سلام داش حسن خوش اومدی.........زهرا دی جی برای تولدم پارتی گرفته.........خیلی خوشال شدم اومدی اگه اهلش هستی بپر وسط اگرم نه که بیا بقل دست خودم بشین کیک بزن حالشو ببری........
نوکرتم داداش ...
منو وسط نفرست ...
سلام داش حسن خوش اومدی.........زهرا دی جی برای تولدم پارتی گرفته.........خیلی خوشال شدم اومدی اگه اهلش هستی بپر وسط اگرم نه که بیا بقل دست خودم بشین کیک بزن حالشو ببری........
آقای داداش پس بیا یه تیکه از این کیک بزن حالشو ببر........دست پخت خود دی جی جونه.........نوکرتم داداش ...
منو وسط نفرست ...
قربونت برم خواهر جونم.........الان دقیقا حس میکنم چقدر خوش بختم که خواهر خوبی مثل تو..........الهام..........الناز..............زهرا رو دارم............. دست هر چهارتا تون درد نکنه...........
سسسسسسسسسسسسلللللللللللااااااااامممممممم
من اومدم...............
من اومدم...............
من اومدم...............
خیلی نوکرم خواهر جونم..........نه دیگه فقط شما 4 تا...........خخخخخخخخخخخختولدت مباررررررررررررررررررررررررررررررررررک
دست شما درد نکنه دوست عزیز خوش اومدید...........مشاهده پیوست 157998مشاهده پیوست 157999تولدت مبارک آقا مجید
آبجی الهام.........!!!!!!!!!!! منو رقص؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟مجید باید برقصه
نوش جان..........حالا خودت پاشو درست کن........که دیگه منو یادت نره..........خخخخخخخدیر امدی کیک ها رو خوردیم ما مهمونا...
بیسیار بیسیار خوش اومدید.........سلام منم اومدم
آبجی الهام دستت بابت کادو درد نکنه مرسی..........خیلی دوسش داشتم...........سلاممم سلاممم خوشومدی
سلااااااااااااااااام داداش جون....
خوش اومدی....
سلام به روی ماه خواهر خودم معصومه........... خانومای محترم. و آقایون جنتلمن.......... یه دست و جیغ و هورا به افتخار خواهر معصومه........می دونید آباجی معصومه بعد 6 ماه به خواطر تولد من برگشته باشگاه؟؟؟؟؟
گفتم امروز دو تا جشنه...............
نوش جان..........حالا خودت پاشو درست کن........که دیگه منو یادت نره..........خخخخخخخ
...... خانومای محترم. و آقایون جنتلمن.......... یه دست و جیغ و هورا به افتخار خواهر معصومه........
هورااااااااااااااااااااااامعصومه بانو..عزیزم به افتخارت یکم ریز میام
Thread starter | عنوان | تالار | پاسخ ها | تاریخ |
---|---|---|---|---|
بدویید بیاید تولد ساراجونه(some1) | مناسبتها | 52 | ||
بدویید بیاید تولده سروشه......... | مناسبتها | 82 | ||
بدویید بیاید تولده سروشه......... | مناسبتها | 0 | ||
T | تولد یاسی جونمونه (engineer.sh) ،همه بدویید بیاید توووووووووو | مناسبتها | 32 | |
+++++++++تفلد *زهره جون*بدویید بیاید!++++++++++++++ | مناسبتها | 202 |