fereshte1111
عضو جدید
بازم ازین سوالا!!!!
حتما قبول میشین دوست عزیز..نگران نباشین.
امان از دست این کنکور دکترا
برا منم دعا کنین..منتظر نتایج دکترام........
من براتون ارزوی موفقیت میکنم
اصلا مهم نیست بهت قول میدم چون حتی اگر برگه ات سوراخ بشه کثیف بشه مهم نیست اصلا مهم کاریه که کشیدی نگران نباش
نه دیگه تاکید کرده هرگونه کولاژ به معنای مردود بودن برگه است دیگه روت رو زیاد نکنجدی؟ پس یه نفر لطف کنه ابعاد داخل کادر برگه ی اسکیسو بمن بده که من اونجا با اره و قیچی بیفتم بجون برگه , توشو دربیارم....برگه هایی که از خونه آوردم رو طی یک عملیات ضربتی به داخل کادر بچسبونم..... چند تا ترقه هم جاسازی میکنم واسه ترکوندن تا هواس مراقبا پرت شه
مگه قرار نبود من اول شم تو دوم؟؟؟؟؟؟ زدی زیرش به این زودی؟يه پست ديدم نوشته بود كي قراره نفر اول بشه
من ديگه
چن بار بگم
من قراره نفر اول بشم
مگه قرار نبود من اول شم تو دوم؟؟؟؟؟؟ زدی زیرش به این زودی؟
همين الان hott جاي نفر سومو گرفتواي واي
كي؟
از اول من اول بودم عارف دوم شد
تازه تو اگه الان اقدام كني براي نفر سوم جا داريم
جا رو باز میزاریم واسه جوون ها مهم اینه واسه خودم اولم این خودش کلی عظمتههمين الان hott جاي نفر سومو گرفت
اگه سريع اقدام نكني چهارمم نميشيا
جا رو باز میزاریم واسه جوون ها مهم اینه واسه خودم اولم این خودش کلی عظمته
ایول پسته میدونی چقدره؟؟؟ دمت گرم پولداریند اونقدر گرون شده من به شخصه اسم پسته یادم رفته بوداره بابا
نيم كيلو باش
ولي پسته باش
اونم خندون نه فندقيش
بزک نمیر بهار میاد خربزه با هویج میاد
چه خبرا؟
یه پستی بود سالار از یونیش تعریفیده بود کجاست حسش نیس بگردم پیداش کنم میخوام بذارم تو تاپیک معرفی دانشگاه ها
نه دیگه تاکید کرده هرگونه کولاژ به معنای مردود بودن برگه است دیگه روت رو زیاد نکن
تو که رتبتو نگفتی
از همه دنیا مشکوک تری
نکنه رتبت 1 یا 2
راستشو بگ پسر
آره پیرامید بود ماشالا به سرعت شاتل خداییش انگار اروپایی با این سرعتش ببین اونها هم مینویسند بر اثر آتش سوزی شما دچار خسارت شدیند و نمیتوانید ادامه تحصیل دهیند پس شما مردود هستینداول که پستتو خوندم کلی خندیدم بعدشم
دهنم وا موند به این سرعت عمل پست ...یکی بود میگفت پستت خشک نشده, کوروش جواب میده ....کی بود ...پرامیدز نبود؟
خوب در مورد کلاژی که گفتی تو زیر ورقه پانوشت مینویسم که طی حادثه ای که بر اثر ترقه سوری عده ای در حوزه اسکیس رخ داد... بنده دچار خسارات عدیده ای گشتم از جمله اثابت ترقه با ورقه ها و....
بزک نمیر بهار میاد خربزه با هویج میاد
نه دیگه من ادامه ی پانوشتو سه نقطه گذاشتم....تو ادامش خواستار خسارت وارده بودم و دلجویی مسئولین از شوکه شدن سر جلسه و پرداخت تمامو کمال خسارت های مالی، جانی، عاطفی و ....آره پیرامید بود ماشالا به سرعت شاتل خداییش انگار اروپایی با این سرعتش ببین اونها هم مینویسند بر اثر آتش سوزی شما دچار خسارت شدیند و نمیتوانید ادامه تحصیل دهیند پس شما مردود هستیند
بله درسته خیلی احمقانه است.پارسال یا مردود می زدند یا یه کد 6 رقمی اونا که مردود بودن راحت سکته میزدن.اونایی هم که کد داشتن میرفتن تو دفترچه تو سرشون میزدن یهو مشد دانشکاه تهران یهو میشد غیر انتفاعی.خدا رو شکر امسال فرمت عوض شده اسم دانشگاه روزانه و شبانه و همه چیزو می زنهرتیه نهایی و درصد اسکیس که تو مهر میاد دیگه نه؟؟
الان فقط جواب قبولیه درست میگم یانه؟
فقط کارم شده اومدن اینجا و تاپیک خوندن.شما هم مث من چت زدین روزی 20 بار سایت سنجش رو زیرو بالا میکنین؟والا بخدا گندش رو در اوردن.
به به.اقا احوال شما من هستم تو باشگاه اما پیغام نمیزارم بحث جدیدی نیستسلام هوداد خان احوال شما بل اخره امدین تو باشگاه ..تو کنکور اسکیس کنار هم نشسته بودیم..
به به.اقا احوال شما من هستم تو باشگاه اما پیغام نمیزارم بحث جدیدی نیست
خوبی با استرس اسکیس چه میکنین؟
اتفاقا جالبه حالا شما شوخی شوخی میگید اما مت یه چیزهایی از بچه ها شنیدم که جالب بود.یکی از بچه ها کارش رو 1.50 کشیده بود جا نشده بود برداشته بود کاغذ آ-4 رو از مراقب گرفته بود چسبونده بود.یا یکی دیگه از بچه ها میگفت من 1/50 کشیدم سلام گاه رو باقیشو دیدم جا نمیشه 1 به 100 کشیدم.یکی دیگه هم ورداشته بود سایت زده بود یه تیکه اش رو بزرگنمایی کرده بود 1 به 50نه دیگه من ادامه ی پانوشتو سه نقطه گذاشتم....تو ادامش خواستار خسارت وارده بودم و دلجویی مسئولین از شوکه شدن سر جلسه و پرداخت تمامو کمال خسارت های مالی، جانی، عاطفی و ....