خب از آنجاییکه من مجبور بودم سنتی برخورد کنم.دوستان البته قصدی هم نداشتند چند تا تکه به ما انداختند.من هم گفتم حالا تلافی کنم.یعنی چی؟ چه ربطی داشت داداش (خواهر) ؟ واضح تر بگو؟
نه.من که اقدام میکنم.ولی کلی گفتمچرا فایده نداشت؟
حداقل تو صف بانک نرفتیم, توی خونه در عرض 2 دقیقه کارا انجام شد
چیه حالا شما تصمیمت برگشت شنبه اقدام کنی؟
بابا استاد کیه؟حرفا میزنیدا.من هنوز دانشجو هستم.
نه .من تا مجموعه 5 بیشتر ندیدم.استااد ! (شما مثل این که قهوه تلخو نمی بینین ! )
باشه دیگه نمیگم.
دوستامن منو راهنمایی می کنید/ من 20 واحد دارم که 2تاشم کارآموزیه و تو یه شرکت که پدر درمیاره میرم کارآموزی(البته به زودی) واحدهام ایناست:
کنترل ،آز کنترل،محاسبات عددی (حسش نمیومد زود بردارم !) انتقال حرارت،روش های طراحی مهندسی،طراحی ماشین های ابزار و تولید،مقاومت 3،آز مقاومت... به نظر خودم که خیلی سنگینه از طرفی هم این ترم معدل کلم 30 صدم رفت بالا شد 15.70...وسوسه شدم ببرمش رو 16.البته این ترم که تموم شه 19 تا دیگه می مونه که همه عملی هستنو آزمایشگاه و پروژه...
حالا شما میگید چیکار کنم؟بچسبم به کنکور یا نه معدلو ببرم بالا؟ اگر ارشد ایشالا قبول شم معدل کارشناسی دیگه مهم نیست،مگه نه؟!
اگر بخوام هر دو رو داشته باشم می تونم مثلا 4 درس از هر گروهو بخونم؟ مثلا انتقال،مقاومت،کنترل،ریاضیات 1و 2 ؟؟
ممنون میشم
نه .من تا مجموعه 5 بیشتر ندیدم.
شما این ترم رو به درساتون بچسبید.انتقال و کنترل جوری بخونید که هم نمرتون بره بالا هم دید تستی.عید رو میتونید یکم ریاضی کار کنید.ولی به دلیل کنکور بی خیال این ترم دانشگاهتون نشید.در ضمن تاپیک 91 واسه شماستا...
ممنون نه چیزی نیومد در خونمون......................................................!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1یه کارت مگه با پست دیروز نیومد در خونتون؟؟؟
.
.
.
.
.
.
خوب همون شماره ها دیگه
اینم لینکش خودت بخون
http://www.noet.ir/noet/FullStory.aspx?gid=2&id=803
عزیز باهاتون شوخی کرد.شما دیگه چرا.....ممنون نه چیزی نیومد در خونمون
اما ما اینترنتی ها(!) باید شماره فیش با شماره پرونده و شماره داوطلبیمونو پست کنیم تشکر از اطلاع رسانیتون!(و متاسفم واسه سازمان رنجججججش!!!)
عزیز باهاتون شوخی کرد.شما دیگه چرا.....
بله منم 12.5 آوردم و سوال 2 ترمو هم میشد 108سوال پمپ رو من 12.5 به دست اوردم
كاملا"باهاتون موافقم.واقعا ...این چه وضعش بود...باور کنید هنوز تو شک ازمونم.......8 ماه زحمت کشیدن.....خدایا
باباخوش بحالتون ما كه هر روز 6بايد پاشيم بريم سركار!!!من رکورد زدم 12 ساعت خوابیدم
به توصیه دوستام که شیراز یا شریف قبول شدن
جواب ها رو چک نکنید
فایده ای نداره جز این که چند ماه اعصابتون خورد بشه
شما پارسال کنکور دادی؟
ریاضی پارسال راحت بود واقعا؟؟؟؟؟؟!!!!!!!!
هر سال بچه ها میان میگن امسال با سالای دیگه فرق میکرد, امسال سخت تر بود,امسال ....
پارسال همینطور بود, 2 سال پیش هم همینطور بود
2 سال پیش رفقای من کنکور دادن گفتم خیلی سخت بوده, من چند وقت پیش نگاه میکردم گفتم کاش کنکور ما اینطوری باشه...
مطالبی که سالای قبل تو کنکور میاد رو بچه ها تو منابعشون میخونن بعد میرن تستش رو میزنن میگن فلان سال راحت بوده
به نظرم کنکور امسالو پارسال تقریبا یکی بودن
کلید رو هم سازمان رنجش ( از اونجایی که نامی برازندست از این به بعد به کار میبرم) فکر کنم 2 هفته دیگه بده
این که دوستاتون کجا قبول شدن یا اصلا قبول شدن یا نه برای نظر دادن راجع به این موضوع اهمیتی ندارهبه توصیه دوستام که شیراز یا شریف قبول شدن
جواب ها رو چک نکنید
فایده ای نداره جز این که چند ماه اعصابتون خورد بشه
هر چی زودتر بهترسازمان رنجش اعلام کرده کلید سوالا رو 7 اسفند میده
ممنونم از لطفت سپاسسلام به همه بچه ها به خصوص برو بچ ارشد مکانیک
پیشنهاد میکنم یه سر به پورتال ماهان بزنید
به این آدرسwww.mahanportal.ir
چون قرار شنبه پاسخنامه تشریحی آزمون ارشد90 روی سایت بذارن
ولی قبلش باید ثبت نام کنید و رمز عبور دریافت کنید.
پس یه سر بزنید.
من راجع به سوال آخر انتقال حرارت مشکل دارم : این که مقدار خطای گوی کوچک که ا گاز داغ گرم میشد . . .
من جواب رو بون کسر و ... زدم
Thread starter | عنوان | تالار | پاسخ ها | تاریخ |
---|---|---|---|---|
M | دکترا 93 - تبدیل انرژی - بحث پیرامون درصد ها، تخمین رتبه و سوالات | آزمون های دانشگاهی | 20 | |
بحث و بررسی کنکور ارشد 91 مهندسی مکانیک | آزمون های دانشگاهی | 4 |