با توجه به درصدهادروس ریاضی، سیالات و دینامیک هیچ تغییری در کلید اولیه ایجاد نشد. ولی سوالات 76 84 85 از جامدات حذف شده است. سنجش با بی اعتنایی به سایر غلط ها می خواست آبروشو حفظ کنه.
طبق پارسال احتمال 50درصد شبانه تربیت مدرس را میاریمن 500 تبدیل انرژی شدم.میشه شبانه یکی از دانشگاه های تهران قبول شم؟
ایشون با572روزانه صنعتی اصفهان و شبانه خواجه نصیر قبول میشهشبانه صنعتی اصفهان و روزانه شهرستانها مثل همدان و شیراز و...رو که میاری.
یه فایل word یکی از بچه ها (mohsen_111) تو این تاپیک همین صفحه گذاشته بود،خیلی جالب بود.
سوال1و2:صدرصد آریسلام بچه ها با رتبه 501 تبدیل می تونم شبانه تربیت مدرس قبول بشم؟روزانه صنعتی اصفهان چی؟
به نظر شما دانشگاه خواجه نصیر بهتر یا صنعتی اصفهان؟ فکر کنم شبانه هردو قبولم ولی نمی دونم کدومش بهتره؟
ممنون
salam ba darsadhaye
riazi 28
sayalat35
dinamic15
jamedat30
mohasebat40
zaban 40
mishe tabdil energy takstan ghabool shod
سلام
بین جامدات دانشگاه تهران ، شریف و امیرکبیر ، نظرتون با کدمش هست ؟
از خیلی ها شنیدم که جامدات امیر کبیر قوی هست ...
duste azize man age mishe pdf in file ro bezar.mamnoonشبانه صنعتی اصفهان و روزانه شهرستانها مثل همدان و شیراز و...رو که میاری.
یه فایل word یکی از بچه ها (mohsen_111) تو این تاپیک همین صفحه گذاشته بود،خیلی جالب بود.
سلام
کسی می دونه که تبدیل انرژی دانشگاه شریف بهتره یا دانشگاه تهران؟
ممنون
متاسفانه خیرسلام میبخشید من با 1300 سیالات و جامدات و 980 هوافضا میتونم دانشگاه تهران شبانه بیارم؟؟
روزانه نمیارید مگر دانشگاه عباسپوردوستان با 388 طراحی
و 446 تبدیل به نظرتون تهران میارم ؟
اختلاف پارسال 9نفرهدر کل ظرفیت تبدیل از طراحی بیشتره.
دارم سولارو دانلود میکنم ولی نیرو صفر میشه چون در روی سطوح صاف(نه خمیده)نیرو عمود بر صفحه میشهجواب سيالات
در سوالي كه گرماي ماكزيمم سيكل كارنو رو ميخواست 54 ميشد كه اشتباه جواب داده بود
در صفحه مسطحه با توجه به اينكه سيال حركت ندارهودر y=0هم انتقال حرارت رو خواسته تابش وهدايت ميشه
در مخزن نيرو در جهت xصفر نميشه بلكه با كسينوس رابطه داره
پتاسيم هم لايه مرزي حرارتي بالاي لايه مرزي سرعته
بقيه سوالات خوانا نيستند لطف كنيد با كيفيت بهتر قرار بديد تا روشون بحث كنيم
بچه ها با 503 تبدیل دانشگاه شیراز قبول می شم؟
Thread starter | عنوان | تالار | پاسخ ها | تاریخ |
---|---|---|---|---|
M | دکترا 93 - تبدیل انرژی - بحث پیرامون درصد ها، تخمین رتبه و سوالات | آزمون های دانشگاهی | 20 | |
بحث و بررسی کنکور ارشد 91 مهندسی مکانیک | آزمون های دانشگاهی | 4 |