سما68
عضو جدید
حتما صلاحت بوده
آره......واسه من بد بود...اما تموم شد دیگه....
آره......واسه من بد بود...اما تموم شد دیگه....
چی بگم......حتما صلاحت بوده
مامانا حق دارن
ناراحتی نداره که مامانته حق داره،مامان منم هزارچی بهم میگه که گاهی ناراحت میشم ولی خیلی بدل نمیگیرم
چی بگم......
همشهریه عزیزم پسرااونقدمهم نیستن که بخاطرشون حتی یه قطره اشکم بریزی هیچوقت ناراحت نشوتاخداروداریآره......واسه من بد بود...اما تموم شد دیگه....
الان دیگه هیچی مهم نیس...و این از همه چی بدتره....همشهریه عزیزم پسرااونقدمهم نیستن که بخاطرشون حتی یه قطره اشکم بریزی هیچوقت ناراحت نشوتاخداروداری
هیچ کس لیلقت اشکهای تو را ندارد وکسی که چنین ارزشی دارد باعث اشک ریختن تو نمیشود........گارسیا مارکزهمشهریه عزیزم پسرااونقدمهم نیستن که بخاطرشون حتی یه قطره اشکم بریزی هیچوقت ناراحت نشوتاخداروداری
گفت ديگه اينجا كسي منتظرت نيست نيا...
آخ دلممممممممممممممممممممممممممم
هیچ کس لیلقت اشکهای تو را ندارد وکسی که چنین ارزشی دارد باعث اشک ریختن تو نمیشود........گارسیا مارکز
نبایدهیچ چیزبرات بی اهمیت باشه بایدبری دنبال چیزهای مهمتربایداتفاقای بدوفراموش کنی گرچه سخته فراموشیش،البته این حالت افسردگی طبیعیه وبعدشکست پیش میادولی نبایدبه دنیاپشت کنی اونی که ناراحتت کرده یه نفره فقط یه نفرنبایدمثه اون باشی وخودتوناراحت کنی چون خواسته ی اون این بودکه توروبرنجونه والان هم داری باخودت همون کاری که اون کرده میکنی ینی ناراحتیه خودت بایدخوشحال باشی وبه خودت وهمه ی دنیاثابت کنی که دنیابه آخرنرسیده واون پشه ای بودوبس مهم تویی وزندگیه توئه اون زندگیتوخراب کردتوبایددوباره بسازیش به کوری چشه اون نامررردالان دیگه هیچی مهم نیس...و این از همه چی بدتره....
مشکل اینه که قصدش ناراحت کردن نبوده...اما...نبایدهیچ چیزبرات بی اهمیت باشه بایدبری دنبال چیزهای مهمتربایداتفاقای بدوفراموش کنی گرچه سخته فراموشیش،البته این حالت افسردگی طبیعیه وبعدشکست پیش میادولی نبایدبه دنیاپشت کنی اونی که ناراحتت کرده یه نفره فقط یه نفرنبایدمثه اون باشی وخودتوناراحت کنی چون خواسته ی اون این بودکه توروبرنجونه والان هم داری باخودت همون کاری که اون کرده میکنی ینی ناراحتیه خودت بایدخوشحال باشی وبه خودت وهمه ی دنیاثابت کنی که دنیابه آخرنرسیده واون پشه ای بودوبس مهم تویی وزندگیه توئه اون زندگیتوخراب کردتوبایددوباره بسازیش به کوری چشه اون نامرررد
مشکل اینه که قصدش ناراحت کردن نبوده...اما...
دست خودم نیس....کلا همه چی بی ارزشه...عشقو دوس دارم اما دیگه حرف هییییچ کسو باور ندارم...
هی وای من....یه جا خوندم که همه آدما ارزش دوس داشتنو دارن...اما اون ارزش تورو نداشته حتما سرش گرم بوده....اخ که حرف با دل چه میکنه...ولی کسیو که من دوست داشتم به من گفت تو ارزش دوست داشتن نداری
هنوز دلم میسوزه اما از یادم نمیره
ولی کسیو که من دوست داشتم به من گفت تو ارزش دوست داشتن نداری
هنوز دلم میسوزه اما از یادم نمیره
اي بابا آدم قحطي بود كه اين آدمو دوست داشتي
اگه جات بودم سالم نميذاشتمش
هی وای من....یه جا خوندم که همه آدما ارزش دوس داشتنو دارن...اما اون ارزش تورو نداشته حتما سرش گرم بوده....اخ که حرف با دل چه میکنه...
به همسرم گفتم ازت ناراحت شدم.(مقصر هم بود)
بهم گفت اشکال نداره یادت میره.(جدی گفت)
خیلی ناراحت شدم.
دسته کلیدمو پرت کردم و خورد گوشه چشم راستش و زخم شد و خون اومد.
بهش گفتم دفعه بعد دستم خطا نمیره.
از اون موقع دیگه حواسش جمعه.
ایول..........
خواهش میکنم.قابل نداشت.
اونقدرا هم که فکر کنی مهربون نیستم.
ظاهرم خشنه؟
چه خوب.
خودش پشيمون ميشه
خیلی ناراحت شدم.
شوهرت خيلي آقاهه قدرشو بدونبه همسرم گفتم ازت ناراحت شدم.(مقصر هم بود)
خیلی ناراحت شدم.
من: دوستت دارم
او: مرسی
جواب ابلهان خاموشیست
خیلی ناراحت شدم.
با مني؟؟؟
شوخي ميكني؟ باورم نميشه
يه جايي خوندم كه 10 درصد مردهايي كه به زنشون ميگن ميكشمت ، اين كارو ميكنن
اما 90 درصد زنهايي كه به شوهرشون ميگن ميكشمت اين كارو ميكنن
البته سادن جون با شما نيستما، يهو به ذهنم رسيد
Thread starter | عنوان | تالار | پاسخ ها | تاریخ |
---|---|---|---|---|
اسم بدترین معلم یا استادتو بگو | زنگ تفريح | 16 | ||
بدترین دردی که کشیدید؟ | زنگ تفريح | 140 | ||
بدترین خاطره | زنگ تفريح | 2 | ||