نظر گرفتن تواناییهاتونن باور داشته باشد، کنور ارشد سادهتر از اونیه که تصورش رو میکنید
ممنونسلام آقاي احسان... ممنون كه دلگرمي ميدين من يه اخلاق بدي كه دارم اينه كه رو درس خوندن وسواس شديدي دارم بايد اول خودمو اصلاح كنم...
تبريك ميگم كه قبول شدين رتبتون 80 شد؟
ميشه درصدايي رو كه زدين بگين بهم؟
من ليسانسمو گيلان بودم دوس دارم براي فوق مجبور نشم بازم سختيه شهرستان بودنو تحمل كنم..واسه همين تلاشمو ميكنم اگه خدابخواد اينبار تهران قبول شم ...ممنون ميشم راهنماييم كنيد ...
سلام آقاي احسان... ممنون كه دلگرمي ميدين من يه اخلاق بدي كه دارم اينه كه رو درس خوندن وسواس شديدي دارم بايد اول خودمو اصلاح كنم...
تبريك ميگم كه قبول شدين رتبتون 80 شد؟
ميشه درصدايي رو كه زدين بگين بهم؟
من ليسانسمو گيلان بودم دوس دارم براي فوق مجبور نشم بازم سختيه شهرستان بودنو تحمل كنم..واسه همين تلاشمو ميكنم اگه خدابخواد اينبار تهران قبول شم ...ممنون ميشم راهنماييم كنيد ...
با سلام مجدد
من قبلا توی پست شماره 10 همین بحث نظرم رو در مورد منابع مورد نیاز کامل گفتم (به صورت نقل قول همین بالا آوردمش که حتما بخونیدش!) اما یه چیزهای دیگه هم هست که حیفم اومد نگم...
باور کنید کنکور کارشناسی ارشد آن قدر ها هم که فکر می کنید مشکل نیست (اگر کسی سال پیش همین موقع این حرف را به من می زد باور نمی کردم! ) فقط آن را با امتحانات دانشگاه مقایسه نکنید...
1- توصیه جدی من به شما این است: هیچ درسی را از روی کتاب اصلی (Text book) نخوانید!!!
باور کنید تلف کردن عمر است! یکی از دوستان من که این کار را کرد و با اینکه بسیار از من مستعد تر بود پشت کنکور ماندگار شد! همان منابعی را که در پست 10 (نقل قول همین بالا) ذکر کردم تهیه کنید و با دقت بخوانید مطمئن باشید نتیجه ای که شایستگی آن را دارید به دست خواهید آورد (البته به شرطی که ادامه مطلبم را بخوانید)
2- درس خواندن به بهترین شکل تنها 30 تا 40 درصد از پروسه موفقیت در کنکور است. بقیه آن را تست زدن تشکیل می دهد. (بدون درس خواندن شانس قبولی دارید!!! اما بدون تست زدن هیچ شانسی ندارید!)
3- برخلاف ادعا (یا بهتر بگویم جوک! ) سازمان سنجش که سوالات کنکور مفهومی هستند من به شما عرض می کنم که به هیچ وجه اینطور نیست... در هر درس بیش از نیمی از سوالات تکراری هستند و سوالات مشابه آنها با کمی تغییر در سالهای قبل آمده است حتی دیده شده که یک سوال بدون هیچ تغییری در سالهای بعد هم می آید (نمونه اش یکی از سوالات کنترل امسال) اگر شما بتوانید به همان نیمی از سوالات هم جواب بدهید به رتبه دلخواهتان می رسید (جواب دادن نیمی از سوالات هر درس یعنی رتبه زیر 50 ! مگر شما از کنکور چه می خواهید؟! )
4- یا در تابستان هیچ درسی نخوانید یا فقط ریاضی بخوانید و تست بزنید ... خواندن بقیه دروس هیچ فایده ای ندارد بعد از مهر ماه وقت کافی برای خواندن آنها دارید
5- حتما در یک کنکور آزمایشی شرکت کنید . پارسه و ماهان و سنجش و ... خیلی فرقی نمی کند در کدامیک شرکت می کنید... هدف فقط این است که تا چند ماه مانده به کنکور در جو کنکور باشید
شاد و پیروز باشید
مهدی آریایی
کنکور ارشد با امتحان پایان ترم خیلی فرق داره، پایه ضعیف بودن ممکنه یکم اذیت بکنه، ولی اونقدرام نباید نگرانش باشی، یه معدل 12 با ما درس میخوند که از 4سال تحصیلش هیچی یاد نگرفته بود ولی ریاضی 80 میزدفقط نگفتین اونهایی که پایشون خیلی ضعیفه چه جوری بخونند؟
شما خانم "نگار مح ... ها " نیستید؟! (فامیلی تون رو کامل ننوشتم شاید خودتون راضی نباشید)
من مهدی آریایی هستم ... امیدوارم یادتون بیاد (فکر می کنم آخرین درسی که با هم داشتیم سیستمهای اندازه گیری با دکتر چایبخش بود )
شما دیگه چرا این حرفها رو می زنید... ما که همیشه حسرت آوردن نمره های شما رو می کشیدیم، از این کنکور رد شدیم . شما که باید به فکر رتبه زیر 50 باشید. باور کنید اصلا تعارف نمی کنم. منم پارسال این موقع همین حس نگرانی شما رو داشتم.
شما پایه تون به اندازه کافی قوی هست (حتی خیلی بیشتر از اندازه کافی!!! حداقل نمره هاتون که همچین چیزی رو نشون می ده! ) فقط یک مقدار مرور و مهمتر از همه تست زدن رو فراموش نکنید. من با شناختی که از شما دارم مطمئنم سال بعد همین موقع به احساسی که الان نسبت به کنکور دارید می خندید
هر کمک و راهنمایی خواستید من در خدمتم
شاد باشید
خیلی ممنون خوشحالم که یادتون اومدسلام آقاي آريايي..خوب هستين؟
بله خاطرم هست ، واسه تمرين هاي اندازه گيري چندفعه مزاحمتون شديم....
تبريك ميگم رتبتون چند شد؟
شنيدم بچه ها امسال رتبه هاي خوبي آوردن....ايشالا موفق باشين ...
در ضمن در مورد من ديگه خيلي لطف دارين اونجوريا هم نبود درسم معموليه مثه همه بچه ها....
به خاطر راهنماييهاي خوبتون ممنونم
ممنون
73
زبان 1.1
ریاضی 63
سیالات 68
جامدات 35
دینامیک 54
بدترین چیز وسواس داشتنه، اصلاً عجله به خرج ندید، این وسواس موفع آزمونای آزمایشی بیشترین صدمرو بهتون میزنه، چون میخواید بخاطر رسیدن به آزمون برنامتون رو به هم بزنید
شما باید حذاقل 5بار تستای یه درسو (مهمترین فصلارو) بزنید، اما نباید به این شکل باشه که یه بار تا آخر بزنید، بعدا برگردید از اول بزنید
باید یه بخشی از تستای فصل اول رو بزنید، بعد فصل دو رو شروع کنید، بعدش نمیرید سراغ فصل 3، برمیگردید تستایی که زدید رو مرور می کنید، یه بخش دیگشم میزنید، این کار باید چند ماه طول بکشه تا یه درس تموم شه
همیشه به تعداد تستایی که از یه فصل تو کنکور اومده دقت کنید که الکی وفت زیادی روش نذارید
استاتیک،اجزا، ارتعاشات،دینامیک ماشین، ترمو 2 رو دیرتر شروع کنید
ریاضی هارم همیشه بخونید
به امید خدا تهران قبول میشید
اگه قابل باشم بازم در خدمت همه دوستان هستم
Thread starter | عنوان | تالار | پاسخ ها | تاریخ |
---|---|---|---|---|
M | دکترا 93 - تبدیل انرژی - بحث پیرامون درصد ها، تخمین رتبه و سوالات | آزمون های دانشگاهی | 20 | |
بحث و بررسی کنکور ارشد 91 مهندسی مکانیک | آزمون های دانشگاهی | 4 |