adrineh
عضو جدید
خدایا خودت کمکمون کناگر ايمان داريد قويترش كنيد تا خدا هم به ازاي يك قدم شما 10 قدم به سوي شما بياد![]()
خدایا خودت کمکمون کناگر ايمان داريد قويترش كنيد تا خدا هم به ازاي يك قدم شما 10 قدم به سوي شما بياد![]()
سلام
از همه ی دوستان گلم ممنونم
متاسفانه حالش بهتر نشده
باز هم براش دعا کنین
خدایا بشنو صدایم...
سلام من هم برای سلامتیشون دعا میکنم. امیدوارم به زودی بهتر بشن!
اميدتون به خدا باشه.اميدوارم هر چه زودتر خوب بشن.نا اميد نشين![]()
یا حسین(ع).......کمک کن......
دوستان عزیزم از همتون ممنونمامن یجیب واسش بخونید![]()
ممنونم عزیزمدوستای عزیزم من دیر رسیدم و پیام های قبلی رو نخوندم امیدوارم قبل من هم این پیشنهاد داده شده باشه هرکس با دینی که داره دعای مخصوص به دینش رو برای رفع مشکلش بنویسه که همه بتونن بخونن و دعا کنن من این دعا رو برای شروع مینویسم:
حضرت رسول(ص) تعلیم فرمود ان را به مردی از صحابه که مبتلا بود به ناخوشی و پریشانی و از برکت خواندن این دعا به اندک زمانی ناخوشی و پریشانی از او برطرف شد:
لا حول و لا قوه الا بالله العلی العظیم توکلت علی الحی الذی لا یموت والحمد لله الذی لم یتخذ ولدا و لم یکن له شریکن فی الملک و لم یکن له ولی من الذل و کبره تکبیرا
دعا حتما مستجاب میشود
از امام محمد باقر(ع)مرویست:هر بنده که دست ها را به سوی خدا بلند کند حق تعالیشرم میکند که دستهای او را خالی بر گرداند پس چون دعا کنید دستها را فرود نیاورید مگر انکه بر سر و روی خود بکشید.
عزیزم خیلی دلم میخواد خبرهای خوبی بهتون بدم ولی متاسفانه حالش اصلا خوب نیستadrineh جان من منتظر شنیدن خبر خوشت هستم...
توکل بر خدا. انشالله به زودی خبر خوش برامون میاری
ممنونم عزیزمسلام،اميدوارم حالشون زودتر خوب بشه.من به معجزه خدا ايمان دارم.حسش کردم موقعی که مادرم مريض بود.
دوست جونمميدونم که صدامون را ميشنوی.هممون چشم انتظاريم.خودت گفتی کس بی کسون تويی،خودت گفتی هرچی ميخوايم از خودت بخوايم.به بزرگيت قسم دعامون را مستجاب کن
![]()
Thread starter | عنوان | تالار | پاسخ ها | تاریخ |
---|---|---|---|---|
![]() |
خواهش می کنم براش دعا کنید | گفتگوی آزاد | 24 | |
![]() |
بیاید براش دعا کنید | گفتگوی آزاد | 39 | |
![]() |
دوستان کی آرزوهاش تو زندگی براش مهم و با ارزشه؟؟؟؟؟!!!!!!! | گفتگوی آزاد | 1 | |
![]() |
نگران سلامتی هرکسی هستید این رو براش بفرستید | گفتگوی آزاد | 15 | |
![]() |
اولین ماشین بدون سوخت......چقدر براش پول میدین..... | گفتگوی آزاد | 34 |