مرسی دعا کردیم قضیه مربوط به سال پیشه دقیقا همین روز 23/4بود که رفتیم یادش به خیر چقد خوب بودالتماس دعا حاج خانوم !
مرسی دعا کردیم قضیه مربوط به سال پیشه دقیقا همین روز 23/4بود که رفتیم یادش به خیر چقد خوب بودالتماس دعا حاج خانوم !
واااااااااااا مگه چی شده خدا بد ندهمیگم ای کاش امسالم می رفتی ما رو هم دعا میکردی تا زندگیم بیشتر از این خراب نشه .
بدترين روزم 23 خرداد 88 (دليلشم مخفيه و فك نكنم كسي بفهمه!!!)
دلیلش معلومه دیگه، یه روز بعد از هفتم رحلته امام
چته؟؟خدایا هیچی نمی خام فقط صبر تو قرن ها پیش نشون داده شده که بنده ی تو تو نسته بالاترین صبر رو بهت نشون بده پس به ما هم صبر بده تا بتونیم خودمونو نجات بدیم.
آخی پس هر چی زودتر امیدوارم مشکلت برطرف شههیچی یه راز.
باهاتون موافقم.پدر و مادر من هم از همدیگر جدا شدند،اون اوایل فکر کردن راجع به طلاق اون دو از هم واسم شدیداً سخت بود،درسته وقتایی که با هم بودند عذاب میکشیدم،اما الان خیالم راحت هست،هردوزندگی خودشون رو میکنند،خصوصاً پدر،مادرکه هنوز هم همون مادر مهربان و دلسوز است و هنوز مادر من،اما پدر رو فراموش کردم،گاهی طلاق بهترین راه هست.
وقتی دو طرف کنار هم ،هم به خودشون هم به بچه ها آسیب میرسونند بهترین راه همینه،بگذریم که همون موقع هم از هم جدا بودند،فقط اسم طلاق روش نبود.
دلیلش معلومه دیگه، یه روز بعد از هفتم رحلته امام
خسته نباشی مهندسروز امتحان ارايشگاه گند زدم به مدل مو...
اما به اين اعتقاد دارم كه تا روزاي بد نباشن روزهاي خوب به وجود نميان.
من از سختي خوشم مياد چون بعدش راحتيه...
چی شد؟متوجه نشدم...اااااااااااااااااااااه ، تو روخدا یه بار دیگه بگو ، گره خوردم
همیشه اینجور ادما موفق ترن و متاسفانه یه روزی خونوادشون پشیمون میشن.این که مادرت بگه از وقتی تو متولد شدی اینه حال و روزمون!
من کلا تو خانواده غریب بودمهیشکی نمی دونست کی میرم مدرسه کی میام وووووووو
ولی باز هم شکر.
Thread starter | عنوان | تالار | پاسخ ها | تاریخ |
---|---|---|---|---|
بدترین اتفاق هفته | گفتگوی آزاد | 2 | ||
بدترین و بهترین .... | گفتگوی آزاد | 7 | ||
بدترین نوع بیسواد | گفتگوی آزاد | 2 | ||
نظرسنجی(بدترین خصلت مردم ایران) | گفتگوی آزاد | 14 | ||
بدترین درد تو دنیا چیه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ | گفتگوی آزاد | 115 |