jon_sina
عضو جدید
کار اجرایی نداری؟jon_sina میگه باید داخلی باشه!!!!!!
الان برا متریال و نور خیلی خوب کار کردی.........البته من متخصص نیستم
راجع به کار منم نظر بدید دیگه!!!!
کار اجرایی نداری؟jon_sina میگه باید داخلی باشه!!!!!!
الان برا متریال و نور خیلی خوب کار کردی.........البته من متخصص نیستم
راجع به کار منم نظر بدید دیگه!!!!
خب اینکه خیلی افتضاه میشه طراحی لایه لایه چی میشه پس؟؟
تو هری پاتر یه سکانس بود که اجنه بودن فشته بودن یادم نیست که تو جنگلی زندگی میکردن که درختای خیلی بلندی داشتو اینا رو درخت بودن ، به تصویر کشیدن دنیایی بود که همه از دیدنش چیزی رو خواستند که وجود نداره،خب اینکه خوب نیست هنر باید ملموس برای انسانهای عادی باشه
اصلاً هنر یعنی همین " برانگیختن احساسات افراد با دانش و قدرتی که فراتر از سایر افراده ، اگه قرار به تصور باشه فرمهای اتفاقی بیش از پیش ظهور میکنند و این یعنی مرگ معماری پارامتریک و معماری با قاعده
خب اینکه خیلی افتضاه میشه طراحی لایه لایه چی میشه پس؟؟
تو هری پاتر یه سکانس بود که اجنه بودن فشته بودن یادم نیست که تو جنگلی زندگی میکردن که درختای خیلی بلندی داشتو اینا رو درخت بودن ، به تصویر کشیدن دنیایی بود که همه از دیدنش چیزی رو خواستند که وجود نداره،خب اینکه خوب نیست هنر باید ملموس برای انسانهای عادی باشه
اصلاً هنر یعنی همین " برانگیختن احساسات افراد با دانش و قدرتی که فراتر از سایر افراده ، اگه قرار به تصور باشه فرمهای اتفاقی بیش از پیش ظهور میکنند و این یعنی مرگ معماری پارامتریک و معماری با قاعده
ااااااااااا من فك كردم به زبون خودمون اين معني رو ميدهمجمه یه سینی مسیه
منم اوایل خواب میدیدم ولی الان خیلی وقته خواب نمیبینم گرچه فالمو دیدم گفته بود اول ناراحت میشم بعد خوشحال
بستگی به کار داره ولی خب 200تومنیشم هست
دیگه تیک آف جان کار رو من جلوتر گرفتم...الکی کار قاپون نکن...ک من میدونم با تو...
من من من
من کار می کنم مجانی که هیچ
البته برای خانم ها
اشانتیون م میدم
حالا نفس کش؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟///////
يني همتون يانقد بي كارين؟؟آبحی من خودم درحین کار کردن به شما هم یاد می دم مجانی هم کار می کنم و وسیله ایاب و ذهاب هم درب شرکت آماده بردن خواهران و برادران هنرمند خواهد بود
ضمنن مجلس فتوشاپ و اتوکد سه بعدی هم همزمان در همان مکان برگزار خواهد شد
ضمنن از آوردن کادو هم دریغ نکنید
کی می تونه روی دست من بلند شه
ااااااااااا من فك كردم به زبون خودمون اين معني رو ميده
يه سيني مسي بزرگ كه قبلا توش حنا و قند ميزاشتن به عنوان هديه اي كه داماد براي عروس مياره
يا وليمه ي عروسي يا عزا يا تولد بچه رو با اين سيني ها منتقل ميكردن
نمونش تو فيلم يه حبه قند هست
يني همتون يانقد بي كارين؟؟
بابا من اصلا خورده كاري قبول نميكنم
اين باشه براي شماها
من مشتري زياد دارم
یه رتبه خوبی داشتم
خوب نگهش نداشتم
اسکیس امدو بردش
حالا
ارشد پر ارشد پر
تهران پر بهشتی پر
یه داف دیگه داشتم اسمش و منظر گذاشتم
خواب اومدو بردش
مازیک پر ماژیک پر
من فك كردم فقط خودم ميترسمباشه تو هم روش عارفه هم همینطور چیکار کنم دیگه دست ودل بازم راستی سالار یه سوال اسمت سالار ملییست اما عکس مالک اشتر چرا گذاشتی؟؟؟
آقا آزمون دادی؟بله
آزمون خوب دادی؟ نخیر
درصدا بالاست؟نخیر
رتبه ات خوبه؟نخیر
اسکیس خوب دادی؟شایذ
نتیجه ها اومد؟ نخیر
میدونی کی میاد؟نخیر
آیا قبول مبشی؟شاید
روزانه میری؟شاید
تهرانی میشی؟maybe
برگرفته از: آقای سبزی فروش
مولف ویرایش و بازنگر: چاکر شما عارفه
اصلا جديدا يه نرم افزارايي اومده ،از نگاهت ميفهمه كه چي ميخوايي ديگه اصلا به صدم ثانيه هم نميرسهنه عزیزم ما تو وقت استراحت سه سوته این خورده کاریا رو انجام میدیم که کار مردم راه بیفته!!
من پارسال که بچه منتظر نتیجه هاشونبودن میومدم سر میزدم فکر میکردم سال بعدش منتظرم . چقدر زود گذشت . کاش منم الان منتظر بودم ......
چقدر عاطفی شد این صحنه یه جعبه دستمال کاغذی تموم کردم اصلا دیگه تعادل ندارم از بس گریه کردم سر این سکانس عاشقی ببین چه گذشته بر سر این 2 جوان روحانی مچکریمعشقم
با دیدن اینا
با دیدن خاطرها
بغضم
به هق هق ها تبدیل شد
نفسم به شماره
دلم بی تاب
به یادش
هزار بار دوستت دارم
من تازه فهمیدم که این متن امضای تو اورجینال رو کارتون انه شرلی نبوده ! زاده خیال دوبلوریه که اینو میگه! شما میدونستید؟؟!!
انشالله سال بعد این موقع اصلا انتظار نکشی و رتبت انقدر خوب باشه که مطمئن به قبولی باشی!
یعنی واقعا فکر کردی من یکی میشینم این همه حرف زدنت رو میخونم؟؟؟؟ اونم بحث به این سنگینی که میکنی؟ کوتاه مختصر بابا چشام درد گرفت از خوندن این همه متن سنگین نگاه چشمام اینجوری شد الانشاید منظورمو نمیتونم برسونم.....مگه شما الان با دستت رویت کار نمیکنی یا مکس یا کد؟؟ خب....ذهن جای دستو میگیره....اما نرم افزاره وجود داره....همین کد که ورژنای جدیدش میاد روز به روز کارو راحت تر میکنه ...روز به روز یه چیزای هرچند کوچیک اما مهم بهش اضافه میشه که کارو راحت میکنه.....الان محاسبات با نرم افزارا به راحتی انجام میشه قبلا بود همچین چیزی؟ نه...دستی بود و.....خب یه روز میشه که کار ترسیم با نرم افزار راحت میشه....تو یه منحنی تو ذهنت تجسم میکنی...تو صفحه نشون داده میشه اما با قواعد نرم افزار....
بزار واسش یه مثال بزنم....الان دو نفر کد کار میکنن....یکی اسکیسش خوب نیست اما اون یکی تو اسکیس ماهره....ولی وقتی هر دو از کد استفاده میکنن خط رو صاف میکشن ....چرا؟ چون نرم افزاره قواعد خاص خودشو داره...هر دو کلیک میکنین یه آرک خوب و مثل هم میکشن.....
اون قواعد و گرافیک نرم افزار که بکمک طراح میاد بهش کمک میکنه که وقتی یه شکل مفهومی به ذهنش اومد و رسم شد، طبق اصول نرم افزار رسم شه و ایراداتش برطرف شه....از نظر من این یه چیز عادیه...هیچ چیزم زیر سوال نمیره.....چون صد سال پیش خیلی چیزا غیر عادی بود ولی ما الان داریمش....
چجوری صفحات لمسی و کتابهای لمسی و الکترونیکی الان هستن؟
حتی همین الانشم در حد ضعیف ازین چیزی که گفتم اونور استفاده میشه....تو بعضی مستند ها یا فیلم ها استفاده میکنن ....یا تو هواشناسی و ..... منتها باید بازم روش کار شه
كوروش جان اين منحني هاي تو كارت كه با سنگ كار شده نما رو سنگين نميكنه؟/چطوريه؟مشاهده پیوست 167406کی عکس اجرایی میخواست هااان؟؟؟؟ عکس اجرا شده اش هم تا 10 روز دیگه سنگش تموم میشه میزارم یکم توش تغییرات دادم موقع اجرا از اینم بهتر شد کف بر شد اصلا شاخ شد حرفی هست؟
تازه ميگن جولز و جولي هم دوقلو بودن اما دوتا بابا داشتن يني اون دو تا اقا سيبيله بود كه مگفتن بابا و داييشون هستنمن تازه فهمیدم که این متن امضای تو اورجینال رو کارتون انه شرلی نبوده ! زاده خیال دوبلوریه که اینو میگه! شما میدونستید؟؟!!
انشالله سال بعد این موقع اصلا انتظار نکشی و رتبت انقدر خوب باشه که مطمئن به قبولی باشی!
اینها سنگ انتیک هستند وبسیار سبک وشیک البته معروف شدند به سنگ قیچی ولی من تو اجرا آدم ترسوییم واسه همین نبشی کشی وسپری های زیادی گفتم کار کنه راویزکار تا بتونه استقامتش چندین برابر بشهكوروش جان اين منحني هاي تو كارت كه با سنگ كار شده نما رو سنگين نميكنه؟/چطوريه؟
تازه ميگن جولز و جولي هم دوقلو بودن اما دوتا بابا داشتن يني اون دو تا اقا سيبيله بود كه مگفتن بابا و داييشون هستن
دوتاشون باباشون بودن!
باشه تو هم روش عارفه هم همینطور چیکار کنم دیگه دست ودل بازم راستی سالار یه سوال اسمت سالار ملییست اما عکس مالک اشتر چرا گذاشتی؟؟؟
سالا با من کل رندر نندازا رندر میزارم معماریو ببوسی بزاری کنار جدای رندر آواتورو نگا
يني همتون يانقد بي كارين؟؟
بابا من اصلا خورده كاري قبول نميكنم
اين باشه براي شماها
من مشتري زياد دارم
مشاهده پیوست 167406کی عکس اجرایی میخواست هااان؟؟؟؟ عکس اجرا شده اش هم تا 10 روز دیگه سنگش تموم میشه میزارم یکم توش تغییرات دادم موقع اجرا از اینم بهتر شد کف بر شد اصلا شاخ شد حرفی هست؟
آنه ! تکرار غریبانه ی روزهایت چگونه گذشت وقتی روشنی چشمهایت در پشت پرده های مه آلود اندوه پنهان بود با من بگو از لحظه لحظه های مبهم کودکیت
از تنهایی معصومانه دستهایت آیا می دانی که در هجوم دردها و غم هایت و در گیر و دار ملال آور دوران زندگیت حقیقت زلالی دریاچه نقره ای نهفته بود؟
آنه !اکنون آمده ام تا دستهایت را به پنجه طلایی خورشید دوستی بسپاری در آبی بیکران مهربانی ها به پرواز درآیی و اینک آنه شکفتن و سبز شدن در انتظار توست… در انتظار تو
من تازه فهمیدم که این متن امضای تو اورجینال رو کارتون انه شرلی نبوده ! زاده خیال دوبلوریه که اینو میگه! شما میدونستید؟؟!!
كوروش جان اين منحني هاي تو كارت كه با سنگ كار شده نما رو سنگين نميكنه؟/چطوريه؟
تازه ميگن جولز و جولي هم دوقلو بودن اما دوتا بابا داشتن يني اون دو تا اقا سيبيله بود كه مگفتن بابا و داييشون هستن
دوتاشون باباشون بودن!
هات اینا مال مسابقه شمس تبریزه یا نه چیز دیگه ای هست؟
حالا من هی می گم رو نکنم نمی شه
من الان مشتری هام در سطح جهانیه
بعد هات می گه تو روحیه ی بچه ها رو خراب می کنی من گفتم یه جوری به این دوستمون دلداری بدم جو یه کم دوستانه بشه
افتاد آبجی
این قدر این کلمه آبجی رو دوست دارم
QUOTE]
نه برا پایان نامه ام بود
دقیقه نود بستمش
بعدشم خوب یه جوری میگی اعصاب نداری با اواتاره خشمگینت ادم یه هو لرزه بهش می افته
کلا از اون موقع که اعصاب ندارمتو خوندم
اعصاب ندارم
لطفا يكي تحويل بگيره بهم جواب بدهبچه ها ميشه يه نفر لطف كنه يه كارنامه اي رو بزاره كه واسه كسي باشه كه سال پيش قبول شده؟؟؟
من هر چي ميگردم كارنامه خودم نيست
امسال چطوريه باز ميخان كد بدن؟؟؟
يادم نيس اصلا
هی میخوام کم حرف باشم نمیزاری من ندارم اما به خاطرت الان میگردم شاید پیدا شهلطفا يكي تحويل بگيره بهم جواب بده
من اگه ميدونستم اينجا همه دور هم خوبيم و خوشيم زوتر ميومدم اينجا
من فك كردم دارين بحث كنكورو ميكنين ميگفتم خدا مگه اينا چي ميگن؟؟؟اين همه مدت
ديدم نه بابا حالي به هولي
این مخصوص خواهرم هاته
همه چی آرومه تو به من دل بستی....
این چقدر خوبه که تو کنارم هستی....
همه چی آرومه....غصه ها خوابیدن.....
همه چی آرومه من چقدر خوشحالم....
پیشم هستی حالا به خودم می بالم.....
تو به من دل بستی از چشات معلومه....
من چقدر خوشبختم همه چی آرومه....
تشنه چشماتم منو سیرابم کن....
منو با لالایی دوباره خوابم کن....
بگو این آرامش تا ابد پابرجاست....
حالا که برق عشق تو نگاهت پیداست....
همه چی آرومه من چقدر خوشحالم....
پیشم هستی حالا به خودم می بالم....
تو به من دل بستی از چشات معلومه....
من چقدر خوشبختم همه چی آرومه....
همه چی آرومه تو به من دل بستی .....
این چقدر خوبه که تو کنارم هستی....
همه چی آرومه غصه ها خوابیدن....
شک نداری دیگه تو به احساس من
همه چی آرومه من چقدر خوشحالم
پیشم هستی حالا به خودم می بالم
لطفا يكي تحويل بگيره بهم جواب بده
من اگه ميدونستم اينجا همه دور هم خوبيم و خوشيم زوتر ميومدم اينجا
من فك كردم دارين بحث كنكورو ميكنين ميگفتم خدا مگه اينا چي ميگن؟؟؟اين همه مدت
ديدم نه بابا حالي به هولي
خب من که زورت نکردم بخونی کوروش....بقیه هم فوری میان تشکر میزنن...یعنی واقعا فکر کردی من یکی میشینم این همه حرف زدنت رو میخونم؟؟؟؟ اونم بحث به این سنگینی که میکنی؟ کوتاه مختصر بابا چشام درد گرفت از خوندن این همه متن سنگین نگاه چشمام اینجوری شد الان