سلام دوستان!
اول تشکر می کنم از کسایی که با وجود مشغله های زیاد درسی و کاری و ... هنوز دغدغه انجام این کارهارو دارن تو فضای مجازی؛
که واقعاً خیلی همت میخواد انجام این کارها و البته زنده نگه داشتن و ادامه دادنش بیشتر!
راستش من خودم خیلی وقته سعادت فعالیت آنچنانی نداشتم تو تالار و شاید نظرم کارشناسی نباشه.
ولی اینجوری که به نظر میرسه، یه مسئله ی مهمی خیلی به چشم میاد و اونهم نبود برنامه ی منظمه. یعنی طوریه که مثلاً یه آدمی که از اول در جریان نبوده یا مثل من خیلی وقته در جریان نیست، وقتی وارد تاپیک میشه، نمیدونه چی به چیه!
این "نمیدونم چی بی چیه" هم چندتا دلیل داره:
- مرتب سیستم تاپیک عوض میشه. مثلاً یه بار میشه گزارش دادن اعمال. دفعه ی بعد میشه صحبت در مورد وصایای شهدا و سعی در عمل به اونها. بعد میشه گذاشتن حدیث و عمل به اونها. بعد میرسه به بحثهای مهدویت و ... !
- مبدأ و مقصد کوتاه مدت برای هر برنامه مشخص نیست. مفهموم"قرار" نداریم اینجا. مثلا قرار بذاریم امروز تا دو هفته قرارمون صرفاً باشه اینکار. [البته بوده ها. مثلاً این برنامه ی زیارت عاشورا. ولی خب اومد و رفت!]
- اطلاع رسانی خوب نیست. مثلاً با شروع هر قرار، تو صفحه ی کاربران پیغام گذاشته بشه و اصول و ضوابط کار هم در اول هر قرار گفته بشه.
- هر مطلبی که به نظرمون قابل توجّه میاد، میذاریم اینجا. بی ربط و با ربط. در نتیجه باعث سردرگمی میشیم. بهتره که به برنامه و موضوع برنامه پایبند باشیم.
بیشتر_نه همه ش_ به صورت تجارب فردی باشه. ما یک موضوعی رو انتخاب می کنیم... مثلاً نماز. بیایم صمیمانه بگیم مثلاً من تجربه دارم که وقتی یه مدت نمازهام رو به موقع خوندم این نتایج رو به دست آوردم. اگه مطالب همه ش از این ور اونور باشه و کپی پیست باشه، این حس مشارکت و صمیمت گروهی از بین میره. بعدشم خب زیاد به دل نمیشینه و این تفکر رو بوجود میاره که وجود یک گروه چه فایده داره؟ مگه خودم نمیتونم برم در مورد نماز مطلب و حدیث سرچ کنم؟!